turbogena написа:delqnski47 написа:Пирин видяха,че ''Левски'' няма как да вкара и решиха просто да му подарят топката
За какво си се изтърсил в нашия форум?
Е,ти не знаеш ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:delqnski47 написа:Пирин видяха,че ''Левски'' няма как да вкара и решиха просто да му подарят топката
milen.hristov написа:Браво на интелектите пак започнахме с бомби
storm написа:delqnski47 написа:Пирин видяха,че ''Левски'' няма как да вкара и решиха просто да му подарят топката
Сериозно ?
NIKSANA написа:milen.hristov написа:Браво на интелектите пак започнахме с бомби
баце само критикуваш... и аз от мн неща съм недоволен, но ти ще ме разплачеш!
blue avalanche написа:turbogena написа:delqnski47 написа:Пирин видяха,че ''Левски'' няма как да вкара и решиха просто да му подарят топката
Е,ти не знаеш ли?
storm написа:delqnski47 написа:Пирин видяха,че ''Левски'' няма как да вкара и решиха просто да му подарят топката
Сериозно ?
delqnski47 написа:Еми то мача си беше равностоен!И двата отбора губеха малоумно топката пред наказателното поле на противника(за Пирин не ги знам там,ама при вас Йовов и особено Гарата,който ви е оте*ал отдавна,постоянно губеше топките и единствения начин да вкара гол беше някой футболист на Пирин да го изведе сам срещу вратаря...)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта