Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

IvoDivo
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид, ШЛ, 3 май (вторник), 21:45

Мнениеот IvoDivo » 04 май 2011 00:28

1913 написа:Какъвто отборът, такива и феновете му - "Циркът на симулантите".

Такива смели слова от един Славист :D

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 04 май 2011 00:29

IvoDivo написа:

Проблем ли видя?
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 04 май 2011 00:30

DmG написа:Тогава НЕ СИ ОБЕКТИВЕН , смешник ......
А онзи риввалдо10 , ако мисли да влачи клипчета за всеки тъч , които не е отсъден за ОНЕЗИ , по- добре да не го прави ...
Видяхме ви срешу Арсенал и Реал .

Ти поспри малко с обидите. И аз видях Барса срещу Реал и Арсенал-ощетена в една ситуация, но подпряна в друга. Който е видял нещо друго :arrow: да свали фенските очилца и да погледне пак :!:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 04 май 2011 00:33

1913 написа:
IvoDivo написа:

Проблем ли видя?

Не, няма проблеми, просто немислех, че чак толкова се олицетворяваш с любимия си отбор... Какъвто отборът, такива и феновете му ;) Успех на финала!

П.С.
DMG не че трябва да ти се обяснявам, но ходя на мачовете на любимите си отбори, и да, ходил съм и на мачове на Барселона, при това и в Барселона ;)
Последна промяна от IvoDivo на 04 май 2011 00:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 май 2011 00:35

TheBest007 написа:
DmG написа:Тогава НЕ СИ ОБЕКТИВЕН , смешник ......
А онзи риввалдо10 , ако мисли да влачи клипчета за всеки тъч , които не е отсъден за ОНЕЗИ , по- добре да не го прави ...
Видяхме ви срешу Арсенал и Реал .

Ти поспри малко с обидите. И аз видях Барса срещу Реал и Арсенал-ощетена в една ситуация, но подпряна в друга. Който е видял нещо друго :arrow: да свали фенските очилца и да погледне пак :!:

На този му е лесно да обижда зад мониторчето. Нека се нерви, проблема си е негов! Много бързо е забравил за съдийските отсъждания на мачовете Юнайтед - Челси!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 04 май 2011 00:36

Искам да поздравя някои от феновете на Реал във форума.Това са Виктор,Божко и Зидан.Титанична битка и според мен Реал-Барса трябваше да е финала на Уембли. :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 04 май 2011 00:41

Може би съм най-дъртия който пише в този форум, но тази вечер наистина ме убеди че барса е толкова "гранд" клкото е и борусия дортмунд. Когато стършелите с тренер даскала по физ.възп. хитцфелд взеха КЕШ - статисткита казва "6 отменени гола на противниковия отбор при резултат 0:0 във фаза директни елиминации" Не знам на колко от вас им говори нещо името Хелмут Дукадам - жокер - вратар на Стяуа Букурещ. Айде това да е задачка за лека нощ на всички фенове на каталунци. И да си направят една сметка колко финала са играли, загубили и най-важното кога за първи път са спечелили ;) Знам че Гуглето ще ви помогне, но донякъде. Моят коз е че аз съм гледал мачовете (някои и черно-бяло) а вие НЕ. И откога барцилона е футболен гранд, в Европа? Защото ако погледнете резултатите на Цървена Звезда до 1985 въпроса си е дискусионен? И на какво отгоре се мерят с един клуб като Аякс? Просто медиите правят определени промоции за "най-най-най" Факт е че през последните 15 г. барса играе добър футбол, факт е че се радва на позитивен медиен интерес. Но е факт също, че печелят тези, които имат най-големи дългове :idea: Признанието е на Платини :!: А и президента на парфюмчетата признава че клуба има сериозни краткосрочни дългови проблеми.
Относно мача, 12-мин симулация на Меси - ж.к. на Карвальо, първа спорна ситуация (имаше великолепно повторение че няма контакт, но бързо беше забърсано) великолепни 15 мин на барса в средата и края на полувремето, но ялови...
2-то полувреме започва по мечтан начин - ГОЛ , да ама не, Колина да пита мъдията какво свири - фаул? авантаж? в каква последователност? в чия полза (това е тъпо, знае се кой печели )? Критерий за нарушения или за падания? Като гледах в двата мача как едните реагират след фаул, и другите .......
След първия мач бях бесен, сега ми е тъпичко.
Но този мач за пореден път ме убеди защо единия от двата отбора има 9 (ДЕВЕТ) купи във витрината си а другите.....
Спорта е за силни характери, барса и тази вечер ме убеди, че никога не са ги имали - справка Хелмут Дукадам
Момчета барселонисти, вижте с НАЙ-ГОЛЕМИТЕ Кройф, Неескенс - какво спечелихте?

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 04 май 2011 00:43

Айде лека на всички. Честита победа :)
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 04 май 2011 00:45

nascko написа:Може би съм най-дъртия който пише в този форум, но тази вечер наистина ме убеди че барса е толкова "гранд" клкото е и борусия дортмунд. Когато стършелите с тренер даскала по физ.възп. хитцфелд взеха КЕШ - статисткита казва "6 отменени гола на противниковия отбор при резултат 0:0 във фаза директни елиминации" Не знам на колко от вас им говори нещо името Хелмут Дукадам - жокер - вратар на Стяуа Букурещ. Айде това да е задачка за лека нощ на всички фенове на каталунци. И да си направят една сметка колко финала са играли, загубили и най-важното кога за първи път са спечелили ;) Знам че Гуглето ще ви помогне, но донякъде. Моят коз е че аз съм гледал мачовете (някои и черно-бяло) а вие НЕ. И откога барцилона е футболен гранд, в Европа? Защото ако погледнете резултатите на Цървена Звезда до 1985 въпроса си е дискусионен? И на какво отгоре се мерят с един клуб като Аякс? Просто медиите правят определени промоции за "най-най-най" Факт е че през последните 15 г. барса играе добър футбол, факт е че се радва на позитивен медиен интерес. Но е факт също, че печелят тези, които имат най-големи дългове :idea: Признанието е на Платини :!: А и президента на парфюмчетата признава че клуба има сериозни краткосрочни дългови проблеми.
Относно мача, 12-мин симулация на Меси - ж.к. на Карвальо, първа спорна ситуация (имаше великолепно повторение че няма контакт, но бързо беше забърсано) великолепни 15 мин на барса в средата и края на полувремето, но ялови...
2-то полувреме започва по мечтан начин - ГОЛ , да ама не, Колина да пита мъдията какво свири - фаул? авантаж? в каква последователност? в чия полза (това е тъпо, знае се кой печели )? Критерий за нарушения или за падания? Като гледах в двата мача как едните реагират след фаул, и другите .......
Но този мач за пореден път ме убеди защо единия от двата отбора има 9 (ДЕВЕТ) купи във витрината си а другите.....
Спорта е за силни характери, барса и тази вечер ме убеди, че никога не са ги имали - справка Хелмут Дукадам

Дукадам беше много добър при дузпите. Хубаво мнение. Завиждам, че си гледал някои от старите мачове, които аз не съм. Поздрави.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 май 2011 00:46

nascko написа:Може би съм най-дъртия който пише в този форум, но тази вечер наистина ме убеди че барса е толкова "гранд" клкото е и борусия дортмунд. Когато стършелите с тренер даскала по физ.възп. хитцфелд взеха КЕШ - статисткита казва "6 отменени гола на противниковия отбор при резултат 0:0 във фаза директни елиминации" Не знам на колко от вас им говори нещо името Хелмут Дукадам - жокер - вратар на Стяуа Букурещ. Айде това да е задачка за лека нощ на всички фенове на каталунци. И да си направят една сметка колко финала са играли, загубили и най-важното кога за първи път са спечелили ;) Знам че Гуглето ще ви помогне, но донякъде. Моят коз е че аз съм гледал мачовете (някои и черно-бяло) а вие НЕ. И откога барцилона е футболен гранд, в Европа? Защото ако погледнете резултатите на Цървена Звезда до 1985 въпроса си е дискусионен? И на какво отгоре се мерят с един клуб като Аякс? Просто медиите правят определени промоции за "най-най-най" Факт е че през последните 15 г. барса играе добър футбол, факт е че се радва на позитивен медиен интерес. Но е факт също, че печелят тези, които имат най-големи дългове :idea: Признанието е на Платини :!: А и президента на парфюмчетата признава че клуба има сериозни краткосрочни дългови проблеми.

Огромно мнение !!!!!!

Върни се в “Реал Мадрид”