За всички, които са имали такова детство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: За всички, които са имали такова детство

Мнениеот Madridist » 05 май 2011 14:14

:) Пармалат, тези играчки, доколкото си спомням, се падаха от едни снаксове . Но най-много ми липсва от детството, книгите-игри. Голяма мания ми бяха. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 14:14

:)

Ние карахме истинско детство в реален, а не измислен (виртуален) свят.
За съжаление днешните деца не могат да усетят всички тези истински неща, които е изброил автора на темата. Те те карат да се чувстваш жив ....
Тогава светът беше по-хубав от сега .... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 май 2011 14:16

8-) 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 май 2011 14:19

АЗ ЖИВЯХ ТАКОВА ДЕТСТВО вместо на кътерстраик играех на фуники вместо ФИФА играхме по 4 часа минимум фистиски футбол на асвалт и най вече имах и продалжавам да имам ИСТИСКИ ПРИЯТЕЛИ 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: За всички, които са имали такова детство.

Мнениеот Neron » 05 май 2011 14:20

Madridist написа:Страхотна тема. Ето малко снимчици да си припомним детските години :)

[center]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/center]

Лудница направо всичкото това го помня без изключение.Ходехме да бием малкото кучета по улиците които ги имаше сега кучетата нападат децата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 май 2011 14:21

Madridist написа::) Пармалат, тези играчки, доколкото си спомням, се падаха от едни снаксове . Но най-много ми липсва от детството, книгите-игри. Голяма мания ми бяха. 8-)

За тези играчки се сещам че ги менкахме в училище.Единия беше събрал почти цяла чанта с тях и ги предлагаше за различни други.

Никой не каза Покемони.Какво плющене падаше с тях само. :lol:

За книгите игри и аз имам няколко сещам се за Годзила в момента.Иначе обичам да чета книги предимно фентъзи романи както и новели. 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 05 май 2011 14:24

Ахахахаха, с изключение на Лего-то и Дисни(вече бях по-големичък), другите неща съм ги изживял на 100%. Вместо Дисни, чаках по "Всяка неделя" Кеворк Кеворкян да спре да задава въпроси и да пуснат "Розовата пантера" или "Инспектор Дюдю". Ще добавя:

Да отидеш два пъти на море- един път на ученически лагер и втори път с родителите. И в двата случая поне по 10-15 дни.
А, още нещо.
Футболните ти идоли да не са чужди футболисти, а български! Да намериш червена/синя тениска(някаква) и да пишеш с тебешир номера на гърба(аз това съм го правил).

П.П. Пропуснах фамозните футболни топки, които ги продаваха в спортните магазини известни с названието "Топка от 6 и 10" защото струваха 6 лева и 10 стотинки :)))))))
Последна промяна от Hrabar на 05 май 2011 14:32, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 май 2011 14:26

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ страхотна тема,върнахте ме в детството и ме обля носталгична вълна.Прочетох 70% от мненията и съм се смял от сърце на някои.За мен 80% от примерите се отнасят,с изключение на Дисни и вафлите куку-руку,защото те влязоха по-късно.Може отще 1000 примера да се дадат,но браво на автора за готината тема.Иска ми се и сина ми,който е на година и половина,да си спомня за миналото с такива чувства,но не знам дали ще е възможно предвид сегашните времена.Колкото и да се радваме на тези факти от миналото,трябва и да бъдем доста загрижени и отговорни за бъдещето на нашите деца!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
stinki
Контакти:

Мнениеот stinki » 05 май 2011 14:28

Поздравления за хубавата тема!Няма нещо от всички тези неща което да не съм правил с приятелите.Страхотни години бяха-как ми липсват!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 05 май 2011 14:29

До оберете градината на сърдития дядка през ноща , който постоянно те гони , че седите на пейката пред къщата му и спорите за футбол на висок тон а после се уговаряхме да станем рано сутринта и от някое скрито място да гледаме реакцията му безценно ... :lol:

Филми , като Еър Форс 1 и Мортал Комбат ги гледахме по 3-пъти в киното , като се криехме под седалките до следващата прожекция :!:
Когато дойде сирни заговезни се събирахме цялата махала в 6 сутринта всеки с торбичка храна и минимум 2 брадви в ръка :lol: за да събираме едни силно горящи грасти "чичивини" им викахме :lol: или ако минем през някоя горичка да изберем на изсъхналото дърво и да го отсечем за да направим по-късно висок огън .
Когато играехме футбол с/у друга махала бащите и майките ни се събираха около игрището и ни подкрепяхме а останалите деца , които не влизаха в избраните цели 5-7 титуляра скандираха имената на тези дето играят :lol:
Дойде ли събота или неделя се събирахме на големия ни двор в къщи аз изваждах един магнетофон ( JVC ) , който дядо ми (лека му пръст) беше купил от Либия(82) и слушахме мачовете от А - група с вездесъщия Калин Катев всичко това в средата на 90-те ...
Сериалите на мода бяха :
Изаура
Туин Пийкс
То
Досиетата Х....
еххх :(
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол