Курсова работа. Помощ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Курсова работа. Помощ !
Здравейте ! Търся си някой, който е изучавал Управление на човешките ресурси и който е правил курсова работа по тази дисциплина. Спешно си търся такава, която да ме освободи от изпит в четвъртък, за да мога да си ида на бригадата в САЩ. Знам, че е смешно да търся тук, но наистина е трудна работата, а в интернет не намерих нищо сносно. Надявам се тук, където съм получавал отговори за какво ли не, да намеря спасение, което да ме прати отвъд океана. По принцип тази дисциплина изучават в дисциплините за управление, но каквато и да била помощ би ми била полезна. Мога и някой лев да дам ако е нужно.

- botev_1912
- Контакти:
Re: Курсова работа. Помощ !
mironi88 написа:Здравейте ! Търся си някой, който е изучавал Управление на човешките ресурси и който е правил курсова работа по тази дисциплина. Спешно си търся такава, която да ме освободи от изпит в четвъртък, за да мога да си ида на бригадата в САЩ. Знам, че е смешно да търся тук, но наистина е трудна работата, а в интернет не намерих нищо сносно. Надявам се тук, където съм получавал отговори за какво ли не, да намеря спасение, което да ме прати отвъд океана. По принцип тази дисциплина изучават в дисциплините за управление, но каквато и да била помощ би ми била полезна. Мога и някой лев да дам ако е нужно.
ами седни си я напиши бе пич! Може ли такава наглост в днешната младеж
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- POPCORN
- Контакти:
botev_1912 написа:mironi88 написа:Здравейте ! Търся си някой, който е изучавал Управление на човешките ресурси и който е правил курсова работа по тази дисциплина. Спешно си търся такава, която да ме освободи от изпит в четвъртък, за да мога да си ида на бригадата в САЩ. Знам, че е смешно да търся тук, но наистина е трудна работата, а в интернет не намерих нищо сносно. Надявам се тук, където съм получавал отговори за какво ли не, да намеря спасение, което да ме прати отвъд океана. По принцип тази дисциплина изучават в дисциплините за управление, но каквато и да била помощ би ми била полезна. Мога и някой лев да дам ако е нужно.
абе човека моли за помощ.какво лошо има!Ако не може да му помогнеш не спами!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
botev_1912 написа:mironi88 написа:Здравейте ! Търся си някой, който е изучавал Управление на човешките ресурси и който е правил курсова работа по тази дисциплина. Спешно си търся такава, която да ме освободи от изпит в четвъртък, за да мога да си ида на бригадата в САЩ. Знам, че е смешно да търся тук, но наистина е трудна работата, а в интернет не намерих нищо сносно. Надявам се тук, където съм получавал отговори за какво ли не, да намеря спасение, което да ме прати отвъд океана. По принцип тази дисциплина изучават в дисциплините за управление, но каквато и да била помощ би ми била полезна. Мога и някой лев да дам ако е нужно.
Аре бе ти се едно разбираш от всичко и можеш да се справиш с всичко. Какво лошо има че е помолил за помощ? Или помагаш или мълчиш.
На каква тема ти е работата?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Georgiev11
- Контакти:
Питаш в американски форум всеки ти обяснява и ти помагат
Питаш в руски форум казват и те питат за нещо
Питаш в български форум и всички ти обясняват колко си тъп.....и.....
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
-
- Контакти:
пич има хора които ще ти напишат курсовата работа срещу 20 лв. за 1 ден просто потърси.Къде си в америка ?
Майка ми ги разбира тези неща но сега е тшърде изморена за това
Georgiev11 написа:botev_1912 написа:mironi88 написа:Здравейте ! Търся си някой, който е изучавал Управление на човешките ресурси и който е правил курсова работа по тази дисциплина. Спешно си търся такава, която да ме освободи от изпит в четвъртък, за да мога да си ида на бригадата в САЩ. Знам, че е смешно да търся тук, но наистина е трудна работата, а в интернет не намерих нищо сносно. Надявам се тук, където съм получавал отговори за какво ли не, да намеря спасение, което да ме прати отвъд океана. По принцип тази дисциплина изучават в дисциплините за управление, но каквато и да била помощ би ми била полезна. Мога и някой лев да дам ако е нужно.
Питаш в американски форум всеки ти обяснява и ти помагат
Питаш в руски форум казват и те питат за нещо
Питаш в български форум и всички ти обясняват колко си тъп.....и.....
Предният път, когато го четох това, ставаше дума за английски форум, а не американски, ама......Всъщност, когато имаш курсова работа в американски колеж или университет, дали не започваш сам да си я пишеш, а не търсиш нещо наготово.

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
До автора на темата:
Виж си личните съобщения
Виж си личните съобщения