Иван Цветков фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Иван Цветков фен тема

Мнениеот daniel875 » 07 май 2011 20:35

Я помислете пак и ще видите, че и преди този мач шансовете на Локо Пловдив за Европа са само в сферата на фантастиката. Програмата им е много трудна и не се вижда как ще станат четвърти дори и при победа днес. А и кой каза, че четвъртото място ще дава евроквота?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 07 май 2011 20:36

kambata написа:Пирин бе, какъв Вардар :o

Като беше още юноша игра за Вардар Скопие! ;) Иначе баща му е бившият треньор на Пирин - Петър Цветков.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 май 2011 20:42

наистина много добър играч.годините наистина са му множко ,но за БГ-това не важи.В Левски защо не с Матондо ще бъде интересно.Той не е ли юноша на Левски.
LEVSKI_FOREVER

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 май 2011 20:45

zlatan написа:наистина много добър играч.годините наистина са му множко ,но за БГ-това не важи.В Левски защо не с Матондо ще бъде интересно.Той не е ли юноша на Левски.

Вие имате ли юноши :)
Те излизат само от Благоевград :)

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 07 май 2011 20:46

Какво да ви кажа момчета, наслада за окото е за всеки фен на футбола, няма значение дали е фен на Пирин или на друг отбор.
Може би му е помогнало това, че отиде в Холандия още на 17, аз дори не си спопням да е играл много за Пирин преди да замине за чужбина. Определено е попил много неща, на които са го научили там и сега помага на родния клуб.
Заслужава само аплодисменти и дълбок поклон за това, че се е съгласил да играе без пари(или поне така се говори де) за Пирин, за да може остане отбора в "А" група. Дано младите момчета около него да понаучат нещо. Дали ще остане и догодина - иска ми се, много ми се иска, но ще го разбера и ако си тръгне.
Колкото до националния - има качества за него, но ако го викнат и по някаква причина се провали в даден мач, не искам да си представям коментарите след това, просто всички ще го плюят, че бил стар и му е минало времето.
Пожелавам си поне 60% от футболистите в България да играят със такова желание, себераздаване и сърце за отборите си. Стане ли това ще вървим нагоре.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 07 май 2011 20:53

pirin_blg написа:Какво да ви кажа момчета, наслада за окото е за всеки фен на футбола, няма значение дали е фен на Пирин или на друг отбор.
Може би му е помогнало това, че отиде в Холандия още на 17, аз дори не си спопням да е играл много за Пирин преди да замине за чужбина. Определено е попил много неща, на които са го научили там и сега помага на родния клуб.
Заслужава само аплодисменти и дълбок поклон за това, че се е съгласил да играе без пари(или поне така се говори де) за Пирин, за да може остане отбора в "А" група. Дано младите момчета около него да понаучат нещо. Дали ще остане и догодина - иска ми се, много ми се иска, но ще го разбера и ако си тръгне.
Колкото до националния - има качества за него, но ако го викнат и по някаква причина се провали в даден мач, не искам да си представям коментарите след това, просто всички ще го плюят, че бил стар и му е минало времето.
Пожелавам си поне 60% от футболистите в България да играят със такова желание, себераздаване и сърце за отборите си. Стане ли това ще вървим нагоре.

По съгласен не съм бил никога.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 май 2011 20:55

daniel875 написа:Я помислете пак и ще видите, че и преди този мач шансовете на Локо Пловдив за Европа са само в сферата на фантастиката. Програмата им е много трудна и не се вижда как ще станат четвърти дори и при победа днес. А и кой каза, че четвъртото място ще дава евроквота?

:shock:

Добре бе ! Ако ще го гласят мача защо не го нагласиха направо за 2-ка ?!?! Коефициентът за 2първо и 2краен е по-висок, отколкото 2/Х ...
Ако го бяха нагласили, щяха да го нагласят така, че поне единият отбор да е доволен от резултата. При 2-ка Пирин се спасяваше, а сега нито Пирин се спаси, нито Локо запази някакви шансове за Европа ...
Стига вече - мача си беше реален и доста хубав !
А, Иван Цветков си е супер за нашите стандарти !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 07 май 2011 20:57

Въпросният пич е юноша на Пирин и започва да цъка по Холандия. Хееренвеен, Спарта Ротердам... Преди да се набие в Турция, а после в Азербайджан. Малко хора знаят, че той и Бербатов са водили атаката на училищния си отбор в Благоевград. :oops:

Хер Лотар да го вика, казвам аз. Заедно с Божов доста ударно нападение ще сформират. :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 май 2011 21:00

marmi52 написа:
daniel875 написа:Я помислете пак и ще видите, че и преди този мач шансовете на Локо Пловдив за Европа са само в сферата на фантастиката. Програмата им е много трудна и не се вижда как ще станат четвърти дори и при победа днес. А и кой каза, че четвъртото място ще дава евроквота?

:shock:

Добре бе ! Ако ще го гласят мача защо не го нагласиха направо за 2-ка ?!?! Коефициентът за 2първо и 2краен е по-висок, отколкото 2/Х ...
Ако го бяха нагласили, щяха да го нагласят така, че поне единият отбор да е доволен от резултата. При 2-ка Пирин се спасяваше, а сега нито Пирин се спаси, нито Локо запази някакви шансове за Европа ...
Стига вече - мача си беше реален и доста хубав !
А, Иван Цветков си е супер за нашите стандарти !!! ;)

Не казвам, че е уреден. Просто напомняне към хората, които вярват, че Локомотив имат шансове за Европа след този кръг. И преди този кръг, и след него положението беше едно и също. Локомотив просто доиграва сезона, но не мисля, че мачът беше уреден.
Искам да кажа друго, че според мен Славия продава мачове, защото ще спечели купата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 май 2011 21:00

PFC Litex написа:Най-смешното е, че 90% от списващите във форума, никога нямаше да знаят за него ако не беше дошъл в Пирин и на мига му правят фен тема, кога му станахте фенове, само вие си знаете.

Всичко останало за качествата му е така.

Еми явно аз съм от другите 10% :)

Но е показателно как си ценим българите - ако играеш във втора холандска дивизия, не стааш за национала, ама ако си в 13-тия в БГ и си стар, изведнъж ставаш новото откритие на БГ-футбола ;)

[offtopic]да благодаря на cm0102, че иначе и аз сега щях да разбирам за тоя играч[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Пирин”