Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов- НАЙ ДОБРИЯТ НАПАДАТЕЛ В СВЕТА!
Прочетете статията и тогава отговорете на въпроса.Тя е пряко свързана с него и трябва да се прочете преди да се отговори...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- ultralevski
- Контакти:
dunbar написа:Какви са ти критериите, симпатия? красота? Факт е че нападателят трябва да бележи, а да си голмайстор на най-силното първенство с доста малко игрови минути..мисля че е доста показателно? Не се заяждам просто търся аргументация! Кой е твоя фаворит?
Георги Христов

Само феновете са важни!
Вия в Барса е невероятен, но не е ли много лесно с Шави, Иниеста и Меси зад теб????
ultralevski написа:dunbar написа:Какви са ти критериите, симпатия? красота? Факт е че нападателят трябва да бележи, а да си голмайстор на най-силното първенство с доста малко игрови минути..мисля че е доста показателно? Не се заяждам просто търся аргументация! Кой е твоя фаворит?
Георги Христов
Очаквах Жеан Карлош!

dunbar написа:Вия в Барса е невероятен, но не е ли много лесно с Шави, Иниеста и Меси зад теб????
Еее, аз още във Валенсия си го харесвах, той сега в Барса се откроява доста по-малко

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- boston celtics
- Контакти:
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Бербатов отново е резерва...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Бербо шампион на Англия!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Голмайстор, ама с/у слабаците (чак през този сезон вкара на по-силен отбор- Ливърпул). Висшата лига никога не е имала за голмайстор футболист, който се крие във важните мачове.
Мрътвела си е мрътвел.
Мрътвела си е мрътвел.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Labros написа:Голмайстор, ама с/у слабаците (чак през този сезон вкара на по-силен отбор- Ливърпул). Висшата лига никога не е имала за голмайстор футболист, който се крие във важните мачове.
Мрътвела си е мрътвел.
Ако не бяха головете срещу "слабаците" за кое място щеше да се бори Манчестър в момента, как мислиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Labros написа:Голмайстор, ама с/у слабаците (чак през този сезон вкара на по-силен отбор- Ливърпул). Висшата лига никога не е имала за голмайстор футболист, който се крие във важните мачове.
Мрътвела си е мрътвел.
Тъпунгера си е тъпунгер!
Жалко, че ограничения умствен багаж в България се е превърнал в добродетел...