blue avalanche написа:POPCORN написа:blue avalanche написа:Истината е,че не се признаваме за ултраси,но и фенове не сме!Не можем да напълним смешните си стадиончета!Не знаем как да изразим любовта към клуба и играчите му!Отваряме теми,една от друга по-тъпи,за да се "броим",да се кичим с "медали" по посещаемост.Този отбор бил на "народа",онзи бил на "града"...А нито "народа",нито "града" напълват стадиона!Правим жалки напъни да приличаме на "другите",а,всъщност,сме много далече от истината!
Не може да сравняваш футбола в България с този в Бразилия!Там футбола е религия, докато при нас незнам и какво е!Всеки втори Бразилец става футболист и се интересува от футбол, докато при нас не е така!После там се разждат най-талантливите футболи, нормално е първенството да е им е интересно и да ходят хората да го гледат!Просто са си футболна нация и за тях футбола е може би на първо място от всичко!Кои не са фенове?Аз фенове разбирам да си от СФ и да ходиш на всяко домакинство и от време на време на гостуване като имаш време и възможности!Ти колко пъти ходиш на мачове на Левски в годината?
Аз не съм от София,но съм ходил на мачове на Левски.Отговарям ли на твоите критерии за "фен"?
Мисълта ми беше да не се правим на такива,каквито не сме!Ултраси...Тц,тц,тц...Ултрас значи да обичаш клуба си ултрасилно,а не да трошиш глави и стадиони!
ПП.Мога да ти покажа кадри и от "НЕбразилски" стадиони!
E, аз ще ти покажа пък кадри от 50-60-70-80 години в България.Имало е стадиони, играело се е хубав футбол и хората са ходили!Сега няма нищо!Нито стадиони нито футбол!Ти искаш на ЦСКА - Калиакра да съберем 40 хгиляди!Е как да стане като Калиакра не могат да си подават топката и 2 пъти?Как да стане като в А група има 16 отбора, а повече от 5 отбора не става чеп за зеле от тях?Човек като не му е интересно нещо не го гледа, така е и в момента в футбола!Аз мой критерии нямам!Щом не си от София, е явсно,че не може на всеки мач на Левски да ходиш!За мене фен е човек които подкрепя клуба си в лошо и добро!Говориме за тия хора където се бият в гърдите,че са голями фенове и са от София примерно!Защото познавам и такива , ема то вали няма да ходя, ама много късно, ама студено, ама еди какво си оправдания...такива хора за мене не са фенове!