Frankie Lampard написа:fcb_bg, пожелавам ти след като Гуардиола ви напусне след края на тоя сезон, да ви поеме Магат
Аз му пожелавам Жерар Улие и Хауърд Уеб за съдия на финала(което няма как да стане)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Frankie Lampard написа:fcb_bg, пожелавам ти след като Гуардиола ви напусне след края на тоя сезон, да ви поеме Магат
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
McMarto написа:Наказанието ще е ПОЧТИ справедливо когато Барселона започнат да получават наказания за симулации, нецензурни думи на официална пресконференция, расизъм... другите си ги избройте сами. Как феновете на Барса не забелязаха, че каталунци никога не получават наказания, а Реал Мадрид изяжда картон след картон, отменят им се голове, за фаулове срещу тях топката се отсъжда в полза на Барса и т.н.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
daniel875 написа:Не бъркайте Реал Мадрид и Моуриньо. Това са две различни неща и колкото по - бързо го осъзнаят истинските привърженици на Реал Мадрид, толкова по - добре. Просто Моуриньо не е за такъв голям клуб или не в този си вариант, толкова да е скандален. Тук се иска дипломатичност, а той я няма.
kingofpop написа:
Прав си за повечето неща....спор няма....относно трите момента, които си изброил като подаръци за Барса, мисля, че при 2 от тях е ясно, че каталунците бяха подпряни...при третото не съм много сигурен и няма да казвам кое е, защото не искам да има спор между нас а нормална дискусия....но в другата посока се появяват тези 2 отменени гола, които изброих и за мен бяха напълно редовни ( цял свят реве за отменения гол на Игуаин)...но никой не рева толкова за тези 2 гола....както и да е...като прибавим и недадената дуспа с Арсенал и шамара, който РВП заби абссолютно умишлено и без топка ( червен картон) не мислиш ли че стават горе долу равни спорните ситуации ?
fcb_bg написа:Разбира се, разбира се... Каталунците станаха много нагли.
bultras4e написа:Thsmith написа:noo написа:УЕФА или по-точно хората на Барселона доста ги заболя от истината и решиха да покажат кой държи ножа. Ясно стана, че съдийските аванти срещу Арсенал и Реал съм им малко. А Бускетс ще бъде наказан, ама след като приключи кариерата му.А иначе са големи противници на расизма.
именно за това Жозе не трябва да спира, а трябва да заръчка с още по голяма сила и ярост... Ясно е, че това положение няма да трае още много... не може всички големи клубове да пищят от тия пе******* и нищо да не се променя...
Кои големи клубове пищятДаже Реал не пищи.Само Жозе,който незнайно защо не пищя,когато със съдействието на съдийте Порто(мачовете със Супердепор и Манчо) и Интер(Барса,Челси,Байерн и Динамо Киев) спечелиха ШЛ.
Thsmith написа:
о вече и съдиите са елиминрали барса от интер![]()
после ревете като ви се казва, че наглоста ви е безгранична...
пп и който не е играл с барса - той не е пропищял от съдиите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта