Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Превръщат парк ''Лаута'' в спортен комплекс - бижу

Мнениеот staria » 26 апр 2011 11:19

Пловдив1926 написа:Проблемите на Марица нямат нищо общо с това дали Фиданов ще поеме школата на Локомотив или не.

Това е добре. Фиданката си е наш, така че... успех в школата.

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Сменят тревната настилка на Лаута

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 май 2011 12:07

Сменят тревната настилка на Лаута!

Централният терен на стадион Локомотив ще бъде изцяло подновен през лятото, съобщи президентът на клуба Константин Динев. „Имаме претенции да сме европейски клуб и да играем в евротурнирите, което ни задължава да имаме перфектен терен. Сегашният е на повече от 30 години и е много труден за поддръжка, особено през зимата и есента. Планираме също така да направим още едно тренировъчно игрище, което ще се ползва от школата", обясни Динев.

Ремонтните дейности ще започнат веднага след последния домакински двубой на черно-белите от настоящото първенство, който е на 21 май от 18.00 часа срещу ЦСКА. В ХХХ кръг пловдивчани гостуват на Черноморец в Бургас.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ВИДЕО...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iqpLv6iMwoA[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Сменят тревната настилка на Лаута

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2011 12:14

Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един цялостен ремонт на тревното покритие приключи всичко. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 12:15

Captain Stottlemeyer написа:Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един ремонт на тревната настилка приключи всичко. :)

Новия терен е към милионче...с квото се сетиш :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 май 2011 12:28

Супер!!! Това вече наистина е страхотна новина. Дано всичко стане, така както е планувано. 8-)

[offtopic]Няма време да се зарадваме,трябва да тръгваме за Стара Загора...но по пътя няма да пропуснем да полеем чудесната новина с няколко бирички[/offtopic] :mrgreen:
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 03 май 2011 12:32

Captain Stottlemeyer написа:Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един цялостен ремонт на тревното покритие приключи всичко. :)

Силно ме съмнява задължителността на подобни изисквания или поне за нивото до което участват Бг отборите. Отделно специално за Пловдив необходимостта от такова отопление клони към 0 има няма 10 дена в годината да има нужда и то в период когато няма мачове
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 03 май 2011 12:53

Браво от мен!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 май 2011 12:54

loko2004 написа:Силно ме съмнява задължителността на подобни изисквания или поне за нивото до което участват Бг отборите. Отделно специално за Пловдив необходимостта от такова отопление клони към 0 има няма 10 дена в годината да има нужда и то в период когато няма мачове

Щом УЕФА изисква,то трябва да се направи ако искате да играете на Лаута в евротурнирите. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 03 май 2011 12:54

loko2004 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един цялостен ремонт на тревното покритие приключи всичко. :)

Силно ме съмнява задължителността на подобни изисквания или поне за нивото до което участват Бг отборите. Отделно специално за Пловдив необходимостта от такова отопление клони към 0 има няма 10 дена в годината да има нужда и то в период когато няма мачове

По принцип е хубаво винаги да се мисли с перспектива. Ако има възможност защо да не се направи такова отопление? Така че човека е прав до някъде!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2011 12:56

loko2004 написа:

Проблемът със съмненията си е твой. :lol: Роден съм в Пловдив, имам много роднини в този град, за 50 години съм бил 12345 пъти в Пловдив и знам, за какво иде реч. ;) Що се отнася до нивото на участие, то е ясно: през зимата в Европа играят "Левски" и ЦСКА. Другите гледат по телевизията.... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Локо Пловдив”