Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Велев дава 500,фен дава 5000!

Мнениеот n0.merCy » 08 май 2009 16:31

не изкам да подкрепям никои нито кокала нито никои но откаде знаете човекат които е дарил 5 хиляди с какви вазможности е . И каво калвете кокала ? Вие колко пари дарихте ? Май нищо а? не отхвирлям и това че човекат дарил 5 бона може и да не е мулти милионер но кои човек които изкарва по 300 лв както бе написано по горе ще дари 5 бона ? Колкото и да ни е жал за горките деца винаги 1во е твоето семеиство ако човека изкарва 300 лв наи вероятно ще го похарчи по своите деца . :| ако изкате ме разпанете но е така !!! :ugeek:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ

Мнениеот Keanu^Reeves » 08 май 2009 20:28

spacegoat написа:Никога не сме имали проблем с вратарите, ако не броим Моргун - така че там е ясно. И никви кокали повече

Опаааааааа, каква голяма грешка долавям тука!
Явно не си гледал мача БАТЕ(Борисов)-Левски?
Един идиот на име Даниел КИШ закопа Левски още в 15-тата минута на мача и ни попречи Левски да играе за втори път в Шампионската лига!
Напълно съм убеден, че ако Беларусите не бяха открили резултата, гола на Владо Гаджев щеше да е достатъчен най-малко за продължения и дузпи, но защо не да бяхме вкарали и втори гол до 120-тата минута!
Следващия мач на Недоразумението Даниел Киш беше в Надежда, където се нагъзи на Локомотив и му го вкараха мощно!!!! След това Левски се разпадна и в Първенството, защото изгуби ценни 3 точки, отново само заради Вратаря си! Такъв Вратар Левски никога не е имал и нито МОРГУН нито Николай Михайлов могат да се сравнят с този нещастник на име Даниел Киш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Какъв е проблема с Йовов???

Мнениеот Pro-European » 08 май 2009 21:19

Не успях да разбера точно защо Йовов няма да играе срещу ЦСКА.
За Гонзо и Петков се знаеше отпреди, но не съм видял инфо за Йовов?

Разбира се ако е контузен, нека се лекува момчето, здравето е най-важно.
Обаче наистина ми е малко съмнително...смятам че е немалък шанса да се страхува след освиркванията от публиката сега да не вземат връх ..... Надявам се че не е така и не искам да го обвинявам.

Освен това не разбирам защо като се говори за лидери в Левски, се споменават три имена: Гозно, Петков и..Йовов. Ама нека да се разберем. Йовов не може да се сравнява с тях, първите двама са мъже и истински лидери, защитават Левски и дават всичко от себе си. Приносът на Йовов е повече от скромен, предимно един бижутерски гол и много, ама много пропуски.
Така че предлагам като се говори за лидери, да не се споменява Йовов- той не е никакъв лидер, за съжаление.

Разбира се най-важният въпрос пред Левски утре е да победи ЦСКА - трябва да впрегнат цялата си воля и мотивация за да се случи; необходимо е да дадат 110% от себе си за да стане.
Едва след това могат да се поставят други по-маловажни въпроси, като например нужен ли е Йовов на Левски? За мен очевидният отговор е отрицателен.

P.S. И още нещо - призовавам утре културно на мача, без сблъсъци и провокации на стадиона. Това е важно, всички обичаме футбола и знаем че все пак това е само една игра.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Какъв е проблема с Йовов???

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 21:26

Мое мнение е,че той винаги е имал страшен талант,но винаги е бил играч тип П*тка!Мое мнение е,сега ше ме оплюете 100%!Няма да си мълча само заради тва обаче! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 май 2009 21:39

Контузията му не е толкова тежка и ако беше на 25 години щеше да рискува и да играе,но той е вече на сериозна футболна възраст и един неправилен риск и усложняване на контузията могат да му докарат дори край на кариерата!Тъй,че не се нахвърляйте върху Бижутера,прякора му не е случаен ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 май 2009 21:41

Абе като се разбра, че Гонзо няма да играе, надеждата ми остана да се крепи само на Йовов в атака, но се надявам другите да ме опровергаят( най- вече разчитам на Жо и Дарко)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 май 2009 21:42

Бижутера написа:Контузията му не е толкова тежка и ако беше на 25 години щеше да рискува и да играе,но той е вече на сериозна футболна възраст и един неправилен риск и усложняване на контузията могат да му докарат дори край на кариерата!Тъй,че не се нахвърляйте върху Бижутера,прякора му не е случаен ;)

Е ако е така все ми се струва, че можеше да седне на пейката и в краен случей да стисне зъби ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 08 май 2009 21:43

Съгласен съм напълно със сменилия аватара си (с много по-хубав :D ) Сеск, Йовов е качествен, креативен, непредсказуем и изключително непостоянен играч, а това е нещо, което на мен не ми харесва особено. Иначе по темата - контузи се на мача с Пирин към 40-та минута, доигра полувремето на един крак като Гонзо, явно не се оправил, няма да липсва, много съм доволен, че Жо и Зе ще играят, двамата са ми любимци, а сега нямат алтернатива ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 май 2009 21:49

седемнамалко написа:Съгласен съм напълно със сменилия аватара си (с много по-хубав :D ) Сеск, Йовов е качествен, креативен, непредсказуем и изключително непостоянен играч, а това е нещо, което на мен не ми харесва особено. Иначе по темата - контузи се на мача с Пирин към 40-та минута, доигра полувремето на един крак като Гонзо, явно не се оправил, няма да липсва, много съм доволен, че Жо и Зе ще играят, двамата са ми любимци, а сега нямат алтернатива ;)

мерси за аватара! :D А Йовов че беше бижутер спор няма,но от тогава минаха 4-5 години,а ние не го разбираме!не му стигат силиците вече...аз не съм много фен на бразилците,но както и да е,като друго няма...предпочитам и Тиберканин пред Зе Суарес,н еможе да имаш крило което не умее да центрира :| :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 08 май 2009 21:52

Pro-European написа:Не успях да разбера точно защо Йовов няма да играе срещу ЦСКА.
За Гонзо и Петков се знаеше отпреди, но не съм видял инфо за Йовов?
.

Нарича се СТРАХ - и е обвзел синята скамейка за първи път от 20на години. Тогава поне имаше от кого да се страхуват : Стоичков Пенев Костадинов.
Сега повече ги е страх от собствената си глупост и щуротиите които изговориха в началото на сезона - на никой не му се иска да носи отговорност за поредния провален сезон.

Върни се в “Архив”