ПОДКРЕПЕТЕ САША!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ПОДКРЕПЕТЕ САША!!!!

Мнениеот Ticha » 07 май 2009 17:55

Само така. Подкрепете един сърбин, вместо олимпийската ни шампионка. И това ако е нация... :o

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 07 май 2009 18:01

Ticha написа:Само така. Подкрепете един сърбин, вместо олимпийската ни шампионка. И това ако е нация... :o

Долу горе това казвам и аз,но това е върха на айсберга...Предавания като това прикриват ТОТАЛНОТО БЕЗУЧАСТИЕ на смотаната ни държава и на ръководителите и по отношение страданията на народа,защото именно държавата трябва да помага на бедните и онеправданите!Това значи "солидарност" и"социална държава"-неща за които пише в ДЕЙСТВАЩАТА ни конституция/горката,кой ли изобщо я спазва?.../

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 07 май 2009 18:07

Аз не обичам много сърбите,но според мен Саш е най печеня в къщата.Но въпреки това никога не бих гласувал.

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 08 май 2009 16:17

Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там :D

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 09 май 2009 22:26

това предаване си е

flashfreak написа:Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там :D

що не си любиш майката
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 10 май 2009 17:10

Pride написа:това предаване си е

flashfreak написа:Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там :D

що не си любиш майката

Щото не съм от Локо Сф и имам смислен живот. Ако бях от Локо Сф можеше и това да ми се налага да правя, за да убивам време...

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 10 май 2009 21:08

flashfreak написа:
Pride написа:това предаване си е

що не си любиш майката

Щото не съм от Локо Сф и имам смислен живот. Ако бях от Локо Сф можеше и това да ми се налага да правя, за да убивам време...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: доста тъп отговор с него отиваш високо в класацията
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 11 май 2009 01:50

Pride написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: доста тъп отговор с него отиваш високо в класацията

:roll: Мерси подобно, просто ми стана доста тъпо, че никаква подкрепа не оказахте на Сашата, който беше пич.. 4 фена, смешна работа. ОСВЕН ако просто не са пуснали повече.

Върни се в “Локо София”