Славия-Черно Море - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия-Черно Море
Честито моряци!!! Изключително важна победа за нас, която увеличава доста шансовете ни за Европа. Накрая се бях притеснил, че ще изравнят, но за радост това не се случи. Сега остава да си вземем мача с Монтана, и ако ударим Локото в София мисля, че сме 4ти със сигурност.  

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
						BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа

Честито Моряци ! Първа много важна стъпка към заветната цел ! Дано късметът, който така ни обръщаше гръб през последните месеци, да ни се усмихне в оставащите мачове ! Неделя - всички на Тича !!!

- 

DanielGeorgiev
- Контакти:
Честито ! Уникално важни 3 точки !!!

Честита победа и без много да празнуваме, че да не се издъним още в домакинството с Монтата с някой Х   

- 

DanielGeorgiev
- Контакти:
ogrizko написа:Честита победа и без много да празнуваме, че да не се издъним още в домакинството с Монтата с някой Х

пуу пепел ти на устата ..

DanielGeorgiev написа:пуу пепел ти на устата ..
абе, не вярвам... при Генов доста добре си играем и сме стабилни.... ама по принцип винаги сме способни да се издъним където най-малко се очаква
 обаче имаме да си отмъщаваме за онова 4:0 ....и очаквам да им лепнем една 5-ца
 обаче имаме да си отмъщаваме за онова 4:0 ....и очаквам да им лепнем една 5-ца   

DanielGeorgiev написа:ogrizko написа:Честита победа и без много да празнуваме, че да не се издъним още в домакинството с Монтата с някой Х

пуу пепел ти на устата ..
това вече не е мач, а въпрос на чест
 този за купата не бше достатъчен!
 този за купата не бше достатъчен!"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Днес двойна радост! Страхотна Победа и на Евроинс Черно море в Самоков в първи плейоф за титлата по баскет 

- 

зелено-бяло
- Контакти:
Браво Моряци!Ето така се печелят точки и Авторитет.Колко станаха победите на чужд терен,че и равните мачове ако прибавим...  ,някой да твърди че сме домакински отбор
  ,някой да твърди че сме домакински отбор   ? Мисля че заслужаваме четвъртото място и участие в Европа,дано само ЦСКА не се издънят срещу Славия на финала.
  ? Мисля че заслужаваме четвъртото място и участие в Европа,дано само ЦСКА не се издънят срещу Славия на финала.

,някой да твърди че сме домакински отбор
  ,някой да твърди че сме домакински отбор   ? Мисля че заслужаваме четвъртото място и участие в Европа,дано само ЦСКА не се издънят срещу Славия на финала.
  ? Мисля че заслужаваме четвъртото място и участие в Европа,дано само ЦСКА не се издънят срещу Славия на финала.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта