Captain Stottlemeyer написа:loko2004 написа:Captain Stottlemeyer написа:Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един цялостен ремонт на тревното покритие приключи всичко.
Силно ме съмнява задължителността на подобни изисквания или поне за нивото до което участват Бг отборите. Отделно специално за Пловдив необходимостта от такова отопление клони към 0 има няма 10 дена в годината да има нужда и то в период когато няма мачове
Проблемът със съмненията си е твой.Роден съм в Пловдив, имам много роднини в този град, за 50 години съм бил 12345 пъти в Пловдив и знам, за какво иде реч.
Що се отнася до нивото на участие, то е ясно: през зимата в Европа играят "Левски" и ЦСКА. Другите гледат по телевизията....
Абе то има изисквания уж за 75% покрити трибуни та ми е много интересно Валенсия и Барселона/за тях се сещам на първо четене/ къде ще си играят мачовете през 2012. Левски в Гент/или Генк/ на терен с отопление ли играха и дали този терен догодина ще има. Малко преиграваме с тия изисквания, ЦСКА ли беше или Левски таци година играха на острова на стадион където май и за А група няма да получи лиценз но се играха мачове за ЕКТ