Марми, кеф ми е да те чета. ИСКам да ти кажа, че за тези не малко години зад мен единствено Славия не успях разбера или по-точно казано да и сложа юзди, да я подчиня и да не страдам от загуби.Болен съм по Славия, не влюбен съм в това бабе!
Яд ме е, срам ме е, ...........и не знам какво да напиша друго, ние славистите сме един вид особенни мазохисти, болката ни възбужда още повече. Малко повече садо-мазо типове сме.
Следвайки някаква логика не мога да разбера, защо нашия любим клуб има такава гротеска съдба. Много съм мислил и не мога да дам адекватен отговор.
За 25 -ти ако стане това, което пишеш ще дам банкет, но (голямото ``НО``)не виждам аргументите това да се случи.
Нищо нямаме, докато онези в червено са, като разярени бикове ще ни смачкат.
Искам да влезна в съблекалнята преди мача и да им кажа на тези момчета няколко неща:
Първо да знаят, че резултата преди да е почнал мача е 1:0 за другите, защото такъв е закона за всемирната гадост.По-големия изяжда по-малкия.Отбора на властта и репресията винаги ще бъде бутан и подпиран, дузпа или фалче......всички знаем как ги подпират. Може и две дузпи, а защо не и три(още не се случило, но защо пък не)
Второ това е голям шанс малкия да `изяде`` големия, защото понякога това се случва и вкусът на тази победа е несравним, незабравим пък и неповторим. Оставаш в историята.
Трябва някой да ги настрои за битка и то за неравна битка. Кокала не знам дали ще може?
Гледай сега какво прави Брага с Бенфика искам така и ние да играем без да се притесняваме кой е срещу нас!