Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
vaskonti написа:Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.
Мен също ме издразни доста Тонев на няколко пъти, но пък през него мина контрата за 2:0, а и второто полувреме заигра малко по-добре. Тонев няма и реална алтернатива в момента, явно че Садула не играе по-добре от него, а другите които могат да играят на тази позиция са Маркиньос (същата дупка) и Делев (с Монтана беше наказан). За мен голямата грешка на Радуканов е даването на безброй шансове на Коста Янев, това момче е пълна дупка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:vaskonti написа:Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.
Мен също ме издразни доста Тонев на няколко пъти, но пък през него мина контрата за 2:0, а и второто полувреме заигра малко по-добре. Тонев няма и реална алтернатива в момента, явно че Садула не играе по-добре от него, а другите които могат да играят на тази позиция са Маркиньос (същата дупка) и Делев (с Монтана беше наказан). За мен голямата грешка на Радуканов е даването на безброй шансове на Коста Янев, това момче е пълна дупка.
Вместо Тонев могат да играят Томи Костадинов, също и Станислав Костов. Вече не са контузени, дори имат мачове за младежите. Това, че Тонев се чувства недосегаем е големият му проблем и докато не седне поне за 2 мача на пейката не виждам как ще се стресне и ще се вземе в ръце.
Коста Янев по принцип има талант. Когато му дойде музата и има желание може да е много добър, но за съжаление това е доста рядко. Затова - вън!
[center]I'll be the savior of you all
Поредното 3в1 изпиха и приятелите от Локо СФ
Браво на този голям човек Радуканов

Милен Радуканов - що за треньор?
Първо искам да подчертая, че в никакъв случай не правя темата с цел нападки към Милен Радуканов. Вярва във възможностите му и искрено се надявам да е първия треньор на ЦСКА, който ще се снима на два поредни календара на отбора от повече от 10 години. Просто някои негови решения ме дразнят, но с оглед резултатите, които постига не се разгласяват толкова. Става най-вече дума за налагането на някои футболисти и пълното пренебрежение към други. И по скоро това, че робува на имена.
Ще пропусна името на Спас Делев, защото ако почна да обяснявам как за мене е адски просто момче, което просто му връзва ще си навлека много критики.
Ще се спра на името Маркиньос, този човек колко съм го псувал и колко съм аплодирал не е истина. Но при положение, че за него е редовен номера мач играе, два се тътри наистина не разбира защо понякога направо е държан насила на терена.
Александър Тонев е наистина млад и перспективен играч, но и при него има едно твърдоглавие при пускането му като титуляр.
От друга страна един отбор футболисти биват тотално игнорирани. Килиън Шеридън - ок, Мишел е във форма, но не можеш да ме убедиш, че Станко Йовчев който в кариерата си има 3 отбелязани гола е по-добър вариант пред Кили. Дори Станислав Костов има повече предпоставки да играе - хем е млад, хем съвсем доскоро виждахме, че има качества.
През зимата Лукас Трекаричи уж щеше да напуска, след това остана защото ще се разчита на него. И след 3 месеца Трекаричи няма и една група даже да не говорим за минути. Същото важи и за Фабрицио Грило. Ами или им дай шанс или ги разкарвай. Защо точат отбора. Ей такива разни детайли ме дразнят и искам да видя вашето мнение по въпроса.
Ще пропусна името на Спас Делев, защото ако почна да обяснявам как за мене е адски просто момче, което просто му връзва ще си навлека много критики.
Ще се спра на името Маркиньос, този човек колко съм го псувал и колко съм аплодирал не е истина. Но при положение, че за него е редовен номера мач играе, два се тътри наистина не разбира защо понякога направо е държан насила на терена.
Александър Тонев е наистина млад и перспективен играч, но и при него има едно твърдоглавие при пускането му като титуляр.
От друга страна един отбор футболисти биват тотално игнорирани. Килиън Шеридън - ок, Мишел е във форма, но не можеш да ме убедиш, че Станко Йовчев който в кариерата си има 3 отбелязани гола е по-добър вариант пред Кили. Дори Станислав Костов има повече предпоставки да играе - хем е млад, хем съвсем доскоро виждахме, че има качества.
През зимата Лукас Трекаричи уж щеше да напуска, след това остана защото ще се разчита на него. И след 3 месеца Трекаричи няма и една група даже да не говорим за минути. Същото важи и за Фабрицио Грило. Ами или им дай шанс или ги разкарвай. Защо точат отбора. Ей такива разни детайли ме дразнят и искам да видя вашето мнение по въпроса.

- cska - maina
Re: Милен Радуканов - що за треньор?
Съгласен съм за Станко, че вече се доказа
Но Тонев си е талант и трябва да го налага! Мен ме яд , че не пуска С. Костов по 15-20 мин. в края, ама ще го преживея
Ааааа и Румен Трифонов не ме радва, но Милен си знае най-добре. Ако Килито цяла седмица си бара сетера и цъка бирички, на кво основание да го пуска?

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Georgiev11
- Контакти:
Йовчев е връскар а Трекаричи явно не се разбира с никой 

Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
- shotgun blues
- Контакти:
Радуканов е причината ЦСКА да сритва задници
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- plamen_15_93
- Контакти:
Маркиньос последните 2 гостувания остана резерва доколкото си спомням игра по 20 мин накрая така че никой не е сигурен титуляр който показва добра игра и желание той играе.Щом Костов не играе значи не е готов
Радуканов що за треньор бил?Ми сега се утвърждава,и учи ,нали затова няма още про лиценз,ама справя се момчето.