Въпрос
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
Въпрос
Хора,според вас дали ще има останали билети за сектор Б до 14-15 часа?Благодаря предварително 

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
Re: Въпрос
ne vqrvam da ima bileti za sector b,no ako ne nameri6 za b 6e moje da si kupi6 za a ili za v sector-ne se pritesnqvai ot 4orbarite i tam 6te sme pove4e ot tqh.AIDE SI4KI LEVSKARI NA STADIONA DA RAZMAJEME SVINETE
Само ЦСКА
PUSKAT 06TE 2000 BILETA ZA SECTOR B NA KASITE NA VASIL LEVSKI!!!
-
- Контакти:
За Б може и да не намериш в три часа, ела във В, аз оттам го гледам почти винаги, чорбета няма 

ГОНЗО: ЩЕ ИГРАЯ И С ПОДКРЕПАТА НА ПУБЛИКАТА ЩЕ ТЪРСИМ ПОБЕДАТА
Принтирай Изпрати Голмайсторът на Левски Георги Иванов излиза титуляр за Левски в мача с ЦСКА. Това съобщи за Gong.bg самият футболист в съботната сутрин, след като окончателно бе взето решение Гонзо да изведе с капитанската лента „сините” на стадион „Васил Левски”.
„Ще играя и започвам титуляр” - заяви категорично Георги Иванов - „Бях на лечение в чужбина и се чувствам по- добре. Ще се опитам да помогна на отбора. Вярвам и в подкрепата на нашата публика. С нея ние, които сме на терена, ще търсим победата в мача. Не е важно аз да вкарам, важно е да бием. Аз на ЦСКА съм вкарал толкова, че скоро едва ли някой ще ме надмине. Не бих пропуснал да го направя отново ако ми се отдаде възможност. Искам да чувстваме подкрепата на феновете, а ние на терена ще дадем всичко от нас за да ги зарадваме.”
Георги Иванов поема голям риск за здравето си, защото не е напълно излекуван, но той е настоял пред спортно техническия щаб да играе.
Принтирай Изпрати Голмайсторът на Левски Георги Иванов излиза титуляр за Левски в мача с ЦСКА. Това съобщи за Gong.bg самият футболист в съботната сутрин, след като окончателно бе взето решение Гонзо да изведе с капитанската лента „сините” на стадион „Васил Левски”.
„Ще играя и започвам титуляр” - заяви категорично Георги Иванов - „Бях на лечение в чужбина и се чувствам по- добре. Ще се опитам да помогна на отбора. Вярвам и в подкрепата на нашата публика. С нея ние, които сме на терена, ще търсим победата в мача. Не е важно аз да вкарам, важно е да бием. Аз на ЦСКА съм вкарал толкова, че скоро едва ли някой ще ме надмине. Не бих пропуснал да го направя отново ако ми се отдаде възможност. Искам да чувстваме подкрепата на феновете, а ние на терена ще дадем всичко от нас за да ги зарадваме.”
Георги Иванов поема голям риск за здравето си, защото не е напълно излекуван, но той е настоял пред спортно техническия щаб да играе.
Пускат още билети за Сектор Б
09 май 2009 04:58
Сините искат допълнителни две хиляди места
Поради засиленият интерес към закупуването на билети за сектор Б за мача ЦСКА - Левски от ръководството на сините ще поискат още поне две хиляди билета за техните привърженици. Вчера бяха продадени почти всички хартийки, които червените бяха предоставили на съперника си.
На касите на Армията напливът бе по-малък, като бяха продадени около 3500-4000 билета за сектор Г и общо 7500 за всички сектори. очаква се разбира се днес до началото на мача още доста хора да се снабдят с билети. И двете агитки обещават уникална хореография, като сините дори споменаха, че в сектор Б ще се види нещо невиждано досега у нас.
09 май 2009 04:58
Сините искат допълнителни две хиляди места
Поради засиленият интерес към закупуването на билети за сектор Б за мача ЦСКА - Левски от ръководството на сините ще поискат още поне две хиляди билета за техните привърженици. Вчера бяха продадени почти всички хартийки, които червените бяха предоставили на съперника си.
На касите на Армията напливът бе по-малък, като бяха продадени около 3500-4000 билета за сектор Г и общо 7500 за всички сектори. очаква се разбира се днес до началото на мача още доста хора да се снабдят с билети. И двете агитки обещават уникална хореография, като сините дори споменаха, че в сектор Б ще се види нещо невиждано досега у нас.
Важно е какво ще се види на терена.Но от страна на Левски нищо хубаво няма да се види.
До Модераторите и администраторите: имам един въпрос на който държа много да получа отговор! има един модератор(той си знае,кой е) ,от който получих бан(не съм умрял все още).не би ли трябвало той да е безпристрастен,всички правила да важат за всички,или тука който е неудобен-бан!Значи,ако следваме правилата,половината от потребителите на форума трябва да имат бан.Явно,неудобните които милеят за клуба си,защитават мненията си и историята си на клуба ,са различни от останалите.Държа да отбележа,че не съм псувал в форум!Имам елементарна култура за разлика от някои "хора".Може да съм изпускал нервите си,но нали знаете има една поговорка : каквото почукало,такова се обадило.
САМО СПАРТАК ВАРНА
- Бижутера
- Контакти:
Кажи кой е Модератора?
Иначе искането ти изпада в безтегловност,щом не знаем на кой да търсим отговорност...
Иначе искането ти изпада в безтегловност,щом не знаем на кой да търсим отговорност...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!