XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 20:56

qqq написа:абе ясно - аз малко си редактирах мнението, но и ти си прав - айде ходи го л...То ти какво и да кажеш...ако чакате мен да ....сте ми ясни, аз за така и ги виждам нещата - ако и аз не се навия ви остава пак венци

Виж кво брато, стараел съм се винаги да спазвам добрия тон, просто сме изнервени всички, прощавай за грубите думи, но и ти не си прав с тая басня за 10 човека - Славия има публика, ама вече много малко хора се връзват на Венци и некадърниците в отбора, това е ... Твое право е да мислиш каквото си искаш, аз по бих се радвал да играем супер, а днес да сме помогнали на Морето, но цялостната ни игра през сезона съвсем не говори това ;)
Изображение

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 май 2011 20:58

както казах редактирах си коментара (малко нерви все пак)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 21:08

marmi52 написа:Пич, не се заблуждавай. Тази година просто нямате нищо ! От всички отбори, които се борят за Европа този на Черно море е най-зле като футболисти и игра.

Не се заблуждавам, че играем кой знае какъв футбол и имаме супер звезди. Този сезон аз (а и повечето фенове на отбора) го делим на две -- преди Генов и след Генов. И не съм съгласен, че сме най-зле в момента, когато Генов стабилизира нещата и изтисква всичко от наличния потенциал, който както отбелязваш, е твърде скромен. Под негово ръководство имаме два брутално слаби мача (гостуването на Калиакра есента, който май беше бойкот на някои играчи) и гостуването на ЦСКА за купата.
Ако СЛАВИЯ си играят играта - няма как да ги биете в София.

Били сме ги и преди. Славия е стойностен отбор, където въпреки традиционно кирливата селекция има поне 3-4 класни футболисти. Отбор, който с добър треньор и добро желание може да се бори за трофеи. Но... всяка година необяснимо се проваля, при това пролетта. Коя им е играта на Славия през пролетта, ако мога да запитам, и защо е учудващо, че ги бием?
А, Локото определено имат по-стойностен отбор от Черно море тази година ... Казвам го като неутрален фен, защото гледах мачове и на двата отбора.

Локо Пд има по-скъп отбор, като пазарна оценка на отделните единици и заплатите им -- ако това имаш предвид под "стойностен", съгласен съм. Но този стойностен отбор беше тотално надигран от нас, след като беше 1 час с човек повече. Същият стойностен отбор по невероятен начин "преодоля" Калиакра като гост. И "разпердушини" Локо Сф като домакин.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 май 2011 21:18

8-)

Да не оспамваме темата. Просто си казах мнението за Локо Пд. и Черно море.
А, че СЛАВИЯ не е толкова слаба и че се върти някаква игра в това съм 100 % сигурен !
ЦСКА громят наред - СЛАВИЯ падат наред ...
В Англия такъв финал нали се сещате с победа за кого ще завърши ? :lol: ;)
Дали пък и нашите не се изучиха вече ?! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2011 21:29

marmi52 написа:Да не оспамваме темата.

Като излагам някакви аргументи, оспамваме темата, колко удобно. Иначе може да...
Просто си казах мнението за Локо Пд. и Черно море.

...си казваш мнението. И аз това направих. В крайна сметка, ако Локо завършат на 4-то място, значи те заслужават. Ако ние ги изпреварим, фактът си е факт. Ако пък Славия вземат финала за купата, значи те напълно си заслужават да играят в ЕКТ. И поне аз (от Черно море) ще ги поздравя. (Не симпатизирам на Славия, но леко съчувствам на техните привърженици, а и всеки трофей извън лапите на Левски и ЦСКА е победа за българския футбол.)
В Англия такъв финал нали се сещате с победа за кого ще завърши ? :lol: ;)

Като Бърмингам-Арсенал за Купата на лигата тази година?

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 04 май 2011 21:37

Някой може ли да каже какво по дяволите става в този клуб ?
Според мен има нещо скрито за нас простоватите запалянковци и много открито за хорато от кухнята.
Прави ли ви впечатление как всеки мач играем с променен състав, като почнеш от вратаря и защитата, минем и през средата на терена. Какво става по дяволите? Или аз нещо не разбирам или..........
Футболистите ни са много зле нямат никакъв стимул за игра, влачат се като мърди, безкрайни пасове отзад и към вратаря, халфовете се крият никой не поема никаква отговорност, като това да поеме топката и да измисли нещо.
Треньора не прави смени. САМО АНТИЛОГИЧНИ НЕЩА! Дани Пеев е много зле понякога си мисля, че не вижда и му трябват очила, за да види свободните съотборници. Меси от Своге е трагичен. Това момче трябвяше до сега за две години в Славия да е водещ футболист. Жуниор е в отвратителна форма (помните ли миналата година как играеше).Централните защитници няма какво да говорим. Според мен трябва да играе Виктор Генев и Молдованов.Басо по-скоро опорен халф. Виктор и Дяков са що годе стабилни на общият фон. Георги Христов пълна загадка е това момче.Сигурен съм, че проблемите му са извън терена. Не искам да продължавам нататък, нападението ни е със средна възраст 70 години (Кушев и Божов).Като се сетя какво говореше Венци в началото на сезона за подмладяване за новите звезди от школата и .......нищо, едно голямо нищо.
Моля Ви, помогнете да намерим логиката на този отбор и треньор.
Понякога си казвам, това са някакви скрити ходове на Велев и аз не разбирам толкова много, но веднага има едно НО!
Не можеш да въртиш всеки кръг нов състав и да правиш синхрон т.е. трябва да обиграваш титуляри. Не може да губиш, играта ти да не върви и да не правиш смени. Кажете какво мислите?
Сигурен съм,че този форум се чете от по височайши особи затова преди 25 май нека напишем какво мислим за отбора и да потърсим оптимален състав от тези футболисти. Кажете отново какво мислите, кои трябва да са титуляри и кои резерви?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 21:51

jotz, логика в Славия и в управлението на Венци не търси, още по-малко в тактиката на Кокала :lol: Няма смисъл да обсъждаме кой да играе и кой не, при условие че тактика, мотивация и дух в отбора е на кота 0 в момента. А затова във всички нормални отбори по света вина има треньорът.
Пълен абсурд е тезата, че продаваме мачове, ние целият сезон сме доста слаби с изключение на мачовете с Левски, ЦСКА и Черноморец за Купата ;) Още по-нелепо е как нямали мотивация в първенството и чакали финала, това дори не ми се коментира ... Някои колеги вярват, че на финала ще се вдигнат и ще покажат съвсем различно лице, аз се имам за оптимист, но не и чак такъв, за мене Кокала е посредствен наставник, стигнал до финала с голяма доза късмет и ако не го махнем преди финала, ще съжаляваме горчиво :x
Изображение

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 04 май 2011 21:58

Гледам, че сашодиковските последователи пак са изпълзяли от дупките и ръсят глупост след глупост. Мъчно ми е за тези хора. Не заслужават да им се отговаря, Викторе, не си хаби пръстите, няма смисъл, да не говорим, че от тези "капацитети" нито един не е гледал мача :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 май 2011 22:06

Лошо! Мачът не е продаден, но играхме слабо :( По- лошото е, че нещо трябва да се промени, но не зная кой и как! Имаме си "ръководство", то трябва да знае :cry:
Въпреки всичко: САМО СЛАВИЯ :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 04 май 2011 22:18

Виктор, аз се опитвам да задавам прости въпроси, за да има прости отговори. В повечето случаи тази година си казвам, аз не разбирам има си треньор той разбира. ДА АМА НЕ! Нещо гнило има, затова питам някой, който разбира и е от кухнята, нека каже. Просто в един момент се събира твърде много антилогика.
Кажете какво мислите. Аз тези неща, като продажби на мачове в момента ги изключвам,защото такъв мач няма кой да го купи. На фона на играта това го изключвам 100 %. Толкова можем.
Но.....въртенето на състава не го разбирам? Дайте да му наредим състава на Велев ясно е, че той не може. За него оставям да ги мотивира, което също е под голям въпрос.
Кажете какво мислите? Кой е оптималния състав от тези футболисти?

Върни се в “Славия”