Защо заключихте темата да не би да не е вярно ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Re: Защо заключихте темата да не би да не е вярно ?

Мнениеот megagrym » 08 май 2009 22:43

ЛЕВСКИ_Фен написа:
megagrym написа:
ЛЕВСКИ_Фен написа:Извинявайте че въпроса не е по темата обаче ме вълнува дали утре все още ще има билети за сектор Б?Мерси предварително ;)

независимо че съм от ЦСКА мога вднага д те уреда с билет за сектор Б за разлика от вас ние сме хора !

A иначе как предполагаш дали ще са изкупени до утре по обяд или все още ще има?Мерси предварително ;)

имаш няколко варианта единя е да си в 9:50 пред сектор Б да им помагаш за хореографията ще влезнеш без пари другя е да си го купиш ама най вероятно за В сектор дето 5 там и 8 лева !

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 08 май 2009 22:43

Абе хора дайте да погледнем реално на нещата! Аз съм фен на Левски и смятам, че поне през последните 10ина години Левски е зарадвал феновете си доста повече в Европа отколкото това може да се каже за ЦСКА! А евроуспехите поне в последните ни години се мерят най-вече по това! Вярно е Левски бра срам в Шампионската лига, но от какви отбори! А и четвърт финала в Уефа си е постижение предвид броя на мачове, които трябва да се играят за да се стигне там! Срещу това ЦСКА могат поставят само отстраняването на Леверкузен! Което си е постижение отвсякъде! Както и победата на Анфилд, въпреки че в крайна сметка не е важно кой бие, а кой продължава! Не мисля, че може да има база за сравнение! Мен лично успехи постигнати преди 20 години, когато съм бил лапе не ме топлят! Отпаднахме и от доста тъпи отбори и това е факт! Но ние усетихме еуфорията, която носи със себе си шампионската лига! А феновете са тези, които определят дали има евроуспехи или не! Толкова публика колкото се събираха на мач на Левски ЦСКА не събраха и с Ливърпул на армията(скъпи бяха билетите ама...ако си фен!)

И само да кажа за дербито! Молете се мача да се играе, а да не е някъв цирк като в последно време! Това е най-добре и за двата отбора!

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 08 май 2009 22:48

PFC Litex написа:Не виждам подобна статистика, която да касае само ЕКТ :roll:

ето от сайта на уефа ! за ЦСКА UEFA
club competition recordCompetition
Pld W D L GF GA
eccc 98 41 16 41 140 144
ecwc 22 12 0 10 49 29
ucup 68 24 21 23 97 89
scup 0 0 0 0 0 0
uic 4 2 1 1 8 4
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 192 79 38 75 294 266

За Левски
UEFA club competition recordCompetition
Pld W D L GF GA
eccc 52 12 13 27 62 78
ecwc 36 14 5 17 70 55
ucup 76 28 18 30 104 103
scup 0 0 0 0 0 0
uic 0 0 0 0 0 0
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 164 54 36 74 236 236

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 08 май 2009 22:49

)[/quote]

имаш няколко варианта единя е да си в 9:50 пред сектор Б да им помагаш за хореографията ще влезнеш без пари другя е да си го купиш ама най вероятно за В сектор дето 5 там и 8 лева ![/quote]
Просто не сам от София и нямам възможност да отида да помогна за хореографията иначе имам желание да съм в сектор Б дано да имат 3 билета че няма да съм сам.Благодаря ти все пак ;)
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 08 май 2009 22:55

megagrym написа:Отбора на БЪЛГАРИЯ срещу отбора на Народа !

от megagrym на 08 Май 2009 20:10
Ако Левски е отбора на народа то ЦСКА е отбора на БЪЛГАРИЯ ! отбора представил страната ни най добре в ЕВРОПА отбора които е постигнал най много ... ТОВА Е ЦСКА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ !

Е прди пак да я заключите.... си махнете синити очилца !

Искам да ми отговориш на един въпрос: Народа от коя държава е, и България на кого е?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 май 2009 22:56

Sleepwalker написа:
Кашчей написа:
В момента няма български отбор, който да излезе срещу 3 от най-силните за момента отбори и да завърши с нормални резултати..ако отсреща вземат мача насериозно.

Какви първи три?Който и наш отбор да излезе срещу такъв от първите 20 в Европа,ще яде як пердах(с презумцията,че чужденците ще си играят играта сериозно и цял мач)!

Не първите три, а три от най-силните, за момента, защото нещата се менят..поне при германците:ако тогава е бил "Вердер", на следващата година е бил друг, сега трети..."Барселона" и "Челси" все още са там.

Така и не разбрахте и фенове и журналисти, че с продажба на най-добрите играчи след успешен сезон, голям отбор не се прави.
Нали затова са и успехите на ЦСКА от онези времена-нямаш право да излизаш в чужбина преди определена възраст.Армията е силен фактор и за отбора и се отделят луди пари...от данъците на всички българи...събираш 3/4 национален отбор и....пак нямаш победа в турнир за някоя купа..нямаш купа де.После, естествено и по комунистически, се честват годишнини от някой успех..сякаш са годишнини от деветосептемврийския преврат :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Мнениеот megagrym » 08 май 2009 22:58

Модератор ЦСКА написа:

Ако Левски е отбора на народа то ЦСКА е отбора на БЪЛГАРИЯ ! отбора представил страната ни най добре в ЕВРОПА отбора които е постигнал най много ... ТОВА Е ЦСКА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ !

Искам да ми отговориш на един въпрос: Народа от коя държава е, и България на кого е?

ето някой включи какво точно исках да кажа като пуснах темата БЛАГОДАРЯ за въпроса.

България е на Народа... Но отбора на народа не е Левски.

А НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 08 май 2009 23:31

megagrym написа:
Модератор ЦСКА написа:

ето някой включи какво точно исках да кажа като пуснах темата БЛАГОДАРЯ за въпроса.

България е на Народа... Но отбора на народа не е Левски.

А НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !

Е ДА НИЕ СМЕ НА НАРОДА, ЗАЩОТО ТОЙ НИ Е СЪЗДАЛ,А НЕ ПАРТИЯТА МАЙКА,ЗА ТОВА НАРОДА НИ Е РАЗПОЗНАЛ КАТО СВОЙ, НО ВИЕ СТЕ НА БКП ЗАЩОТО ТЯ ВИ Е СЪЗДАЛА СЪС УКАЗ , ТАМ НИ Е РАЗЛИКАТА Я, ВИЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ И ПРИНАДЛЕЖИТЕ НА БКП ,ЗАЩОТО ВАШИТЕ [БОЛЕЛЧИКИ ] ПРИВЪРЖЕНИЦИ,ПОВЕЧЕТО БЯХА С ПАРТИИНИ БИЛЕТИ,ЗНАМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СПОРТНИ ДИСЦИПЛИНИ БЕШЕ ЦСКА СЕПТЕМВРИИСКО ЗНАМЕ, ТОВА СА ФАКТИТЕ , НО ТИ УПОРИТО НЕ ЖЕЛАЕШ ДА ГО ПРИЗНАЕШ.ВИЖ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е ДРУГО НЕЩО ТОЙ Е НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 май 2009 16:43

bomberman64 написа:Е ДА НИЕ СМЕ НА НАРОДА, ЗАЩОТО ТОЙ НИ Е СЪЗДАЛ,А НЕ ПАРТИЯТА МАЙКА,ЗА ТОВА НАРОДА НИ Е РАЗПОЗНАЛ КАТО СВОЙ, НО ВИЕ СТЕ НА БКП ЗАЩОТО ТЯ ВИ Е СЪЗДАЛА СЪС УКАЗ , ТАМ НИ Е РАЗЛИКАТА Я, ВИЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ И ПРИНАДЛЕЖИТЕ НА БКП ,ЗАЩОТО ВАШИТЕ [БОЛЕЛЧИКИ ] ПРИВЪРЖЕНИЦИ,ПОВЕЧЕТО БЯХА С ПАРТИИНИ БИЛЕТИ,ЗНАМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СПОРТНИ ДИСЦИПЛИНИ БЕШЕ ЦСКА СЕПТЕМВРИИСКО ЗНАМЕ, ТОВА СА ФАКТИТЕ , НО ТИ УПОРИТО НЕ ЖЕЛАЕШ ДА ГО ПРИЗНАЕШ.ВИЖ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР Е ДРУГО НЕЩО ТОЙ Е НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

1. Не пишеш с малки букви.
2. Партията майка, е майка не само на ЦСКА.
3. Това, което посочваш не са факти, а интерпретации на един заслепен левскар, който даже не е прочел правилата на форума.
4. Титлите на Левски (освен 3), са постигнати след 9-ти септември. Това са фактите. Както и факт е, че шефовете на футболът и на държавата, като Тодор Живков, Батето, Цола Драгойчева и куп култови представители на системата, която визираш са левскари. Ами държавна сигурност - ботушът на системата? Те какви са били? И ти ми говориш за "отбор на народа"?!
5. Левски е сянката на ЦСКА, а именно - обратната страна на медала.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 май 2009 00:35

Сещам се, как през 2006 Ангел Бончев каза, че за пръв път в историята на българският футбол отбор се класира за 1/16 финал на УЕФА (моде, за вас двамата уточнявам, че преди първия път е имало още стотина). Така че и в Литекс се интересувате от история, друг въпрос е, че не я знаете. Не се интересуват само вчера родени пикльовци.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”