Мамка му и работа и аварии, не можах да ида на мача, но момчетата и без мен трябва да вземат своето,
1:0 Барт 8'
2:0 Г. Миланов 35'
3:0 Цветанов (Фейсбука) 39'
4:0 Джерманович 69'
Литекс - Сливен - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Сливен - 04.05.2011 | 18:00 ч.
Последна промяна от PFC Litex на 04 май 2011 19:26, променено общо 1 път.

Предполагах, че няма да го вземем с много голове този мач, но съм оборен 

сега очаквам влизане на Руменов и Цветков и те да шибнат по 1 голче :D
Браво на момчетата!Айде още 3 и второто полувреме
Супер, че Деян вкара, това е идеално за самочувствието му, а Вини е железен 

Вини е големец найстина! 

Re: Литекс - Сливен - 4:0
BOKA_PALRMO написа:И предупреждавам жалката платена селска "агитка" от Ловеч, хич да не ми идват на ГЕРЕНА .Селянин който стъпи в София, ще бъде наказан с побой и анален секс. Стойте си на село! ПРЕДУПРЕДИХ! Да не кажете после че не сте знаели- веднъж казваме, после НАКАЗВАМЕКАЗАХ!
Няма да те обиждам, защото Господ го е направил, пък и не ми се гледа надолу. На умряло куче нож не вадя пък и на калъфкаджийки, какво да кажа, освен че мога да ходя където си искам и никой нищо не може да ми каже, най-малко безпомощни ревли, като теб.
Смешно е, когато някакви цървули, квалифицират останалите, като селяни

Както и да е ! Аз съм щастлив, че отиваме към поредната шампионска титла а ти имаш правото да си нещастен

-
Reckless написа:BOKA_PALRMO написа:И предупреждавам жалката платена селска "агитка" от Ловеч, хич да не ми идват на ГЕРЕНА .Селянин който стъпи в София, ще бъде наказан с побой и анален секс. Стойте си на село! ПРЕДУПРЕДИХ! Да не кажете после че не сте знаели- веднъж казваме, после НАКАЗВАМЕКАЗАХ!
Няма да те обиждам, защото Господ го е направил, пък и не ми се гледа надолу. На умряло куче нож не вадя пък и на калъфкаджийки, какво да кажа, освен че мога да ходя където си искам и никой нищо не може да ми каже, най-малко безпомощни ревли, като теб.
Смешно е, когато някакви цървули, квалифицират останалите, като селяни![]()
Както и да е ! Аз съм щастлив, че отиваме към поредната шампионска титла а ти имаш правото да си нещастен![]()
ти си толкова фен на Литекс, колкото Аз съм крал на Швеция

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
BOKA_PALRMO написа:ти си толкова фен на Литекс, колкото Аз съм крал на Швеция.Ти си едно комплексирано чорбарче, изнервено от факта че вече 3 сезона подред,чорбата няма титла, и 6 сезона подред няма да може да се пробва за ШЛ
.Но пак ти казвам-КРОООТКО, избърши си пяната от крайчеца на устата си, и си пази нервите за следващите сезони, защото твоят ИСТИНСКИ любим отбор, няма да види титла поне още 3-4 години:) Дерзай
Застреляй се, стига страда ! Нещастието си е твой проблем

Литекс трябва спешно да бъде закрит, тъй като има опасност милиони фенове да получат психично разстройство, а това е сериозно тежко заболяване.
В едно съм сигурен, поне лапетата днес ще разберат какво е значело ДС и нейните форми на управление
В едно съм сигурен, поне лапетата днес ще разберат какво е значело ДС и нейните форми на управление