Пирин, ако вземат точка на Лаута този път ще ме изненадат, защото прогнозирах, че ще загубят. Прогнозирах 3:1 и още имам шанс да позная ...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Paralel написа:Не съм очаквал, че Пирин ще играят толкова грамотноЗа отбор, борещ се за оцеляване, играят супер. И в мача с Левски ми направиха добро впечатление, а сега още повече. Очаквам "орлетата" да не загубят.
Пловдив1926 написа:Чист гол отменен. Вижда се ясно. Аман от тва бутане на селата да останат в А група.
PFC Litex написа:ChernoMore написа:PFC Litex написа:Няма по-сигурна двойка от този мач и не изхождам от днешния мач с Видима, пред Славия до края има само един мач, този за купата, всички останали ще ги играят колкото да отбиват номера.
Крайно класиране
4. Черно море
5. Локо Пд.
6. Локо Сф.
"Чул те Господ" както се казва, успех ви пожелавам на вас, Вие сте ми единствения симпатичен отбор в България (изключвам морето много ясно)
Вашата програма е в пъти по-лека от тази на Локо Пд и Локо Сф, а с Локо Сф. си имате пряк двубой.
Локо Пд приемат ЦСКА, Левски и борещият се за спасяване Пирин и гостуват на Берое и Черноморец, мачът им с Академик го пропускам.
Parmalat написа:Този Томи Костадинов от Пирин на 14 години ли беше?
Parmalat написа:За Пореден път много грамотна игра от страна на Пирин.Иван Цветков пари каквото си иска на терена и засенчва Здравко Лазаров и Карвальо.Повечето голови положения през първото полувреме бяха за Пирин.Направо немога да повярвам,че отбор който играе толкова красиво като орлетата се бори за оцеляване.Заслужен резултат от първото полувреме за мен.
Локомотив разочарова досега с игра си.Този Томи Костадинов от Пирин на 14 години ли беше?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост