Ултрас или привърженик ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: запитване

Мнениеот milen.hristov » 05 май 2011 21:23

B__A__N__DA__TA написа:Милене,какво очакваш да прочетеш ? Болшинството се разграничават от крайни действия,но ако се налагаааа...нали разбираш ИСКРЕНОСТТА на хората. В 99% от времето прекарано на стадиона,може да са супер възпитани и толерантни (колкото и смешно да звучи),но мен ме притеснява единият процент в който..ще кажат,че е изключение

Хубаво ще е 100% всички да разсъждават като теб,но ...не е така

На ясно съм,че всики може да напише,колко е добър а да част точно от тези хора.Колкото до единият процент,хората са го казали че дори шепа лайна,развалят кацата с меда

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 май 2011 21:46

POPCORN написа:Незнам как тия хора, посягат на някой друг!Аз това не мога си го представя да се бия с които и да е!Това е човешки живот.Това не е компютърна игра!Не ми пука за знамена , шалове и какво ли не.Такива неща винаги може да си купиш, само че като те пребият може да не оцелешш и съм сигурен,че тогава ще съжаляваш ,че си правил такива неща, ама ще е късно!Просто не мога си представя да посегна на някой или да взема неюо негово и да се гордея с това!Абсурд!Всеки има право на избор.Да едни сме от ЦСКА , други от Левски, Берое и тн!Дай ,че някой не е на мойто мнения да го убия и да му взема и дрехите и шаловете!Такива хора нямат място на стадиона!Уж ултрасите правили хореградфията дрън мрън!Аз съм сигурен,че и хора , които не очастват във фракции , също могат да веят знаемна, да палят факли и да пеят нон стоп!

Ок :mrgreen:

Тогава да приемем хипотетично: След мача между Локомотив Пловдив и Цска или обратното.Аз и още един фен на Локомотив пеем ''кур за Цска'',''Смърт за свинете'' и т.н Ти и още петима твой приятели се засичаме,вие сте на единия тротоар,ние на другия. И какво правим тогава?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 05 май 2011 22:05

luxorus написа:
marmi52 написа:8-)

Понеже темата е провокирана от вчерашното сбиване между фенове на Пирин и Левски си позволявам да изкажа едно лично мнение. В Благоевград са идвали много агитки. Само тази на Левски си позволи безпричинно да скандира и пее обидни песни по адрес на като се почне от Бербатов, който е от Благоевград и се стигне до "македонците" ...
Вярно - пяха през цялото време и подкрепяха отбора си, но не им прави чест отношението към местните фенове и отбор.
С това не искам да обидя хилядите фенове на синия отбор. Говоря само за тези, които бяха вчера на Гнездото. Голяма част от синята агитка май не беше от София, а от Кюстендил, Дупница и т.н.
А, по темата - не харесвам хора, които ходят на мач, за да стоят с гръб към терена ! Не одобрявам такива, които отиват, за да провокират, дразнят, да хвърлят бомбички и да се бият. Мисля, че това е отживелица в Европа ! Тези хора нямат място на стадиона !
Затова : Фен, привърженик, любител на футбола - да, но ултрас в този смисъл на думата - не ! 8-)

Да в Стара Загора е подобно положението.Когато играем с Левски например,идват фенове от Чирпан,Нова Загора,Казанлък,Димитровград и на стадиона започват да скандират "селяни,селяни" :) :) :) Е те това е едната от простотиите.Забелязал съм,че когато гостуваме в София,много рядко софиянци използват такива епитети по адрес гостуваща агитка.
Без да се заяждам искам да попитам човека от Стара Загора кой опъна трансперант "К*Р за Левски" и "Стига гаври с Апостола (или нещо такова) , мисълта ми е ,че провокации има и от 2-те страни ... Другото което ми направи впечатление е ,че наистина феновете от София на Аязмото бяхме не повече от 40 или 50 :lol: на паргинга пред стадиона не видях софийска регистрация ! А "умрете селяни" или "умри вратарче" се чува само когато нашите "събратя" от СФ ЗАПАД хванат микрофона в случай че не гонят бялата линия по тъча... А по темата мога да кажа ,че в България няма УЛТРАС движение а само збиртак от комплексари отритнати от обществото и лапта покрай тях.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 май 2011 23:20

POPCORN написа:Аз съм привърженик на отбора и отивам с цел да го подкрепям него!Никога не съм се бил и правил простоти и няма и да правя!Просто ми е под нивото!Не съм такъв човек ...

+1 :) Ама малко хора мислят като теб :|

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 май 2011 23:26

kubik написа:
POPCORN написа:Незнам как тия хора, посягат на някой друг!Аз това не мога си го представя да се бия с които и да е!Това е човешки живот.Това не е компютърна игра!Не ми пука за знамена , шалове и какво ли не.Такива неща винаги може да си купиш, само че като те пребият може да не оцелешш и съм сигурен,че тогава ще съжаляваш ,че си правил такива неща, ама ще е късно!Просто не мога си представя да посегна на някой или да взема неюо негово и да се гордея с това!Абсурд!Всеки има право на избор.Да едни сме от ЦСКА , други от Левски, Берое и тн!Дай ,че някой не е на мойто мнения да го убия и да му взема и дрехите и шаловете!Такива хора нямат място на стадиона!Уж ултрасите правили хореградфията дрън мрън!Аз съм сигурен,че и хора , които не очастват във фракции , също могат да веят знаемна, да палят факли и да пеят нон стоп!

Ок :mrgreen:

Тогава да приемем хипотетично: След мача между Локомотив Пловдив и Цска или обратното.Аз и още един фен на Локомотив пеем ''кур за Цска'',''Смърт за свинете'' и т.н Ти и още петима твой приятели се засичаме,вие сте на единия тротоар,ние на другия. И какво правим тогава?

аз да не съм бог и да мога да командвам всички?аз говоря за мене си!Аз няма да направя нищо!Ще си продължа напреде!Пък вие си есе биите колкото искате!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Re: Ултрас или привърженик ?

Мнениеот Black&White1926 » 05 май 2011 23:59

POPCORN А ако някой ти скочи да ти вземе шала няма ли да го биеш ? :mrgreen:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 май 2011 00:06

Пуканката се изказа като културен фен, най-важното мислещ, а вие се скъсахте да го провокирате! Целта ви е да се изкарате големи биячи? Да натрупате форумна популярност? Най-вероятно нито един от вас не е влизал в бой между агитки, но иначе с клавиатурите сте големци!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 май 2011 00:16

Black&White1926 написа:POPCORN А ако някой ти скочи да ти вземе шала няма ли да го биеш ? :mrgreen:

откъде да знам каква ще е ситуацията бе човек.ако тръгне да ме бие , сигурно инстиктивно ще отвърна!Но да почна ,аз първи да се бия това никога!Нито ми пука какво говорят за ЦСКА, нито , шалове и какво ли не!Хуабво взел ми шала с още 5 човека и какво?Много е голям ли?Какво е направил?Не мога да си купя друг шал?Ще ми отнеме любовта от отбора ми ли??Аз ви казвам,че отивам на стадиона да се разтоваря, да гледам хубава игра от двата отбора и да подкрепя моя ЦСКА!Не съм бияч!Нито мога да се бия!Нито пък някога искам да се бия!Ако ще нон стоп да псуват 2-3ма фена на някой друг отбор ЦСКА, това няма да ми промени мнението за ЦСКА!Пак ще си го обичам!Така че всеки има право да прави каквото иска!Но няма право ,да посяга на живота на даден човек , няма значение от каква раса е какъв е и каква пренадлежност!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2011 01:02

POPCORN написа:
Black&White1926 написа:POPCORN А ако някой ти скочи да ти вземе шала няма ли да го биеш ? :mrgreen:

откъде да знам каква ще е ситуацията бе човек.ако тръгне да ме бие , сигурно инстиктивно ще отвърна!Но да почна ,аз първи да се бия това никога!Нито ми пука какво говорят за ЦСКА, нито , шалове и какво ли не!Хуабво взел ми шала с още 5 човека и какво?Много е голям ли?Какво е направил?Не мога да си купя друг шал?Ще ми отнеме любовта от отбора ми ли??Аз ви казвам,че отивам на стадиона да се разтоваря, да гледам хубава игра от двата отбора и да подкрепя моя ЦСКА!Не съм бияч!Нито мога да се бия!Нито пък някога искам да се бия!Ако ще нон стоп да псуват 2-3ма фена на някой друг отбор ЦСКА, това няма да ми промени мнението за ЦСКА!Пак ще си го обичам!Така че всеки има право да прави каквото иска!Но няма право ,да посяга на живота на даден човек , няма значение от каква раса е какъв е и каква пренадлежност!

Браво ,това е приказка

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 06 май 2011 01:17

Popcorn е прав , но аз никога няма да понеса някой да обижда Локомотив ;)
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Футбол - България”