Ултрас или привърженик ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ултрас или привърженик ?

Мнениеот POPCORN » 06 май 2011 01:23

Black&White1926 написа:Popcorn е прав , но аз никога няма да понеса някой да обижда Локомотив ;)

а трявба!Защото не всички сме на едно мнение!Както ти псуваш ЦСКА , така и аз Локо Пд!Това значи ли,че трявба да се убием един друг?Това е една игра!Поради приемането на някой хора на живот и смърт, затова стават тия инциденти!Ако си умен и разумен човек въобще няма да им обърнеш внимание на псувните!Някой да обиди тебе или семейството ти разбирам, ама Локо ПД!Ако ти каже еби си майката ще те разбера!Но това е футбола!От два различни отбора сме.Ти какво искаш и аз да пея вашите песни или вие нашите!?Ходете си на мачове викайте и подкрепяйте отбора си, но не забравяйте ,че всички сме хора!Помислете преди да направите нещо лошо как ще се чувствате ,ако вие сте на мястото на тоя човек където го биете или там каквото го правите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 06 май 2011 01:38

В момента се държиш като една следователка при която бях наскоро :lol: Иначе те разбирам ...
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2011 01:48

Black&White1926 написа:Popcorn е прав , но аз никога няма да понеса някой да обижда Локомотив ;)

Знаеш ли баба ми казваше,гърне ме наричайте но ме не трошете

mishki
Контакти:

Мнениеот mishki » 06 май 2011 02:09

Я го погледнете от другата страна.За тоя отбор даваш всичко едва ли не, правиш всичко възможно само и само да си на стадиона!
Ако някой тръгне, да бие приятелката ви, няма ли да е защитите? За мене поне е същото, не бих си дал шал,знаме или каквото и да е ей така.
А цялата злоба идва от интернета и от феновете на Левски и ЦСКА от малките градове.Отиват в Стара Загора или Бургас и почват "Селяни" а всъщност 50-60 човека са от СФ ..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2011 08:30

Истината е,че не се признаваме за ултраси,но и фенове не сме!Не можем да напълним смешните си стадиончета!Не знаем как да изразим любовта към клуба и играчите му!Отваряме теми,една от друга по-тъпи,за да се "броим",да се кичим с "медали" по посещаемост.Този отбор бил на "народа",онзи бил на "града"...А нито "народа",нито "града" напълват стадиона!Правим жалки напъни да приличаме на "другите",а,всъщност,сме много далече от истината!А истината изглежда,горе-долу,така:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kyd36F2iXXU[/youtube]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 май 2011 09:44

blue avalanche написа:Истината е,че не се признаваме за ултраси,но и фенове не сме!Не можем да напълним смешните си стадиончета!Не знаем как да изразим любовта към клуба и играчите му!Отваряме теми,една от друга по-тъпи,за да се "броим",да се кичим с "медали" по посещаемост.Този отбор бил на "народа",онзи бил на "града"...А нито "народа",нито "града" напълват стадиона!Правим жалки напъни да приличаме на "другите",а,всъщност,сме много далече от истината!А истината изглежда,горе-долу,така:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kyd36F2iXXU[/youtube]

Не може да сравняваш футбола в България с този в Бразилия!Там футбола е религия, докато при нас незнам и какво е!Всеки втори Бразилец става футболист и се интересува от футбол, докато при нас не е така!После там се разждат най-талантливите футболи, нормално е първенството да е им е интересно и да ходят хората да го гледат!Просто са си футболна нация и за тях футбола е може би на първо място от всичко!Кои не са фенове?Аз фенове разбирам да си от СФ и да ходиш на всяко домакинство и от време на време на гостуване като имаш време и възможности!Ти колко пъти ходиш на мачове на Левски в годината?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 май 2011 09:49

Black&White1926 написа:В момента се държиш като една следователка при която бях наскоро :lol: Иначе те разбирам ...

еми твоя си работа.живота си е твой прави каквото искаш с него!Ако искаш ходи се бии всеки ден!Като нямате акъл ще се биете това е :)Ходите по стадионите и чакате само това да стане, за да може да си изкарате някой друг комплекс и после в тъплата където сте се биете се похваклите на приятелите е днеска се бих и еди какво си му направил и тн :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2011 10:55

POPCORN написа:
blue avalanche написа:Истината е,че не се признаваме за ултраси,но и фенове не сме!Не можем да напълним смешните си стадиончета!Не знаем как да изразим любовта към клуба и играчите му!Отваряме теми,една от друга по-тъпи,за да се "броим",да се кичим с "медали" по посещаемост.Този отбор бил на "народа",онзи бил на "града"...А нито "народа",нито "града" напълват стадиона!Правим жалки напъни да приличаме на "другите",а,всъщност,сме много далече от истината!

Не може да сравняваш футбола в България с този в Бразилия!Там футбола е религия, докато при нас незнам и какво е!Всеки втори Бразилец става футболист и се интересува от футбол, докато при нас не е така!После там се разждат най-талантливите футболи, нормално е първенството да е им е интересно и да ходят хората да го гледат!Просто са си футболна нация и за тях футбола е може би на първо място от всичко!Кои не са фенове?Аз фенове разбирам да си от СФ и да ходиш на всяко домакинство и от време на време на гостуване като имаш време и възможности!Ти колко пъти ходиш на мачове на Левски в годината?

Аз не съм от София,но съм ходил на мачове на Левски.Отговарям ли на твоите критерии за "фен"?
Мисълта ми беше да не се правим на такива,каквито не сме!Ултраси...Тц,тц,тц...Ултрас значи да обичаш клуба си ултрасилно,а не да трошиш глави и стадиони!
ПП.Мога да ти покажа кадри и от "НЕбразилски" стадиони!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 май 2011 11:11

На стадиона в България се ходи за избиване на комплекси и за разпускане на негативна натрупана енергия. Хората, които пишат тук, грамотно и умно, не са от тези, които ходят да се бият. Има може би малък процент, но масата са фенове на отборите си и нищо повече (утраси). Само куха манерка и човек без каквато и да е друга цел в живота, отритнат от нормалното социално общество може да се хвали кой е бил, какво знаме или шал е взел и прочие. За това тук въпросът не е зададен правилно, Ясно е, че всички сме фенове, ясно е, че ако някой скочи да ме бие, аз няма да седя като Исус Христос мирно, ясно е, че ще се защитя. Въпросът е, да не започваш конфликта, да си викаш, пееш, ако щеш чоплиш семки за любимия отбор. Това все пак е спорт и разтвоварване, положителни емоции, не сбирка на едноклетъчни.
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 май 2011 11:17

Bourgas написа:На стадиона в България се ходи за избиване на комплекси и за разпускане на негативна натрупана енергия. Хората, които пишат тук, грамотно и умно, не са от тези, които ходят да се бият. Има може би малък процент, но масата са фенове на отборите си и нищо повече (утраси). Само куха манерка и човек без каквато и да е друга цел в живота, отритнат от нормалното социално общество може да се хвали кой е бил, какво знаме или шал е взел и прочие. За това тук въпросът не е зададен правилно, Ясно е, че всички сме фенове, ясно е, че ако някой скочи да ме бие, аз няма да седя като Исус Христос мирно, ясно е, че ще се защитя. Въпросът е, да не започваш конфликта, да си викаш, пееш, ако щеш чоплиш семки за любимия отбор. Това все пак е спорт и разтвоварване, положителни емоции, не сбирка на едноклетъчни.

+1 ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Футбол - България”