Batkoto написа:много сте зле,добре че орлетата нямаха късмет та не вкараха,па оня мушморок се спъна в топката и отиде в Дембеле .. иначе ви правиха на пет стотинки
Много си смешен баце

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Batkoto написа:много сте зле,добре че орлетата нямаха късмет та не вкараха,па оня мушморок се спъна в топката и отиде в Дембеле .. иначе ви правиха на пет стотинки
storm написа:delqnski47 написа:Много добре знам ,но искам да видя какво ще отговори той
Нали знаеш какво казва Любо Пенев на тия дето не го харесват!Да таковат супата....
Е,аз няма да ти кажа така,все пак се опитвам да провеждам най-нормален разговор!Е,това първото дето го казах беше просто шега,ама забравих,че вие сте много чувствителни и го приемате винаги насериозно...
Любо Пенев с едно м**** , а Любо Пенев с едно м*** , знаеш ли пък колко ме интересува тоя ?..
milen.hristov написа:turbogena написа:Трагични сме!
Е той мача сега почна,нормално е домакините да са по активни,жалко че вкараха токова рано освен това
turbogena написа:Сега остава да изпуснем победата и ще бъде върха....
delqnski47 написа:turbogena написа:Сега остава да изпуснем победата и ще бъде върха....
По добре изпуснете победата,та да помогнете на тоя отбор,който създава най-големите таланти в България,да оцелее в А група!То дали ще биете или не кел файда....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта