mironi88 написа:Ойльо, ти не бойкотираше ли?!?!?! На къв стадион ме каниш??!!
Гледам, че си се развихрил тук, като че ли си съдник във форума... А къде беше днес?
Аз не съм бил на буквата "А" в сектор Г, та от страничен наблюдател на историите мога да те питам нещо-знаеш ли къде беше Димитър Ангелов през 70% от времетраенето на мача? Едва ли, защото по нета нищо не са казали...

... За да те улесня ще ти кажа - беше заедно с момчетата и момичетата на буквата "А". Какво е правил там не знам, но едва ли е хубаво да коментираш неща, без да имаш и бегла представа от действителността.
Аз не членувам и няма да членувам в никакви фенклубове, фракции и темподобни...
Аз обичам ЦСКА и подкрепям отбора ОТ ТРИБУНИТЕ и не желая да ме свързват с простотиите на онези, които драскат паметниците или ме карат да пея песни, които те решават.Дразня се обаче от философи, които с идеята си да бъдат оригинални настройват допълнително червени срещу червени фенове.
Ако си истински армеец, ако обичаш безпрекословно ЦСКА ела на стадиона и изрази любовта си.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН