Локомотив - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

kubik
Контакти:

Re: Локомотив - Черноморец

Мнениеот kubik » 05 май 2011 21:16

Честито буфери!

Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 май 2011 21:28

ИНФАРКТНО :!: Но напред :!:
За слугите на БатковГанчевТитан няма повече да говоря отново се опитаха да ни спрат,но нямаха смелост.

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 05 май 2011 23:00

kubik написа:Честито буфери!

Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса :mrgreen:

Борбата ще е между Локо Сф.и Черно море.Или по-точно прекия двубой помежду им!

joe
Контакти:

Мнениеот joe » 05 май 2011 23:11

Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 05 май 2011 23:45

joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби

Палячо...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 май 2011 01:05

Хубав мач стана и ми хареса победата на Локо.. Коефицента при 0:1 бе 9... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 06 май 2011 10:51

joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби

Факт е, че сме слабички... но кажи ми кой е силен та да заслужава повече да играе в Европа? Те и Левски са слабички като за там, а за другите кво остава... Само ЦСКА и Литекс донякъде показват нещо като футбол в нащо смешно първенство. А за съдиите... потърси спешна психиатрична помощ или недей говори глупости!

За мача - мисля, че ясно се видя колко по-добре седи отбора без Муши и Джонсън (ще ме извинявате, но аз не съм видял да направи нещо смислено този), та въпроса остава защо въобще тея им се дава да играят като титуляри???! :shock:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 06 май 2011 11:27

Слаби сме и ние поне го съзнаваме, класираме ли се ще е поради добрите игри първия полусезон
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 май 2011 11:31

Unbreakable написа:

Факт е, че сме слабички... но кажи ми кой е силен та да заслужава повече да играе в Европа? Те и Левски са слабички като за там, а за другите кво остава... Само ЦСКА и Литекс донякъде показват нещо като футбол в нащо смешно първенство. А за съдиите... потърси спешна психиатрична помощ или недей говори глупости!

За мача - мисля, че ясно се видя колко по-добре седи отбора без Муши и Джонсън (ще ме извинявате, но аз не съм видял да направи нещо смислено този), та въпроса остава защо въобще тея им се дава да играят като титуляри???! :shock:

Съгласен.Без Джонсън и Муши седим по-добре.Сега срещу Видима сме без Кайо и Дяков.Кофти :roll:
Дано издържим финалната права.Спокойно можем да бием Сливен и Видима като гост и да си вземем домакинските двубои с Черно море и Литекс.Накарая всъщност може да се окаже мача със Славия ,финал за нас :geek:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Локо София”