Много рядко може да ми се наложи да използвам градски транспорт, но винаги си купувам билет. Имам карта за метрото, която може да се зарежда предварително (не е ограничена с време) и винаги си държа някаква наличност в нея.
Признавам си, че се учудих още на първия пост, на пусналия темата. За мен е криворазбрано схващането, че билетчето е скъпо. Литър бензин (т.е. алтернативния транспорт) е 2.50лв. А за колко ще ти стигне този литър? Определено с градския е доста по-евтино. Който иска да пътува безплатно да помисли за алтернатива тип колело.
Купавате ли си билетче/карта за градски транспорт?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Купавате ли си билетче/карта за градски транспорт?
когато използвам градският транспорт винаги си купувам билет 70 стотинки
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
В кой град билетчето за градски транспорт е 70 ст. ? 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Spursy написа:Литър бензин (т.е. алтернативния транспорт) е 2.50лв. А за колко ще ти стигне този литър? Определено с градския е доста по-евтино. Който иска да пътува безплатно да помисли за алтернатива тип колело.
Примерът ти е безкрайно неуместен.
YA GUNNERS YA
- shotgun blues
- Контакти:
Madridist написа:В кой град билетчето за градски транспорт е 70 ст. ?
ЛОВЕЧ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- South_Park
Колко светофара има в Ловеч 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- shotgun blues
- Контакти:
South_Park написа:Колко светофара има в Ловеч
ами 3 или 4

- South_Park
shotgun blues написа:South_Park написа:Колко светофара има в Ловеч
ами 3 или 4
Стигат ви

[/quote]
Madridist написа:В кой град билетчето за градски транспорт е 70 ст. ?
И в Благоевград последно като се качвах беше толкова-преди около 2 седмици. То тука също е от кондуктора в рейса, ама се случва в навалицата да те пропуснат чат-пат. Важното е да се правиш на нагъл, все едно от 15 минути си в автобуса вече

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- n0_FeArBG
- Контакти:
Bartolomej написа:В Бургас и Варна , а може и в други градове си купуваш билетче в автобуса от кондуктор . Takа че няма начин да си нередовен пътник
Да същата работа и в Русе,докато бях 1 седмица там...бях си редовничък,а тъй като ще ходя много често там,ще трябва да си заделям някой лев за билетчета.
В София съм друго яче...докато учех си купувах карта,ама сега много рядко си вземам билет,освен ако не пътувам с линиите,които минават по-центъра иначе...почти не.Но ако се приложи "тактиката" на градове като Русе,Бургас,Варна и другите...няма начин ще станеш редовен.

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.