Официално: Дерик Роуз е най-младият MVP в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Официално: Дерик Роуз е най-младият MVP в историята

Мнениеот boston celtics » 04 май 2011 20:28

ogrizko написа:мда, верно... сега случайно уцелих по новините точно за победата на Маями и Дуейн Уейд е направил 28т., Леброн Джеймс - 34т. :mrgreen:
ама преди мъкнеше целия отбор на гърба си и по 50т. правеше и то във финалната серия, баси уникалния играч ....стана ми набързо любимец :twisted:
ама пък нещо напоследък съм се отдалечил от НБА... пък и ТВ почти не гледам и новини особено и затова може би.... сега просто ми направи впечатление, че не е в топ5 за МВП :roll:
и на мен ми стана интересно МВП с 25т. само за Дерек Роуз... а като гледам не е някой борец или нещо кой знае какво да прави друго :shock:
Не е борец ли??Вярно не си гледал NBA от отдавна...Така,че по-добре моля те не коментирай...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 04 май 2011 21:58

Браво на Роуз,а дано да донесе и шампионата за Чикаго :)

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 06 май 2011 20:48

Локомотив1926Пловдив написа:Браво на Роуз,а дано да донесе и шампионата за Чикаго :)

ДАНО!!!

Върни се в “Баскетбол”