Паднахме с 2:19 от Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: Паднахме с 2:19 от Германия

Мнениеот manutd legeng » 07 май 2011 23:10

lastsentinel написа:Като почнете има ли една база други има ли цял стадион и тем подобни. Лео Меси ако ще и на нива да го пуснеш си е класа и мачка пък Локо Мездра ако ще и на Ноу Камп да тренират винаги ще са абни. Спортистите се делят на добри и абни, а не на спортисти, които тренират на луната и такива, които тренират на поляната. Или си добър или си си слаб :!:

Като не могат да играят да не се излагат и да си цъкат приятелски, като са решили да са национален отбор на България ще си търпят критиките :!: :!: :!:

интересно,ти какво си решил да си и какво си всъщност в реалния си живот??!!По-добре да не те обсъждаме,със сигурност си зле!За това и хулите наред,мислите си,че като хулите,другите са по-зле от вас!!
А всъщност,хулещите са трагичните....
Знам какво е профи спорт и не може да сме на ниво,във един определено специфичен във всяко отношение спорт!!Пари,бази,медицина,и по-малко цапачи пред компютрите....

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Мнениеот lastsentinel » 07 май 2011 23:18

manutd legeng написа:
lastsentinel написа:Като почнете има ли една база други има ли цял стадион и тем подобни. Лео Меси ако ще и на нива да го пуснеш си е класа и мачка пък Локо Мездра ако ще и на Ноу Камп да тренират винаги ще са абни. Спортистите се делят на добри и абни, а не на спортисти, които тренират на луната и такива, които тренират на поляната. Или си добър или си си слаб :!:

Като не могат да играят да не се излагат и да си цъкат приятелски, като са решили да са национален отбор на България ще си търпят критиките :!: :!: :!:

интересно,ти какво си решил да си и какво си всъщност в реалния си живот??!!По-добре да не те обсъждаме,със сигурност си зле!За това и хулите наред,мислите си,че като хулите,другите са по-зле от вас!!
А всъщност,хулещите са трагичните....
Знам какво е профи спорт и не може да сме на ниво,във един определено специфичен във всяко отношение спорт!!Пари,бази,медицина,и по-малко цапачи пред компютрите....

Не съм от тези, които плюят. Пределно ясно ми е, че във всяка една игра има победител и победен и също, че наистина в България е по-трудно, но не мога след като мога да твърдя, че горе-долу следя този спорт и след това да прочета 2:19. Та това прави по 1 гол всяка минута и половина. Като няма условия да не се занимават с този спорт или да се пробват в чужбина, но като падат с баскетболни резултати няма как да няма и критика. Очаквам скоро да паднем от националния отбор по футбол на Македония с 7:0 и всеки, който напсува нашите национали да го наречат "хулещ клавиатурен плъх"

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 май 2011 00:00

На вниманието на Т. Русев : Г-н Русев , ще ви помоля следващата седмица да коментирате тази "хубава" новина в спортно шоу гонг ! Иначе личното ми мнение е че трябва да се прекрати с тези експерименти за сметка на нашите данъци. Нека да участват във всякакви състезания, но да си търсят спонсори или да се самофинансират. Стига с това държавно финансиране на всякакви спортове като дартс, табла, или някакви жалки подобия на спортисти като тези пишман ватерполисти. Да се дават пари, много пари , на такива като Григор и Цвети, на Зографски, Петър Стойчев и подобни на тези успели спортисти. Егати парадокса се получава, Петър Стойчев е финансиран от М-тел, на Зографски баща му му шие екипите, за сметка на това разни палячовци и смешници обикалят света за сметка на държавата ! СТИГА ВЕЧЕ, СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ !

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 08 май 2011 00:25

Неутрален написа:На вниманието на Т. Русев : Г-н Русев , ще ви помоля следващата седмица да коментирате тази "хубава" новина в спортно шоу гонг ! Иначе личното ми мнение е че трябва да се прекрати с тези експерименти за сметка на нашите данъци. Нека да участват във всякакви състезания, но да си търсят спонсори или да се самофинансират. Стига с това държавно финансиране на всякакви спортове като дартс, табла, или някакви жалки подобия на спортисти като тези пишман ватерполисти. Да се дават пари, много пари , на такива като Григор и Цвети, на Зографски, Петър Стойчев и подобни на тези успели спортисти. Егати парадокса се получава, Петър Стойчев е финансиран от М-тел, на Зографски баща му му шие екипите, за сметка на това разни палячовци и смешници обикалят света за сметка на държавата ! СТИГА ВЕЧЕ, СПРЕТЕ ТОВА БЕЗУМИЕ !

Неутрален, не те харесвам След твоя коментар нямам какво да добавя...Освен да коментирам началото за г-н Русев, който едва ли ще коментира.
Да се дава само за подрастващите, щом успяват да записват и победи...

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 08 май 2011 00:48

Значи които са си гении са си гении, раждат се такива и толкова. Ако Локо Мз тренират на базата на Барса, ама още от деца и със добър треньор дали няма да станат добри? Или пък Лео Меси ако беше свирил на пиано вместо да рита до 15 годишен дали щеше да е Лео Меси сега?

Идеята ми е че и с плуването и водната топка е същото - няма достатъчно добри условия просто.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 май 2011 11:13

Неутрален, не те харесвам След твоя коментар нямам какво да добавя...Освен да коментирам началото за г-н Русев, който едва ли ще коментира.
Да се дава само за подрастващите, щом успяват да записват и победи...[/quote]

Аз пък те харесвам ;) точно така трябва , да се инвестира много в децата, от там на сетне на всеки според заслугите и успехите. Не може да имаш олимпийски шампиони в биатлона , а след 5-10 години и черните са пред нас в класирането. За такива екскурзии не съм съгласен да се плаща от нашите джобове. В децата е бъдещето, там се крият новите Бербатов, Веско Топалов, Петър Стойчев, Жени Раданова,Тереза Маринова итн. Само ще добавя едно нещо: В Германия имаше дискусии как и колко трябва да се инвестира във футбола за да има развитие. Матиас Замер говореше в бундестага и каза : Трябват 1000 (хиляда) нови игрища за децата и юношите иначе сме загинали. Като знам колко много терени имат ,как се грижат за този спорт, не ми се вярваше че някой ще каже такова нещо. Как мислите , дали не ги строят вече ? А като знам ние колко терени имаме, значи сме умрели преди десетилетия, само не знам защо няма паметник на футбола ! Спирам да пиша, защото тази болна тема ме влудява.

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 11 май 2011 01:04

Е,нека го погледнем и от добрата страна-добре,че е само с 2:19 :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Други спортове”