Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2011 18:00

Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 апр 2011 18:22

vaskonti написа:Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.

Мен също ме издразни доста Тонев на няколко пъти, но пък през него мина контрата за 2:0, а и второто полувреме заигра малко по-добре. Тонев няма и реална алтернатива в момента, явно че Садула не играе по-добре от него, а другите които могат да играят на тази позиция са Маркиньос (същата дупка) и Делев (с Монтана беше наказан). За мен голямата грешка на Радуканов е даването на безброй шансове на Коста Янев, това момче е пълна дупка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2011 20:05

mistreated написа:
vaskonti написа:Това, което не ми харесва в Радуканов е късните смени когато мачът е на кантар. Например Тонев в предните мачове, а и в последния, беше абсолютна дупка и вместо да бъде сменен около 55 или 60 минута, а дори и на полувремето, Милен чака 10 минути преди края на мача. В мача с Литекс беше задължителна минимум една смяна защото цяло второ полувреме нещата не бяха хич добре и само късметът ни спаси от изравняване. Въобще Радуканов има склонност да бави смените без значение каква е играта и на къде отиват нещата. Това, според мен, в един момент ще му изиграе лоша шега.

Мен също ме издразни доста Тонев на няколко пъти, но пък през него мина контрата за 2:0, а и второто полувреме заигра малко по-добре. Тонев няма и реална алтернатива в момента, явно че Садула не играе по-добре от него, а другите които могат да играят на тази позиция са Маркиньос (същата дупка) и Делев (с Монтана беше наказан). За мен голямата грешка на Радуканов е даването на безброй шансове на Коста Янев, това момче е пълна дупка.

Вместо Тонев могат да играят Томи Костадинов, също и Станислав Костов. Вече не са контузени, дори имат мачове за младежите. Това, че Тонев се чувства недосегаем е големият му проблем и докато не седне поне за 2 мача на пейката не виждам как ще се стресне и ще се вземе в ръце.
Коста Янев по принцип има талант. Когато му дойде музата и има желание може да е много добър, но за съжаление това е доста рядко. Затова - вън!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 03 май 2011 16:54

Поредното 3в1 изпиха и приятелите от Локо СФ :) Браво на този голям човек Радуканов

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Милен Радуканов - що за треньор?

Мнениеот mironi88 » 06 май 2011 22:14

Първо искам да подчертая, че в никакъв случай не правя темата с цел нападки към Милен Радуканов. Вярва във възможностите му и искрено се надявам да е първия треньор на ЦСКА, който ще се снима на два поредни календара на отбора от повече от 10 години. Просто някои негови решения ме дразнят, но с оглед резултатите, които постига не се разгласяват толкова. Става най-вече дума за налагането на някои футболисти и пълното пренебрежение към други. И по скоро това, че робува на имена.
Ще пропусна името на Спас Делев, защото ако почна да обяснявам как за мене е адски просто момче, което просто му връзва ще си навлека много критики.
Ще се спра на името Маркиньос, този човек колко съм го псувал и колко съм аплодирал не е истина. Но при положение, че за него е редовен номера мач играе, два се тътри наистина не разбира защо понякога направо е държан насила на терена.
Александър Тонев е наистина млад и перспективен играч, но и при него има едно твърдоглавие при пускането му като титуляр.
От друга страна един отбор футболисти биват тотално игнорирани. Килиън Шеридън - ок, Мишел е във форма, но не можеш да ме убедиш, че Станко Йовчев който в кариерата си има 3 отбелязани гола е по-добър вариант пред Кили. Дори Станислав Костов има повече предпоставки да играе - хем е млад, хем съвсем доскоро виждахме, че има качества.
През зимата Лукас Трекаричи уж щеше да напуска, след това остана защото ще се разчита на него. И след 3 месеца Трекаричи няма и една група даже да не говорим за минути. Същото важи и за Фабрицио Грило. Ами или им дай шанс или ги разкарвай. Защо точат отбора. Ей такива разни детайли ме дразнят и искам да видя вашето мнение по въпроса.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Милен Радуканов - що за треньор?

Мнениеот cska - maina » 06 май 2011 22:22

Съгласен съм за Станко, че вече се доказа :mrgreen: Но Тонев си е талант и трябва да го налага! Мен ме яд , че не пуска С. Костов по 15-20 мин. в края, ама ще го преживея :) Ааааа и Румен Трифонов не ме радва, но Милен си знае най-добре. Ако Килито цяла седмица си бара сетера и цъка бирички, на кво основание да го пуска?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 06 май 2011 22:23

Йовчев е връскар а Трекаричи явно не се разбира с никой ;)
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 май 2011 22:23

Радуканов е причината ЦСКА да сритва задници
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 06 май 2011 22:27

Маркиньос последните 2 гостувания остана резерва доколкото си спомням игра по 20 мин накрая така че никой не е сигурен титуляр който показва добра игра и желание той играе.Щом Костов не играе значи не е готов

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 06 май 2011 22:34

Радуканов що за треньор бил?Ми сега се утвърждава,и учи ,нали затова няма още про лиценз,ама справя се момчето. :)

Върни се в “ЦСКА”