Барса - Реал, 1/2 финал реванш в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Циркът на Барса "Симулирай трудно 4" (видео)
Страхотно видео! Барса наистина с най-добрите в Света....симуланти.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Re: Барса - Реал, 1/2 финал реванш в ШЛ
Честит финал! Незнам вие каво мислите, но за мен мача беше невероятен, напрежение до последната секунда, Реал атакуваха, а не се защитаваха безцелно, трябваше всички мачове да са такива. Верно е имаше съдийски грешки, но имаше в полза и на двата отбора, за кой са по-сериозни няма смисъл да се караме. Пак честит финал, ще ви стискам палци на финала 
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
и на мен ми идват в повечко тактики в стил Специалния с 15 човека наредени пред вратата... А нали точно Специалния казва, че са важни резултатите, независимо от средствата с които са постигнати... много бързо си мени философиите и реве когато гениалните му стратегии несработят 
А и на това клипче са 5-6 ситуации в 4 мача, като дори не всичките от тях са симулации.... Ако погледнеш играта на Анхел Ди Мария в първия мач от ШЛ, мога да ти кажа, че ги слага в малкия си джоб всичките взети заедно
Да не говорим колко много доста по-отявлени симуланти има (Пипо Инзаги
). Позлобейте още малко па ще ви мине
А и на това клипче са 5-6 ситуации в 4 мача, като дори не всичките от тях са симулации.... Ако погледнеш играта на Анхел Ди Мария в първия мач от ШЛ, мога да ти кажа, че ги слага в малкия си джоб всичките взети заедно
Последна промяна от IvoDivo на 04 май 2011 17:52, променено общо 1 път.
IvoDivo написа:и на мен ми идват в повечко тактики в стил Специалния с 15 човека наредени пред вратата... А нали точно Специалния казва, че са важни резултатите, независимо от средствата с които са постигнати... много бързо си мени философиите и реве когато гениалните му стратегии несработят
Едно е да се защитаваш , съвсем друго е ЯВНО да симулираш !!! Моля , въобще не се обаждай !!!!!
По темата : моя ако някой е срещал клипче или гифче - със симулациите при отменения гол и първото половреме , когато Ди Мария скри топката на онзи . Моля да ми ги сподели .
Последна промяна от DmG на 04 май 2011 17:51, променено общо 1 път.
Така се играе срещу Моуриньо и 10-те дървари наредени пред вратата му. Колко червени картона се спестиха вчера на Реал ? Замислете се защо те не могат да завършат повечето срещи с 11 души! Не е трудно... 
MoNteSo написа:Така се играе срещу Моуриньо и 10-те дървари наредени пред вратата му. Колко червени картона се спестиха вчера на Реал ? Замислете се защо те не могат да завършат повечето срещи с 11 души! Не е трудно...
ТОВА ИГРА ЛИ Е ??? ТЕАТРАЛНА ???? това не е ФУТБОЛ !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r9YPoiosdKk[/youtube]
- levskarinvt
- Контакти:
Ей голям дразнител ви е тази Барса!
В тези мачове футболът победи ,това е истината,а на който не му изнася и не одобрява действията на Барселона просто да стиска палци за Юнайтед на финала и толкова.
- levskarinvt
- Контакти:
DmG написа:MoNteSo написа:Така се играе срещу Моуриньо и 10-те дървари наредени пред вратата му. Колко червени картона се спестиха вчера на Реал ? Замислете се защо те не могат да завършат повечето срещи с 11 души! Не е трудно...
ТОВА ИГРА ЛИ Е ??? ТЕАТРАЛНА ???? това не е ФУТБОЛ !
А какво да кажем тогава за "играта" на Реал?То не бяха ритания,спъвания,блъскания.По едно време имах чувството,че гледам бойно самбо.И в четирите мача Реал с играта си развалиха спектакъла,който трябваше да ни предложат тези два отбора.Жалко!
- levskarinvt
- Контакти:
Zanetti написа:levskarinvt написа:Ей голям дразнител ви е тази Барса!В тези мачове футболът победи ,това е истината,а на който не му изнася и не одобрява действията на Барселона просто да стиска палци за Юнайтед на финала и толкова.
Ако това от видеото е победата на футбола, нямам думи .
Приятел, в тези мачове е така.Това не е обикновен мач.Това е мач,който е много по-различен от всички други в света.И мисля,че за тези години,в които "специалния" Моуриньо беше начело на любимият ти отбор трябва да си разбрал,че в този турнир е важна само и единствено победата.Всичко друго са глупости.И на мене не ми хареса начина,по-който станахте шампиони миналата година,но какво от това?