Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)
Колкото до уговорките-това са измислици на Сашо Диковщината,която,за съжаление,заля родния футбол през последните петнайсетина години.Именно заради подобни типове и глупостите им,хората по стадионите прогресивно намаляват.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
						- Пловдив1926
- Контакти:
hetfield написа:Пловдив1926,страхотен анализ ама подробноста точен резултат изтърва.И не Йешич,ами и господ да е треньор сещай се.Много от вас в лични разговори са съгласни с мен,други трудно се съгласяват (особено публично).Та сега да спомена декларацията ви след Ловеч,когато писахте "зарадвахме Пловдив".Радвайте ни все така.С уважение
Първо вие общо с Пловдив нямате. Падаме, биеме - то си е за нас, майните. Второ, тия за точния резултат ти казах веригата на врата и от моста на Марица, или която река минава през твоето село. Два дена ни обясняват разни фенове на сдружението как сме уговорили срещата на точен резултат 1:2
 други, 2:0. Дори един човек ми обясняваше, как ветераните на Берое му казали, че е нареден още от събота за 1:2 мача и за това не отиде на стадиона дори. След това се изяде от яд.
 други, 2:0. Дори един човек ми обясняваше, как ветераните на Берое му казали, че е нареден още от събота за 1:2 мача и за това не отиде на стадиона дори. След това се изяде от яд.Имаме си проблеми, ще си ги решаваме. Момчетата играят супер футбол и радват хората на стадиона. Не знам как ще се оправят с физическата подготовка, която ни е основен проблем. Но за това си има лекари, възстановки, медикаменти и тренировки - да направят каквото трябва. В рамките на позволеното разбирасе. Една разгромна победа над Пирин смятам е задължителна следващия кръг.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
С оглед на времето,се получи интересен мач,повече беше битка по терена,но пък имаше динамика в действията и на двата отбора.Като цяло ви излъгахме,но който и да беше вкарал първи,щеше да победи,в случая бяхме ние,иначе като че ли имахте повече чисти голови положения от нас,докато ние владеехме повече топката.Генов ми хареса че пусна свободна игра,не накъсваше играта с излишни фаулове и това мисля че е един от мачовете с най-малко нарушения в първенството.По трибуните е ясно,няма какво да коментирам,класи над продукцията на зеления килим.Ако не друго,поне запазихме интригата за 4тото място,имаме и ние своите шансове,макар че не съм оптимист.Успех занапред и ако ние не вземем последната квота за евротурнирите,дано това сте вие! 

- Пловдив1926
- Контакти:
Вторник 18:00 работен ден в проливния дъжд...коментара е излишен.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое  

would написа:Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое
Никой не са дразнили,отидоха да поздравят и да говорят с играчите на отбора си,а пък за скандирането явно не ни чуха..
- Пловдив1926
- Контакти:
would написа:Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое
Пфффхаха кога пък си повярвахте, че ще пеем заедно с вас каквото и да е било. Нещо си се объркал пич. Това, че няма някаква омраза не значи, че има някакво приятелство, кой знае какво
 Няма как да има такова разбиране между двете агитки да ти кажа
 Няма как да има такова разбиране между двете агитки да ти кажа 
Няма оправия,всичко си е по старо му!
Съжелявам пичове,но тия сърби за мен са мижи да те лъже.Говорят за профисионализъм,как това,как онова,а в същото време си продължават,както написах по старо му.Играча подарил най-много точки на нашите съперници,вместо на секундата да бъде пратен до живот в дубала,пича самирчо си жътка на терена отново подарява голове и кервана си върви.Да не говорим за Драги-в нито единия от.....точно незнам колко мача,може би 20 ,не е изиграл НИТО един мач на високо равнище.Всички те му мачове посредствени,че и по надолу,обаче отново на терена.Такива ми ти работи.
Може и да греша де 

Само като ги видя тия двамата на терена и ми се драйфа.............
На трибуната,можеше и повече,.......иначе си попяхме доволно

Съжелявам пичове,но тия сърби за мен са мижи да те лъже.Говорят за профисионализъм,как това,как онова,а в същото време си продължават,както написах по старо му.Играча подарил най-много точки на нашите съперници,вместо на секундата да бъде пратен до живот в дубала,пича самирчо си жътка на терена отново подарява голове и кервана си върви.Да не говорим за Драги-в нито единия от.....точно незнам колко мача,може би 20 ,не е изиграл НИТО един мач на високо равнище.Всички те му мачове посредствени,че и по надолу,обаче отново на терена.Такива ми ти работи.
Може и да греша де

Само като ги видя тия двамата на терена и ми се драйфа.............
На трибуната,можеше и повече,.......иначе си попяхме доволно

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
						- ZLATKO2000
- Контакти:
Локо е 100 процента 4 ти.

Абе някой може ли да ме светне, защо втори мач Самир Бенжелюн излиза титуляр, а Жереми Родригес - не?! 
Имам и една особено гениална идея: няма ли начин да уредим мадам Ба да осинови Крачунов и Абушев? Та белким им дадат шанс да играят?
p.s. Честито на беройци, след тая победа се връщат в "играта" за четвъртото място.
Само Славия да не вземе да одрънка ЦСКА на финала за Купата, че тогава на четвъртите в класирането ще трябва да им връчват тиквени медали...

Имам и една особено гениална идея: няма ли начин да уредим мадам Ба да осинови Крачунов и Абушев? Та белким им дадат шанс да играят?

p.s. Честито на беройци, след тая победа се връщат в "играта" за четвъртото място.
Само Славия да не вземе да одрънка ЦСКА на финала за Купата, че тогава на четвъртите в класирането ще трябва да им връчват тиквени медали...