Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
kubik написа:Честито буфери!
Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса
joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
Unbreakable написа:joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
Факт е, че сме слабички... но кажи ми кой е силен та да заслужава повече да играе в Европа? Те и Левски са слабички като за там, а за другите кво остава... Само ЦСКА и Литекс донякъде показват нещо като футбол в нащо смешно първенство. А за съдиите... потърси спешна психиатрична помощ или недей говори глупости!
За мача - мисля, че ясно се видя колко по-добре седи отбора без Муши и Джонсън (ще ме извинявате, но аз не съм видял да направи нещо смислено този), та въпроса остава защо въобще тея им се дава да играят като титуляри???!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта