Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Барселона и Манчестър Юнайтед ли са грандовете на Европа?
Това важи, само когато Торес е на терена. Когато отбора е схема 4-3-3 играе превъзходно. Видя се в последните мачове. Сега се опитват да наложат Торес и Дрогба като разменящи местата си, както правеха Малуда - Дрогба - Анелка, но ще трябва време, а и не съм съвсем убеден, че ще може да стане.
-
- Контакти:
Да опитва се да мине като миналия сезон но качеството на игра все още не е много високо за мен, което може да се обясни с тва че няма много атакуващи играчи във форма, в халфовата линия основно.
Най-голямата вероятност изглежда Дрогба да се траснферира да се смени стила на Челси като се наложи Торес, защото мисля е ясно че едва ли Дрогба ще се съгласи да седи на скамейката дори 1 сезон, докато Мауриньо търси централен нападател (Игуин не е достатъчен, Бензема не го смятам много много аз). А и вече е на възраст и има 1-2 сезона пред себе си, Торес има повече, логично е Челси да тръгне от тая равнина, а дали ще е успешна времето ще покаже.
Най-голямата вероятност изглежда Дрогба да се траснферира да се смени стила на Челси като се наложи Торес, защото мисля е ясно че едва ли Дрогба ще се съгласи да седи на скамейката дори 1 сезон, докато Мауриньо търси централен нападател (Игуин не е достатъчен, Бензема не го смятам много много аз). А и вече е на възраст и има 1-2 сезона пред себе си, Торес има повече, логично е Челси да тръгне от тая равнина, а дали ще е успешна времето ще покаже.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Да, тука си прав. Аз лично много повече харесвам Дрогба от Торес и мисля, че е по-добър от него. Главно, защото е изключително полезен. Освен да вкарва, може да центрира, извежда, пресира, бие корнери, фаулове и т.н ... Абе, изобщо всичко. Дори е играл в няколко мача като десен бек и се справи доста добре, докато Торес е изключително мързелив - чака топката да му дойде на готово и се мисли за голямата звезда.
-
- Контакти:
Отбора на Моуриньо плюс Давид Луиз е по-добър от всяка друга 11-торка на Челси в момента
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
Така е, но е и по-млад и теоретично му остават 5-6 добри сезона а на Дрогба 1-2.
Това са предварителни прогнози естествено.
Качества има но е лабилен психически (към дузпи) и още не се е синхронизирал с Тери (УХ трябваше да вкарат 4 гола на Стамфорд и като цяло защитата на Челси изглежда по-слаба сега от преди), освен това ако ръшне напред така на ОТ (а той няма да го направи защото тактически ще му е казано) знаем какво следва ако загуби топката.
Така че не вярвам да направи разликата той.
Отбора на Моуриньо плюс Давид Луиз е по-добър от всяка друга 11-торка на Челси в момента
Качества има но е лабилен психически (към дузпи) и още не се е синхронизирал с Тери (УХ трябваше да вкарат 4 гола на Стамфорд и като цяло защитата на Челси изглежда по-слаба сега от преди), освен това ако ръшне напред така на ОТ (а той няма да го направи защото тактически ще му е казано) знаем какво следва ако загуби топката.
Така че не вярвам да направи разликата той.
Последна промяна от LeicesterFC на 05 май 2011 21:44, променено общо 1 път.
- Frankie Lampard
- Контакти:
LeicesterFC написа:Така е, но е и по-млад и теоретично му остават 5-6 добри сезона а на Дрогба 1-2.
Ти го каза - теоретично ! Гигс е на 40, ама сам отстрани Челси от ШЛ и ви е най-добрия играч ! Докато Торес тоя сезон си чеше крастата.
-
- Контакти:
Дрогба, Рууни, тва са "физици", ще играят на високо ниво до 35, мускулите гарантират че ще играеш на високо ниво по-дълго, , а не че кариерата ти ще е кой знае колко дълга, защото след 32 нападател качествен няма.
Гигс е йога
не е физик и е аномалия 1 от 500, той вече с голяма доза късмет може и до 42, на 37 е.
Причината е че тялото след средата на 30-те първо мускулите се топят по-бързо и бързината става проблем, просто не си толкова бърз.
Toва си е мое мнение естествено.
Даже тоя сезон се наблюдава че Дрогба повече разчита на техника отколкото на физика просто по-рядко надиграва физически съперниците си.
Гигс е йога

Причината е че тялото след средата на 30-те първо мускулите се топят по-бързо и бързината става проблем, просто не си толкова бърз.
Toва си е мое мнение естествено.
Даже тоя сезон се наблюдава че Дрогба повече разчита на техника отколкото на физика просто по-рядко надиграва физически съперниците си.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Заради маларията е - отслабна с над 10 килограма ... Все още не е възстановил напълно. Другата година обаче ще е ... Иначе съм сигурен, че и той ще играе на високо ниво поне до 36 ...
Да, тези отбори са грандове, но има и други отбори,които влизат в тази категория. И не са важни само купите. Челси, по ред субективни и обективни причини, не са печелили ШЛ, но за мен са сред европейските грандове и тимовете,които винаги са фаворит, във всеки турнир, в който участват. За Арсенал се отнася абсолютно същото 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Темата се изроди в бакалски спор на най-ниско ниво.
Грандовете на Европа ли обсъждаме или ритнитопковци (които са преходни) от няколко отбора?
По темата:
РЕАЛ МАДРИД, Байерн Мюнхен, Милан, Аякс, Ливърпул - Постоянна величина от създаването на ЕКТ до днес. Никой от последващо изброените не би си ги пожелал за директна елиминация:
През последните 20 години новите играчи: Ман Ю, каталунския катун, (Арсенал, Лион, Челси, Порто).
Това са ми наблюденията за повече от 35 г. ГЛЕДАНЕ на футбол.
Апел към автора на темата: Конкретизирай се - Грандове в ЕКТ и постижения в тях, или просто Грандове, без значение в Беларус, Лихтенщайн или други части на Европа
?
Грандовете на Европа ли обсъждаме или ритнитопковци (които са преходни) от няколко отбора?
По темата:
РЕАЛ МАДРИД, Байерн Мюнхен, Милан, Аякс, Ливърпул - Постоянна величина от създаването на ЕКТ до днес. Никой от последващо изброените не би си ги пожелал за директна елиминация:
През последните 20 години новите играчи: Ман Ю, каталунския катун, (Арсенал, Лион, Челси, Порто).
Това са ми наблюденията за повече от 35 г. ГЛЕДАНЕ на футбол.
Апел към автора на темата: Конкретизирай се - Грандове в ЕКТ и постижения в тях, или просто Грандове, без значение в Беларус, Лихтенщайн или други части на Европа