Славия-Черно Море - 0:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия-Черно Море
Айдее, Локото паднаха, ние утре бием (дай Боже) и от там нататък каквото сабя покаже !
ShooterMan написа:Момчета,ПЛАНА да бием Литекс се основаваше не на 3-те питомни точки там,защото както казах далеч по-лесно ще е да вземем тези точки от Славия или Локо Сф макар и като гости.Идеята беше биейки Литекс да пренаредим залога на мачовете Локо Пд-Левски и Локо Сф-Литекс пращайки гостите и в двата мача да играят на живот и смърт,а реално с такива залози просто биха размазали домакините си.Сеа ни остава просто да вземем точките от София и да се надяваме на феърплей от страна на Левски и Литекс,но надали има хора,които да смятат,че биха легнали...Литекс например миналия сезон стана шампион на Лаута,където безмилостно отнесе борещия се за спасение Локо Пд с 0:3 въпреки,че после имаше домакинство на Берое и лесно гостуване в Своге накрая.Аз не мисля,че биха ходили на екскурзия....
Левски ако бие Литекс на Герена, интригата за титлата се връща и двата отбора ще скочат на двата Локомотива с всички възможно сили, ето защо мачът от 26-я кръг на Герена трябва да е със знак 1-ца
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
зеления написа:И какви са тези приказки за "питомното" ( Литекс ) и "дивото" ( Славия и Локото ).
Питомното беше вкъщи, играхме добре и трябваше да бием или поне да не загубим. Славия и Локо Сф не са непреодолими, но да не забравяме фактора "гостуване". Затова му казвам "дивото".
П.П. Честно казано повече ме притеснява мача с Миньор от колкото срещите със Славия и Локото.
Мен също, бях го споменал в другата тема. По принцип всяко гостуване ме притеснява, но най-много тези, предварително определяни като "лесни".
-
- Контакти:
Миньор предпоследен кръг,разберете го това,те не се борят за нищо,ако ни трябват 3 точки,ако ни класират 3 точки в ЕКТ,ако сме пред Локо Пд с 1 точка преди този мач в Перник....гаранция ви давам,че няма силна която да ни спре за 3-те точки в Перник!Първо-те са вече екскурзианти-видяхте ги на Лаута.Второ-изключително лесен съперник за Черно Море в исторически план,заедно със Сливен това ни е най-лесния отбор.Трето-ние сме класа над Миньор както и да го гледате.Не го мислете този мач,важното е до тогава,до Перник да сме 1 точка поне пред конкурентите от София и Пловдив!Утре дано и Бог е с нас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дано, но ще е много трудно, има вариант да останем в играта и ако не спечелим утре, но става много сложно вече, просто утре ако бием ще сме много близо до 4-тото място в крайното класиране
---------------------------------------
- th3_gr3en_rapper
Браво на телевизията BTV Action....Явно имат подписан договор с ЦСКА,ЛЕВСКИ и ЛИТЕКС !!! Каквото и да става винаги тях дават по телевизията....Дори да играят с някой отбор от "А" окръжна пак тях ще дават : )
Днес от 6 часа вместо да дават Славия - Черно Море който ще бъде много по-интересен мач,ще дават Калиакра - ЦСКА ...

Днес от 6 часа вместо да дават Славия - Черно Море който ще бъде много по-интересен мач,ще дават Калиакра - ЦСКА ...

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

Е те мача им с Малеш май също го даваха есента.. БГ пародия на първенство..
Немога да разбера за какво ни са тиа евро турнири като нямаме стадион.Тука някой хора направо полудяха турнирите та турнирите.Най елементарното за да се играе футбол е да имаш стадион ние нямаме,и после е вече селекция трньори и т.н.ИМАШ КРАВА ПИЕШ МЛЯКО.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА.Сега очаквам някой хора да ми скочат веднага.
moreto написа:Немога да разбера за какво ни са тиа евро турнири като нямаме стадион.
Тая тема я дискутирахме надлъж и нашир, дай да не предъвкваме всичко отначало. За сведение, в момента има само 3 отбора със стадиони, лицензирани от УЕФА -- Литекс, Левски и Черноморец.
- th3_gr3en_rapper
Имам чувството,че в България ако играят Черно Море - Барселона и ЦСКА,Литекс или Левски срещу друг бг отбор ще дават техния мач каквото и да стане !!!! Какви са тези простотии и защо се правят....
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]