Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Ballancee » 05 май 2011 00:15

Frankie Lampard написа:Лукаку не мисля, че ще се сработи с Торес ... Иначе има качества. Също така, ме притеснява, че не е на 17 години както се говори, а на много повече ... Ако помниш Бабаяро, дето когато беше на 23, се оказа че е на 36 ... :lol:

Реално погледнато единственият вариант Лукаку да дойде минава през продажба на Дрогба понеже дълбоко ме съмнява Лукаку или Дрогба да се съгласят да бъдат резерва да не споменаваме Торес . Не виждам друг начин . Другият момент е ,че незнаем какво е съдбата на Малуда , Анелка , Калу и Стъридж . Хайде при Стъридж може да се очаква пак да бъде преодстъпен .
Факт е ,че мутацията го е налегнала Лукаку още от 10 ,11 годишен но не мисля ,че наподобява случая Бабаяро. Родителите му на Лукаку също са доста едри на което може да се дължи и сегашният му ръст .
Брат му Джордан Лукаку също е доста едър макар ,че е по-малък от брат си .

ФОТО :
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 май 2011 00:26

Между другото попаднах случайно на мач от плейофите на белгийското първенство и ми направи впечатление, че Лукаку е много умен играч, както Дрогба. Вместо да се лакоми и да пробва сам да обере славата, подава на съотборника, който е сам пред опразнената врата. Доста голяма част от играчите не го правят - примерно Малуда и Нани биха се излакомили. Също така има и доста добра техника, която може да развива. Проблема е, че имаме Торес. Другото интересно е, че няма почти никакво развитие от миналия сезон, което още повече засилва подозренията ми, че е на доста повече години отколкото казват.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 май 2011 00:31

Ако не беше взет Торес за тези пари спокойно можеше да се направи почти цялата селекция с тези 50 млн . Двойката щеше да бъде Дрогба- Лукаку макар ,че двамата са еднотипни нападатели . Иначе приеми неговото тъпчене на едно място просто като необходимост от трансфер в по-голям клуб. Дрогба блесна в Марсилия на 25,26 години . В Гингам имаше 20 гола преди това за Льо Ман за 4 години имаше 12 гола .
Към днешна дата Лукаку има 29 гола което не е малко .
Нужен му е трансфер както беше и със Дрогба. Дето се вика да порасне . Дрогба стана звезда в Челси . Челси го оформи такъв какъвто е сега.
Има сходност между двамата и реших да го спомена .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 05 май 2011 00:44

В Льо Ман имаше малко голове, защото играеше като десен бек ;) Откакто е заиграл като нападател има 400 мача и 250 гола ...

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 05 май 2011 10:28

[quote="finnan"]Кого искате ?!
А. Агуеро
Б. Неймар
В. Лукаку

---------------------------------------

Не веднъж съм казвал, че се надявам Агуеро да заиграе за Челси, час по-скоро. Неймар има изключителен потенциал за възрастта си, но той не е за Висша Лига. Играчи като Робърт Хут и Райън Шоукрос ще се грижат за това бразилеца да е перманентно контузен. Лукаку е здрав физически, но е тъпкан с анаболи и няма да издържи на футбол от високо ниво. Това е моето виждане на нещата. Иска ми се да продадем Торес, защото той изцяло ще промени стила на Челси. Абсолютно сигурен съм, че Абрамович ще иска да изгради нов отбор, точно около него. А както знаем Челси не е Ливърпуул, че всички да играят за Торес. А недай си боже испанеца се контузи дълготрайно, както не веднъж го е правил и цялата схема на отбора пропада.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 май 2011 10:56

Аз си мисля, че по скоро Торес ще приеме философията на Челси.
Просто му е нужно да проведе една подготовка с отбора ...

Даже се вижда и в момента, че Фернандо е мнооого по комбинативен и се движи повече, от колкото в Пуул.

Лукаку е една енигма !
Я стане, я - не !
Не всички с физиката на Дрогба са ..... Дрогба !

При условие, че Дидие остане, не виждам смисъл от Ромелу !
Ще си имаме нападатели от двата най важни типа - "тежък" ( Дрогба ) и лек - Торес.
Чиста работа !

Трябват хора покрай тях на фланговете, за да им партнират !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 май 2011 14:23

Така като се замисля, в момента е най-добре да си върнем Стъридж и да не продаваме Дрогба. Агуеро е в слаба форма, ще му трябва време да се приспособи, а и в някой мач ще му чупят крака и край - сезона свърши. Неймар е добър, но и него го грози съдбата на Агуеро - трудно приспособяване и тежка контузия. Лукако е много млад и странно голям. Най-вероятно е голям "химик", това несъмнено ще се отрази на играта му. А и не мисля, че е готов за такова предизвикателство, като Челси.
Мисля си за атака от рода на:
Хълк - Торес - Калу(Стъридж)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 май 2011 14:25

bekono написа:Така като се замисля, в момента е най-добре да си върнем Стъридж и да не продаваме Дрогба. Агуеро е в слаба форма, ще му трябва време да се приспособи, а и в някой мач ще му чупят крака и край - сезона свърши. Неймар е добър, но и него го грози съдбата на Агуеро - трудно приспособяване и тежка контузия. Лукако е много млад и странно голям. Най-вероятно е голям "химик", това несъмнено ще се отрази на играта му. А и не мисля, че е готов за такова предизвикателство, като Челси.
Мисля си за атака от рода на:
Хълк - Торес - Калу(Стъридж)

Агуеро има 10 гола в последните 9 мача.....

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 05 май 2011 14:33

Милан вади 18 милиона паунда за Майкъл Есиен
"Росонерите" искат да привлекат халфа на Челси през лятото

Италианският гранд Милан ще направи опит да привлече през лятото една от големите звезди на лондонския Челси Майкъл Есиен, твърди в днешния си брой таблоидът "Мирър".

Според изданието "Росонерите" ще отправят оферта в размер на 18 милиона паунда за ганайския национал от състава на лондончани.

Треньорът на гранда от Милано Масмилиано Алегри изключително много харесва качествата на бившия футболист на Лион и иска на всяка цена да го вземе в състава си.

Младият специалист смята, че Есиен ще бъде перфектно попълнение в халфовата линия на тима и ще помогне много на отбора от следващия сезон.

Милан е на път да спечели първата си титла в Калчото от седем години насам, ако тимът успее да измъкне равенство срещу Рома.

Алегри обаче вече мисли за бъдещето и очевидно е започнал да планира следващия сезон.

Самият Есиен премина на "Стамфорд Бридж" от Лион през 2005 година срещу 24 милиона паунда и успя да се превърне в един от ключовите футболисти на клуба.

Той има още три години до края на договора си с лондончани и влиза в сметките на Карло Анчелоти, така че още не е ясно, дали "Сините" ще се съгласят да се разделят с него.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 05 май 2011 14:35

Агентът на Агуеро призна: Юнайтед и Челси следят клиента ми
Изображение
Бруно Сантин намекна, че аржентинецът може да напусне Атлетико Мадрид през лятото

Агентът на аржентинската звезда на Атлетико Мадрид Сергио Агуеро твърди, че неговият клиент е следен от английските грандове Манчестър Юнайтед и Челси.

22-годишният нападател от доста време е свързван с трансфер в по-силен клуб, но до този момент продължава да бъде част испанския тим.

Неговият мениджър Бруно Сатин обаче отказа да изключи като вариант младият гаучос да напусне "Висенте Калдерон" през летния трансферен прозорец.

"Дали Серхио ще напусне през лятото? Добър въпрос. В момента обаче нямаме идея какво може да стане", коментира импресариото пред британското електронно издание "Спорт".

"Футболисти като Агуеро винаги са следени от топ клубовете", добави агентът на аржентинския национал.

"Моят клиент е все още едва на 22 години и играе вече от четири години в Европа, но клубът му не е редовен участник в Шампионската лига. Той иска да играе на възможно най-високо ниво, през лятото ще видим какво може да се случи", каза още той.

"Челси и Манчестър Юнайтед са след клубовете, които наблюдават Агуеро. Реал Мадрид, Байерн, Интер и Барса също имат навика да следят млади и перспективни футболисти като него", завърши Бруно Сатин.

Върни се в “Архив”