XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море

Мнениеот velez » 04 май 2011 19:55

Убеден бях, че Славия ще продаде и този мач и заложих 20 кинта на победи на ЦСКА, Минъор и Черно Море 8-) Да е жив и здрав бате Венци - тази вечер водката за мача на Ман.Юн е от него :) :)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 19:55

Кокал, айде време е да се махаш от Славия, на нищо не прилича това :evil: :evil: :evil:
Изображение

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 04 май 2011 19:57

С такива отбори като Славия искаме да има честно първенство,защо не играха днеска и така дадоха огромно предимство на Черно море в борбата за четвъртото място.Отвратителна история.
1986,2010,2013

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 май 2011 19:57

velez написа:Убеден бях, че Славия ще продаде и този мач и заложих 20 кинта на победи на ЦСКА, Минъор и Черно Море 8-) Да е жив и здрав бате Венци - тази вечер водката за мача на Ман.Юн е от него :) :)

ами честито. Не че си гений, но си спечелил. Аз примерно си мислех че има и "бивши" к--ви и не го играх- прецаках се. Ще ми е за урок :cry:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 19:58

Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ни :evil: ОСТАВКА :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 май 2011 20:02

Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ни :evil: ОСТАВКА :!: :!: :!:

се сетите с оставките, ама ще е късно :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 май 2011 20:05

Viktor4o_Rs написа:Каква продажба бе малоумници, Христов удря греда минути преди края, просто сме безобразни и главната вина затова е на наставника ни :evil: ОСТАВКА :!: :!: :!:

Бате кво ги слушаш, тоя форум е пълен с диковци, всичките са мултимилионери от залагания :mrgreen: Като не му излезе на някой резултата който иска и се почва тоя продал ония продал. На нас ни говориха цяла седмиа как сме купили мача с Берое ей тия същите специалисти :lol: :) Тая година е най-честното първенство от сумаси време!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 май 2011 20:08

не се излагай, чак намирисваш.... Христов ще си понесе последствията.... последния мохикан на мутренските отбори

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 20:10

qqq написа:

не се излагай, чак намирисваш.... Христов ще си понесе последствията.... последния мохикан на мутренските отбори

Нищо не разбрах, я по-ясно :lol: :lol: Аз ви казвам, че цяла пролет Славия е безобразно слаба и няма и 1 силен мач, а вие си плямпайте квото искате ...
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 май 2011 20:15

8-)

Венци продава ! Незнам каква греда е ударил Г. Христов, но за мен този мач беше ясен. Даже дадох прогноза 0:2 !
Не играя отдавна Еврофутбол и затова не го играх, но бях сигурен, че мутрата Венци Стефанов ще бутне рамо на ТИМ !
Миналият мач в Севлиево също е продаден, независимо, че някой от футболистите на СЛАВИЯ са плакали накрая ... Може би не всички са знаели.
И ако утре Севлиево вземат точка или три в Монтана, вече ще съм 100 % сигурен, че Гришата ги спасява ! Те са негов сателит. Направиха доста странни победи тази пролет, след като всички знаем какви са им футболните възможности.
Кокалът не е виновен ! Над него има друг. Венци ги прави тези работи и това не е за първа година ! :evil:
Така направи и с Вили Вуцов и затова Вили си тръгна ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Славия”