Барселона - Реал Мадрид 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид, ШЛ, 3 май (вторник), 21:45

Мнениеот Paralel » 02 май 2011 13:49

Madridist написа:Paralel много хубав коментар ;) . Тук във форума на Гонг, смея да твърдя,че редовните посетители, в мнозинството си, са средно интелигентни хора, но примерно в един спортал или топспорт, направо ги чета по една минута и ми е достатъчно да се смея цял ден :mrgreen: . Сериозно. Като видя коментар от някой тинейджър, играл единствено футбол на Мениджъра, да прави оценки и да гони от футбола Моуриньо, друг пък да казва, че на Меси финтовете били елементарни, но просто защитниците не му знаели тактиката :lol:

Мерси за комплимента :geek: Много ме дразни сляпата фенщина, дори когато е от фенове на отбор, на който и аз симпатизирам. Не влизам в други футболни форуми, защото не виждам смисъла да се правя на клавиатурен самурай и на много интересен. Феновете на чуждестранните отбори, които влизат в Гонг, настина не изпростяват толкова често.

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 май 2011 18:03

Колкото и спорна личност да е Роналдо той е 30+ гола вече в колко поредни сезона ?
По добре за феновете на Реал е тези голове да са вкарани за вас , а това как се облича,подстригва и държи не е най-големия проблем (стига да не пречи на отбора). Като добавим и огромния икономически ефект от трансфера му си мисля че не може да сте недоволни като цяло от присъствието му в отбора .

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 май 2011 10:02

Когато видя в два поредни важни мача Барселона да бъде ощететен(а)и заради съдийски грешки ( волни или неволни) да бъде отстранен(а) в етап от елеминационната фаза в ШЛ или дерби мач,тогава ще съм склонен да си мисля че нямат умишлена съдийска подкрепа.

Тогава ще видя футболните естети ( феновете) от една страна,а от друга толерантните,честни,възпитани и скромни футболисти на Барселона какво ще говорят и как ще се държат.
Те сега след явни симулации заобикалят съдията по 11 човека а пък ако вземат да бъдат порязани ,не знам какво ще.
Впорчем знам,грозна картина,такава каквато могат да направят само ман...ю.. от каталуния.

На всякъде се говори и пише ( а той сам казва) че Гуардиола не се бил оплаквал от съдиите.
Е ЗА КВО ДА СЕ ОПЛАКВА? ИМАЛО ЛИ Е ЗА КАКВО? ОСВЕН ДА СЕ ОПЛАКВА ЗА ТОВА ЧЕ ГОНЯТ САМО ПО ЕДИН ЧОВЕК ОТ ПРОТИВНИКА! :x
Последна промяна от sl321 на 03 май 2011 11:14, променено общо 2 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 03 май 2011 10:16

2:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 май 2011 10:51

Изображение

Ще ми е интересно в една анкета, " футболистите на кой отбор симулират най-много?" какъв ще е резултата.
Като прибавим и резултатите на анкетата "кой отбор според вас съдийте подкрепят най-много" и ще стане:
симуланти + най подпирания отбор в европа от съдиите = Барселона

След което може да се спомене че притежават гениални футболисти.
И се получава картинката:
Симулират,съдията е техен и отговаря подобаващо на симулациите,като гони хора( или им дава жълти картони ,да може да висят) на противниковия отбор,в същото време си затваря очите от наглите протести ( в много случаи и за неспортспенско поведение като хващане за шията на противников състезател,обиди,груби нарушения и т.н) за същите тия пошли симулации,след което гениалните футболисти се развихрят и стават още по гениеални.Просто няма кой да ги спре.

Това е най-силния отбор в европа в момента.

От другата страна Реал Мадрид и в частност Мауриньо след като каже мнението си на пресконференция го наказват с много мачове за да не си помисля друг път да казва истината, защото както той каза че ако каже онова което мисли с кариерата му е свършено,а едва ли не знае за какво говори.

Назначенията,критики към съдии ( още преди да са назначени и преди да е започналл мача) може да прави само Гуардиола.

Това е положението.

Само да кажа последно: Ако довечера Барселона (случайно) се калсира за финал,с такава симулативна игра каквато показват , ще ги изгонят с камъни от Уембли и Англия,независимо дали ще са паднали или победили.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 03 май 2011 11:19

sl321 написа:Изображение

Вярно е че Барса и Ман Ю са най-подпираните от съдиите отбори.
Обаче между двата отбора има една огромна разлика, Манчестър не използват подли провокации и долни симулации за да спечелят мача. Докато при Барса, това е част от играта.
Закучи ли се някой мач, почват с долните провокацийки и симулацийки, това просто им е в кръвта, явно и добре ги обучават!
Аз отбор, който си служи с такива подли номерца не съм виждал!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fFxudyTlnhE&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L3_ocUYu244&feature=player_embedded[/youtube]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 03 май 2011 12:46

Не съм за никой отбор от двата, но искам да кажа на феновете на Барса, че жестоко се лъжат че Глардиола е добър трениор. Мауринио е доста по добрия и това си личи не мисля, че ако Пеп има състав какъвто имаше Моу в Порто ще направи това, което Моу направи. И друго Барса не играят заради мениджара си, а заради играчите.
Сигурен съм, че и аз бих се справил с такива играчи той няма с какво да ги укоражава те се раздават и без той да ги надъхва и това се вижда и ще се види дали Пеп е добър мениджар след залязването на всичките звезди в Барселона. Това е играчите са тези който правят Барса най-добрия отбор в момента не Глардиола. Той дори не си прави труда да разработва някакви различни вариянти защото зане, че тима му може да играе само с 1 имено заради това не прави и смени ако сте забелязали.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 03 май 2011 13:23

В Реал има играчи, които понякога симулират, но пък да са подкрепян от съдиите отбор?! :?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2011 14:09

гледам че се дискутира РОНАЛДО
след тези 2 сезона в РЕАЛ МАДРИД мисля че не РЕАЛ МАДРИД е губещият че леке като Роналдо е в отбора ,а самият РОНАЛДО е най-големият губещ от това че е в РЕАЛ МАДРИД за 2 години той вкара много голове но не постигна НИЩО освен една купа и постояннно е в сянката на МЕСИ и БАРСЕЛОНА.За тази една купа на краля ли играе вече 2 години ,според мен той съжалява вече за този трансфер защото без него ЮНАЙТЕД пак е на път да стане шампион ,да играе финал на ШЛ ,а самият РОНАЛДО нищо в разцвета на силите си той според мен от това как се разви престоят му в РЕАЛ МАДРИД са 2 изгубени сезона за него и ако остане в РЕАЛ МАДРИД и МОУРИНЬО продължи да играе КАТЕНАЧО с такъв състав и футболисти в най-важните мачове незнам РОНАЛДО как ще спечели още много с отбора и така нататък .........................
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 май 2011 14:19

Барети охраняват Жозе на „Ноу Камп"

Треньорът на Реал М Жозе Моуриньо най-накрая се уреди със сигурно местенце, от което да изгледа 1/2-финала реванш в ШЛ с Барселона на „Ноу Камп" довечера.

Специалния ще се настани в „златна клетка" - директорската ложа. Той няма право да стои на пейката заради червения си картон в първия мач.

Според каталунските медии директорската ложа е предпочетена за Жозе заради по-добрата й защитеност от обикновената ВИЛ ложа, в която трябваше да бъде според първоначалния план. В крайна сметка е бил предпочетен „план Б".

Предимствата му са, че местата не са под открито небе (няма как отнякъде да долети свинска глава, както се случва понякога на Ел Класико в Барселона) и на Специалния, когото в Барселона познават като Преводача, няма да му се наложи да общува с противниковите фенове в преддверието на стадиона. А в директорската ложа е далеч по-просто - от нея има пряк достъп до тунела.

Въпреки че Моуриньо ще бъде настанен в най-добре охраняваното място на „Ноу Камп", от Реал М вече са планирали допълнителни мерки за сигурност, за да не се стигне до сблъсък с местните. Жозе ще бъде пазен от цели 7 лични охранители, най-вече добре тренирани бивши служители на службите за сигурност.

В допълнение над главата на португалеца ще стои и гард на УЕФА, който трябва да го дебне да не поддържа никакъв контакт с пейката преди и по време на самия мач.

Или да не се шмугне в някой кош за пране на път към съблекалнята на почивката, както се говореше, че направил в Челси. Освен това Жозе няма да може и да се изяви пред медиите.

Късно снощи на официалната пресконференция на Реал се появиха помощникът му Айтор Каранка и нападателят Карим Бензема.

Цирка е пълен обаче.
Аз не мога да отрека че доста емоции изхабих в последните седмици.Ние феновете на футбола,това си търсим и това получихме,независимо че в слуая емоциите не са свързани чисто със спортнотехнически аспект.Но няма значение и това го има във футбола в крайна сметка.Даже това държи футбола толкова интересен.
Ако имаше мачове ,и после никой нищо не коментира,ако нямаше,закани,провокации,по остри изказвания от тук от там,нямаше да е толкова интересно.
Сигурен съм че и нещата които се случихаи извън терена направиха интереса за мачовете между Реал и Барселона още по-голям от обикновенно.

И все пак,като че ли повече не ми се иска да има такива скандали.
Искам по добрия на терена да победи без съдийско подпиране,симулаци,провокации,обиди,че каквото и да си говорим ,това не гот.
Взех си дозата,саир.Ее,не ми харсва.Признавам си.

Тия пък сума охрана ,пък и от ФИФА.Ами той да беше гледал мача от извън стадиона,по можеше да има връзка с треньорското ръководство. :)

Върни се в “Реал Мадрид”