Tommi написа:Neron написа:Кога последно е даден червен картон за играч на Баселона в ШЛ?
Преди една седмица Пинто получи червен картон.
На тях единствено резервите получават червен картон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Neron написа:Кога последно е даден червен картон за играч на Баселона в ШЛ?
Преди една седмица Пинто получи червен картон.
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
stg333 написа:мисля че е време за червен картон, както се знае когато е за отбор играещ срещу Барса може и да няма и нарушение това не пречи
Neo M написа:Dobri написа:
Ку-ку. Авантаж да си чувал?
Жалко. Някога, преди 15-20 години ми бяхте много симпатични. Сега сте пародия.
Меси, Шави и другите циркаджии не могат да стъпят и на малкия пръст на Куман, Ромарио, Стоичков и Лаудруп.
Още преди Игуаин да излезе срещу Валдес имаше сигнал на съдията. Въпроса бе, че рефера отсъди нарушение не срещу, а на Роналдо. Та за авантаж, дори и при правилно отсъждане на белгиеца, не може и дума да става.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
IvoDivo написа:Как да свири авантаж когато бута последния защитник който настига топката бре?!? Вие сериозно ли ? Или нямаше контакт и Роналдо не бутна Масчерано, макар и без да иска...
TheBest007 написа:Като ви казвам за картона на Карвальо ме питате за груб фаул. Миналата седмица, при фаула на Пепе, какво трябваше да питате? Много ми е забавно как сами си противоречите
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта