Славия-Черно Море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Славия-Черно Море

Мнениеот HEATSEEKER » 04 май 2011 21:06

Viktor4o_Rs написа:Честита победа и успех в борбата за 4-то място ;) Сега всякакви капацитети ще се изредят как сме ви дали мача и не знам си какво, а истината е, че в момента сме пълна трагедия, а вие сте в добра форма. Смятам, че като едни от най-старите отбори в България трябва да се уважаваме взаимно, а и винаги ми се нравело, че скачате на всеки отбор, за разлика от нас ;) Все пак се надявам, че можем да обърнем нещата и да поднесем изненада, побеждавайки ЦСКА на финала, не и с тоя наставник обаче. Поздрави :)

Само да те допълня, не като едни от най-старите, а като най-старите в България.
Вечното историческо дерби може да е само ''Черно море-''Славия'', или ако предпочитате ''Славия''-''Черно море''.. :!: :!: :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
romano13
Контакти:

Мнениеот romano13 » 04 май 2011 21:10

Viktor4o_Rs написа:Честита победа и успех в борбата за 4-то място ;) Сега всякакви капацитети ще се изредят как сме ви дали мача и не знам си какво, а истината е, че в момента сме пълна трагедия, а вие сте в добра форма. Смятам, че като едни от най-старите отбори в България трябва да се уважаваме взаимно, а и винаги ми се нравело, че скачате на всеки отбор, за разлика от нас ;) Все пак се надявам, че можем да обърнем нещата и да поднесем изненада, побеждавайки ЦСКА на финала, не и с тоя наставник обаче. Поздрави :)

Не съм гледал други мачове на Славия през пролетта, но с тази игра само случайност може да ви донесе купата. Добри футболисти и нищо като игра. Много странно след силните мачове през есента

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2011 21:16

зеления написа:
PFC Litex написа:Черно море - Монтана 2:0, този мач е свършил преди да почне. :)

Ха-ха-ха. В заблуждение си. Мачът е минимум 5-6 : 0.

Грандоманията не води до нищо положително.
Монтана колкото и да са "слаби", трудно ще паднат повече от 2 гола, а и сам знаеш, че в нападение куцате, ето днес гола го прави централен защитник ;)
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 21:34

Странно защо във форума на Славия някои смятат, че мачът бил продаден... Не ми се вярва да е истина.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 май 2011 21:35

PFC Litex написа:Черно море - Монтана 2:0, този мач е свършил преди да почне. :)

От твоите уста в Божиите уши!Дно успеем да се класираме за Европа.100% ще се представим на ниво с този треньор.Ако го оставят да си направи селекция каквато иска/а човека е скромен/,мисля че имаме много големи шансове да продължим в групите при нелош жребий.Големият проблем е стадиона.Как я мислят не знам,но не ми харесва ситуацията в момента.Рдинственият светъл лъч е треньора.А за Монтана независимо от това ние феновете каква победа желаем ии победа с един гол ще ме зарадва при уникалната ситуация в която се намираме в атака.Без нито един нападател!!!Но то си личи и при голмайсторите през пролетта.Как не намериха поне един свободен агент цяла пролет.А както гледам на Дани Г песента му на Тича е изпята.Дано Генов има в предвид добри играчи за невралгичните ни постове.А те са два централни защитника/ако Танка замине/два бека,два халфа и централен нападател поне един :) .Щом се оправяме без нападател,с един ще правим фурор.Май Жардел трябваше да остане.Щеше да е много полезен ми се струва.Ей,Литекс!!!Ако станем четвърти и играем в турнирите се обади като дойдеш във Варна да те черпя бира за прогнозите ти!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 май 2011 21:37

yavorescu написа:Странно защо във форума на Славия някои смятат, че мачът бил продаден... Не ми се вярва да е истина.

СИК и ТИМ брашно не мелят.А Венци ни мрази в червата си.Така че всичко +факта че ТИМ пари за уреждане на мачове не дават ми се струва напълно изсмукана от пръстите версия с цел да оправдае загубата на Славия и омаловажи победата на Морето.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 21:43

PFC Litex написа:Грандоманията не води до нищо положително.

Така си е.
Монтана колкото и да са "слаби", трудно ще паднат повече от 2 гола, а и сам знаеш, че в нападение куцате, ето днес гола го прави централен защитник ;)

Точно този мач можем да го загубим с 0-1 (нещо като сценария с Литекс), да завършим наравно, да го спечелим с 1-0 или да бием с разлика. Видима ги победихме 5-0, като нападател беше левия ни бек, а полу-пенсионирания ни десен бек вкара гол. Естествено, Монтана съвсем не са Видима. Не съм съгласен, че победата ни е в кърпа вързана. И не вярвам, че ще победим убедително -- но ще се радвам много, ако стане така.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 май 2011 22:26

yavorescu написа:
PFC Litex написа:Грандоманията не води до нищо положително.

Така си е.

Точно този мач можем да го загубим с 0-1 (нещо като сценария с Литекс), да завършим наравно, да го спечелим с 1-0 или да бием с разлика. Видима ги победихме 5-0, като нападател беше левия ни бек, а полу-пенсионирания ни десен бек вкара гол. Естествено, Монтана съвсем не са Видима. Не съм съгласен, че победата ни е в кърпа вързана. И не вярвам, че ще победим убедително -- но ще се радвам много, ако стане така.

Ако и от Монтана треперим, и то при положение, че сме домакини за каква Европа изобщо говорим, за какви 5 лева? Ще бием поне с 3 гола разлика пък ако ще и голмайсторът да се казва Пиргов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 22:36

зеления написа:Ако и от Монтана треперим, и то при положение, че сме домакини за каква Европа изобщо говорим, за какви 5 лева? Ще бием поне с 3 гола разлика пък ако ще и голмайсторът да се казва Пиргов.

Не става въпрос за треперене, а за реализъм и мотивация. Ти вярвал ли си, че ще загубим 3 мача у дома досега? Нито един съперник не бива да се подценява. Ако винаги смятаме 3-те точки за сигурни вкъщи, това е най-прекия път към средата на таблицата.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 май 2011 22:38

Veso1913 написа:

...Големият проблем е стадиона.Как я мислят не знам,но не ми харесва ситуацията в момента....

Наборе, не разбираш ли, че визата за евротурнирите е най-големия шанс за бърз и качествен ремонт на "Тича"?
И за мнението на Литекс за резултата. Съгласен съм, че ако резултата е 2:0 в средата на 2-рото полувреме най-вероятно отбора ще свали оборотите и пазейки сили ще доиграе мача.

Върни се в “Черно море”