XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 май 2011 17:37

moreto написа:Момчета немога да разбера нещо,на някой хора по леко ли им става като се надъхват,че Славия продава.Слепи ли сте да забележите,че отбора ви просто играе слабо.Като говорим за уговорени мачове на Славия без да съм 100% сигурен единственото ви театро до сега е с Черноморец за купата,ама за тоя мач нищо не казвате нали го спечелихте.Само мачовете които ги губите за тях говорите,че са уредени щом така се чувствате по добре давайте само че не е коректно защото вкарвате и нас в тинята само и само защото не можете да си признаете,че в момента толкова си можете.

Ти нормален ли си, какво театро с Черноморец за Купата бе болен мозък, с гол в последната минута от задна ножица и с дузпи ли бе ? Ходи се лекувай ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 18:53

slavia_forever написа:Докато подхождаме винаги, че отборът ни е продажен ...

8-)

Отборът - не, президентът - да ! Най-лошото е, че от него зависи всичко. ;)
Признавам - не съм близо до отбора и не съм наясно с настроенията в него. Склонен съм да се доверя на хора като теб, които са близо до отбора. Приемам, че не продаваме. Тогава нещата наистина са ужасяващи и отборът ни е уникално слаб. :(

jotz написа:Защо мислиш, че мача с четирибуквието ще бъде по-различен, няма никакви индикации за това към днешна дата, даже си мисля, че ни предстои да преглътнем едно от най-големите унижения? Дано да съм лош пророк!

Така мисля. Наречи го усещане, житейски опит, прозорливост ... ;) Направо ти се възхищавам, че така страдаш за СЛАВИЯ. Аз вече претръпнах с годините ...
Гледай си бизнеса и семейството и спи спокойно - на 25-ти няма да се срамуваме, че сме слависти ! ;)
Единственото лошо е това, че както Викторчо каза, ако продължаваме да губим няма да дойдат слависти на финала. :(
Щом на полуфинала имаше 2 500 слависта, на финала може да сме 4 -5 000, но с тези резултати ще убият ентусиазма на хората. Само моето семейство ще дойдем 4 слависти на "Васил Левски". За мен няма значение как ще завършваме до края - ако ще да паднем всички мачове дотогава, пак ще сме там !
СЛАВИЯ не играе всеки ден на финал ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 май 2011 18:54

moreto написа:Като говорим за уговорени мачове на Славия без да съм 100% сигурен единственото ви театро до сега е с Черноморец за купата,ама за тоя мач нищо не казвате нали го спечелихте.

Ти наблюдава ли тази среща или говориш наизуст? Абсолютно истински мач си беше, твърдя го като неутрален зрител.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 19:54

marmi52 написа:8-)

Викторчо, няма как СЛАВИЯ да е чак толкова слаба ! Има нещо гнило в мачовете ни !
Добре, айде ЦСКА ни биха - ок, Черноморец ни биха - ок, ама Видима Раковски да те бие ... :o :shock:
Започвам да си мисля, че след като Гришата осигури нова титла на отбора си, като истински благородник ;) хвърли някой лев на съседния сателит Севлиево и това помогна на Видима да спечели не само срещу нас.
Венци плюе против Дихонов и Литекс, ама парите не миришат ...
Утре прогнозирам точка или три за Севлиево в Монтана !!! ;)

8-)

Малко е нескромно, но ще си позволя да цитирам себе си. :mrgreen:
Сега убедихте ли се, че мач може да се урежда дори с две пропуснати дузпи + греда ... ? :lol:
Това в Европа го правят от много години. У нас го забелязвам напоследък ... Ставаме все повече европейци ... :lol: ;)
Последна промяна от marmi52 на 05 май 2011 20:07, променено общо 1 път.

[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 20:12

moreto написа:Значи тоя мач истински,а другия пак срещу Черноморец го продадохте в София.Много мачове продадохте трябва да сте се замогнали.Сега и на Сливен ще го продадете.На 25 ще биете цска и хайде в Европа

;)

1. Никой не се е замогнал, защото едва ли някой дава големи пари в нашето първенство. И не "ние", а "той" ....
2. На Сливен няма да го продадем, защото ще дойде малко в повече на феновете, пък и там има вражда между босовете, която е непреодолима. Ако Сливен ни бият ще е с игра, но аз лично не вярвам !
3. "На финала ще биете ЦСКА и айде в Европа" - Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне ! Да не излезе, че вчера сте ни били за нищо ... :mrgreen:

[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 май 2011 20:14

moreto написа:Значи тоя мач истински,а другия пак срещу Черноморец го продадохте в София.Много мачове продадохте трябва да сте се замогнали.Сега и на Сливен ще го продадете.На 25 ще биете цска и хайде в Европа

Последно сега кой е истински или си играеш на онче-бонче :roll: Що не си гледаш отбора, вървите добре, пък ти се занимаваш колко мача сме били продали, ми значи и на вас сме продали по твоята логика :lol: :lol: Иначе дано си прав за финала с ЦСКА ;)
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 05 май 2011 22:09

Продаваме ги мачовете за по шише ракия, БЕЛИ АЛКОХОЛИ :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 05 май 2011 23:35

Марми, кеф ми е да те чета. ИСКам да ти кажа, че за тези не малко години зад мен единствено Славия не успях разбера или по-точно казано да и сложа юзди, да я подчиня и да не страдам от загуби.Болен съм по Славия, не влюбен съм в това бабе! :)
Яд ме е, срам ме е, ...........и не знам какво да напиша друго, ние славистите сме един вид особенни мазохисти, болката ни възбужда още повече. Малко повече садо-мазо типове сме.
Следвайки някаква логика не мога да разбера, защо нашия любим клуб има такава гротеска съдба. Много съм мислил и не мога да дам адекватен отговор.
За 25 -ти ако стане това, което пишеш ще дам банкет, но (голямото ``НО``)не виждам аргументите това да се случи.
Нищо нямаме, докато онези в червено са, като разярени бикове ще ни смачкат.
Искам да влезна в съблекалнята преди мача и да им кажа на тези момчета няколко неща:
Първо да знаят, че резултата преди да е почнал мача е 1:0 за другите, защото такъв е закона за всемирната гадост.По-големия изяжда по-малкия.Отбора на властта и репресията винаги ще бъде бутан и подпиран, дузпа или фалче......всички знаем как ги подпират. Може и две дузпи, а защо не и три(още не се случило, но защо пък не)
Второ това е голям шанс малкия да `изяде`` големия, защото понякога това се случва и вкусът на тази победа е несравним, незабравим пък и неповторим. Оставаш в историята.
Трябва някой да ги настрои за битка и то за неравна битка. Кокала не знам дали ще може?
Гледай сега какво прави Брага с Бенфика искам така и ние да играем без да се притесняваме кой е срещу нас!

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 16:15

0:1
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Славия”