Етър?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Етър?!

Мнениеот aloha^guy » 08 май 2011 13:46

Пичове, Етър не са слаби - имат много добри и перспективни играчи. Финанси -няма да, щом ЦБА са ти спонсор,за какво да говорим изобщо за финанси.
И аз съм от Велико Търново,отрасъл съм с този клуб! Много ме боли,че Враца влизат,а ние не,защото вчера абсолютен късмет,невероятен спортен шанс... А да не говорим колко точки взеха като гости пак ...по някакъв странен начин. Да, късмета е със силните,но Враца не са силни - догодина ще ги отупат както сега Севлиево ги тупат навсякъде. Жалко,защото Етър щеше да се противопоставя на силните отбори :( А жълтурите да не се радват както циганче в такси,отбор от В група,пък с "мега огромните " претенции. Локото ви бият навсякъде,а пък нямат световни звезди като Курдовия?!?

Успех на Етър,макар да сме на 6 точки зад Своге,но с мач по-малко :( :(
Иначе да,бяхме първи - прави си пич,но Враца бяха с 2 мача по-малко :/
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 май 2011 14:39

wweover133 написа:Кво Берое бе брат! Ливърпул е единствения тим на света!!! Най-великия! Иначе Етър е протеже на Ливърпул :) :) :mrgreen: :mrgreen: шегувам се разбира се! Ливърпул FOREVER!!! Е, и Етър покрай тях ... ;) ;) :)

Ти си ебати жалкото детенце :shock: За първи път виждам,някой да каже на родният си отбор протеже,а на чуждия отбор свой..

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 08 май 2011 14:47

Етър шампион !

сципион
Контакти:

Мнениеот сципион » 08 май 2011 15:00

Етър да се разправят много, че със служебните точки дето ги отнеха от Враца отдавна да са забравили за А група.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 08 май 2011 15:09

извиняваи пич, но за какво е тази тема....този отбор от поне 15 години е анонимник в БГ футбола, със 200 фена публика и разбит и разрушен стадион.....за къф етър говориш.... :shock:
FORZA CESENA !!!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 08 май 2011 15:12

Гара Дембеле написа:Раз два три Берое шампион 8-)

Това ако кажеш каква връзка имаше с темата..
Иначе имам много роднини във Велико Търново,обичам да ходя там и също се надявам Етър да се върне където му е мястото,а именно в А група,но в момента като че ли това няма как да стане.

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 08 май 2011 17:53

Просто сте уникални боклуци феновете на Етър...не спирате бе...бихме ви на вашия стадион - шансът е виновен! Скандали и дузпи ви дават къде ли не - ние сме взели гостувания по странен начин! Ето заради това ще гниете в кочината, защото не можете да признаете когато някой е по-добър! Уникално е да казваш на черното бяло и да си вярваш...това е болестно състояние!
След време ще се помни само статистиката, а тя е ясна - с 1 победа от 12 мача не може да претендираш, че си по-добър от който и да е!
А как разбра, че Етър ще се противопоставял на големите отбори, а Ботев не...ти на колко си години и изобщо знаеш ли нещо за Ботев Враца? Ботев вече има предвиден бюджет от 3 милиона лева за А група...и ти, както и всичката лилава измет ще гледате по телевизията и пак ще си ходите по 500 човека на мач, защото сте такива - фенове, когато отбора върви и винаги сте били такива!
Хайде със здраве...завиждайте и си живейте в измисления свят...има 6 мача до края, а сте на само 7 точки от изпадащите!

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 08 май 2011 21:41

dunavfc написа:
wweover133 написа:Кво Берое бе брат! Ливърпул е единствения тим на света!!! Най-великия! Иначе Етър е протеже на Ливърпул :) :) :mrgreen: :mrgreen: шегувам се разбира се! Ливърпул FOREVER!!! Е, и Етър покрай тях ... ;) ;) :)

Ти си ебати жалкото детенце :shock: За първи път виждам,някой да каже на родният си отбор протеже,а на чуждия отбор свой..

Абе, ей смотаняк, аз съм по-развит от тебе, щото не гледам "А" група!!! И знам, че наште простаци и нашия жалък футбол за нищо не стават, най-малко пък вашия жалък тим, който е от фалирал, по-фалирал... следя мачовете на Етър, но ходя единствено и само, защото имам шанса да се добера до футбол на стадиона... иначе бих предпочел да отида на "АнфийлД"! Защото съм се отказал да гледам българската простащина, пиратки, псувни и т.н. и особено ти фенче на Враца(ТопКет) си най-смотания!!! Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш! Врачанин спори с болярин, е то тва е виц... еми сори ама аз от Търново хората съм ги слушал как имитират врачани като цигани... Е тва е България, е тва е БГ футбола! Мъчно ми е да го призная, но това е истината... всеки гледа само себе си, еми така няма как да стане!!! Това не го пиша да обидя, който и да е било, а истината да излезе на яве... честно казано въобще не ми дреме дали Ботев Вр. ще влязат в "А" група, щото не я гледам!!! А, и ТопКет да знаеш, че ништо, че седем точки е разликата със зоната, ами тя е 6 с второто място по твоята логика... айде не ме разсмивай, че устинте ми са напукани!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 май 2011 22:00

wweover133 написа:
dunavfc написа:

Абе, ей смотаняк, аз съм по-развит от тебе, щото не гледам "А" група!!! И знам, че наште простаци и нашия жалък футбол за нищо не стават, най-малко пък вашия жалък тим, който е от фалирал, по-фалирал... следя мачовете на Етър, но ходя единствено и само, защото имам шанса да се добера до футбол на стадиона... иначе бих предпочел да отида на "АнфийлД"! Защото съм се отказал да гледам българската простащина, пиратки, псувни и т.н. и особено ти фенче на Враца(ТопКет) си най-смотания!!! Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш! Врачанин спори с болярин, е то тва е виц... еми сори ама аз от Търново хората съм ги слушал как имитират врачани като цигани... Е тва е България, е тва е БГ футбола! Мъчно ми е да го призная, но това е истината... всеки гледа само себе си, еми така няма как да стане!!! Това не го пиша да обидя, който и да е било, а истината да излезе на яве... честно казано въобще не ми дреме дали Ботев Вр. ще влязат в "А" група, щото не я гледам!!! А, и ТопКет да знаеш, че ништо, че седем точки е разликата със зоната, ами тя е 6 с второто място по твоята логика... айде не ме разсмивай, че устинте ми са напукани!

Ей,търновски дрисльо,моя отбор може и нищо да не става,но аз си го обичам въпреки всичко,каквото ще и да става.Никога няма да разбереш,каква е тръпката да подкрепяш родният си отбор,каква е тръпката когато отидеш на гостуване и вземеш победата от домакините,безценно.Ти твоя Анфийл я го видиш 2 пъти в живота си,я не.Ще си останеш един търновски мангал и ще бленуваш за твоя Ливърпул,които се прервърна в посмешището на Англия,докато моя отбор,ако ще и последен в "А" окръжна да е,аз ще му се радвам докато съм жив.

wweover133 написа: Ние имаме история вие нищо нямате, ти си от Враца можеш ли да ми спориш!

Ква история имаш точно ти пък бе малък цървул ? Дали знаеш и един играч от отбора на Етър ?

Потребителски аватар
wweover133
Контакти:

Мнениеот wweover133 » 09 май 2011 09:15

Българския футбол не става, а аз подкрепям Ливърпул, защото го избрах пред Етър! На "Анфийлд" съм се заканил да отида ама не просто на един мач ами и на един сезон може, защо не?! И не обиждай, аз съм направил избора си и ти си направил твоя. Не можеш да промениш моя!!! Колкото до Пул', ами като са посмешището на Англия защо биха "великите" Юнайтед? Защо направиха дубъл срещу Челси? Защот с отборите от топ 4 имат 1 равенство и 3 победи???!!! Защо???!!! Разберете, че в България футбол няма да има никога!!! Тъй като всички са простаци, а и това нещо много трудно ще се промени... аз затова съм си направил избора, защото Пул' подкрепяй си отбора, добре! Аз "мърсисайдци" спрях ли да ги подкрепям като паднахме 2 на 3 от Юнайтед, като паднахме 2 на 0 от Евертън??? Давам примери само за тоя сезон...!!!

Върни се в “Футбол - България”