Robotop написа:
Ти си болен!
Накратко:Като не те питат,не плямпай!
Не си спомням да съм писал,нещо,което се отнася до теб!Като гледам,не си и milen.hristov.Тъй,че...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Robotop написа:
Ти си болен!
blue avalanche написа:milen.hristov написа:blue magic написа:Едно лирично отклонение и най-странната дилема пред левскарите - върви ли отбора или не върви? Макар и без купа тази година трибуните подкрепят отбора. Защо ли? Защо вярват че всички в сини екипи правят всичко възможно отборът да върви напред? Макар и не винаги да се получава. Нима силният есенен полусезон и доброто представяне на отбора в Европа оставиха тази инерция у трибуните. Едва ли. По скоро левскарите виждаме във фигурата на Гонзо победителя, водача, духът на ЛЕВСКИ. Затова Ясен Петров не изпъква като фигура, а скоро може и да си отиде. Много пъти съм питал тези които атакуват Георги Иванов - представете си какво ще е ЛЕВСКИ без него - ще сме отбор изцяло подвластен на мениджърски интереси, а дори и на задкулисни игри. Като Литекс. Нима Любо Пенев е толкова велик или мерилото за тъпота - Дихона - е толкова способен. Определено не. Но за сметка на това Джуджето е достатъчно комбинативен "да си оплете кошницата" с други начини. Аз искам моя ЛЕВСКИ да играе почтено и честно, независимо че този път може и да не сме първи.
Кой подкрепя отбора онези 250 човека които ходят ли?А голяма част от тях го подкрепят защото един мустакат чичко всеки месец чинно превежда едни пари в една банкова сметка,които после те получават.Та те и заради това си мълчат.Докато ти приятелю си плащаш билетчето или картата,те ги получават безплатно,плюс пари за гостувания.Не ти прави впечатление,че все едни и същи хора от няколко човека са навсякъде с отбора,дори и в чужбина,от къде ли вадят тези при при положение,че не работа,част от тях са още ученици и нямат 18,останалите също няма да ги чуеш да кажат ей мамка му на работа съм утре,бях вчера,на следващият мач не мога защото работя .
Все пак си прав щом си фен там си на стадиона
Ами,на мен никой не ми плаща,не съм от София и въпреки това,няколко пъти отидох да гледам мач на Левски.Мен как ме "класифицираш"?
milen.hristov написа:Такива като теб и мен май наистина трябва да квалифицират като луди![]()
(аз също ходя),сериозно май сме едни от последните ентусиасти,аз си признавам последно време когато ходя е на пук,без желание
ultralevski написа:Ще вали, не идвай!
п.п. славия_форевАр, сега на 14 ще бъдеш свидетел на успех
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
slavia_forever написа:milen.hristov написа:Такива като теб и мен май наистина трябва да квалифицират като луди![]()
(аз също ходя),сериозно май сме едни от последните ентусиасти,аз си признавам последно време когато ходя е на пук,без желание
Питате ли тези, които ходят на мачове без да са били свидетели на никакъв успех на любимия си отбор в живота си?!
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Cooler, simby, TristaNNN и 10 госта