Писмо от НАП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Писмо от НАП

Мнениеот Hrabar » 06 май 2011 17:24

Ахахахахаха, не знам дали е истинско, но идеята е страхотна. Как не се сетих да напиша такова нещо в декларацията ми.

Между другото колко от вас подаваха декларация допреди няколко дни, въпреки, че са само на трудов договор. Има една малоумна промяна от тази година(важи за миналата 2010), която засяга хората, които са си сменили работат миналата година, тези които са останали безработни и тези, които са имали едновременно повече от един трудов договор(моят случай).

Та трябваше да се подават декларации, поради едни "разлики" и необходимостта от изравняване. Става въпрос за разлики от рода 1-2 до 5 СТОТИНКИ. На мен имат да ми възстановяват 4 стотинки, ахахахахахахахаха. На жената имат да и връщат 1 стотинка, абе голям майтап. Приятели имат да довнасят по 1-2 стотинки :)

Банковият превод в общият случай е около 1 лев. Представяте ли си за 1 стотинка превод се охарчваш с 1 лев. Това е малоумие :)
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Писмо от НАП

Мнениеот ultralevski » 06 май 2011 23:47

Не е истинско.
Само феновете са важни!

Върни се в “Свободна зона”