Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот emo_75 » 03 май 2011 01:54

Kallachew написа:
Madridist написа:В Англия при равни точки се гледа головата разлика в крайното класиране, нали :roll:

Да

да,така е гледа се головата разлика и сега онези дето твърдяха,че БЕРБА не вкарвал важни голове да ги питам аз сега какво мислят по въпроса.половината му голове били в 3 мача.хайде сега махнете тези голове от тези 3 мача и бройте точките и головата разлика.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 03 май 2011 01:59

bekono написа:Най-важният мач и за двата отбора. Очаквам Челси да са изключително нахъсани и да бият. Не ме интересува честно или нечестно. Ако ще с гол от измислена дузпа, засада или пък с ръка. Победата да е в синьо е най-важно!
Прогноза: 1:2
[offtopic]Поздравления за темата![/offtopic]

нали иначе всички бяхте радетели за справедливост:))на теб хареса ли ти мача ЧЕЛСИ-ТОТНЪМ? миналата година станаха шампиони с измислена дузпа срещу МАН.ЮН. ,но тази година няма да им мине.по-леко ще е от колкото в мачовете за шампионска лига.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 03 май 2011 02:14

Огромен страх се усеща във феновете на Мана и то напълно основателен. Челси ще спечели този мач , а такива мачове като срещу Тотнъм , с такова съдийство , Манчестър играе всяка година по около десетина.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 май 2011 04:05

Минимална победа на Челси и титла за Юнаитед

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 03 май 2011 04:22

soilwork написа:Минимална победа на Челси и титла за Юнаитед

8-)

Това няма как да стане. Бием ли на Олд Трафорд няма кой да ни спре ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Murmur
Контакти:

Мнениеот Murmur » 03 май 2011 04:44

НЯМА да давам прогнози. Само искам да кажа че незнам как ше гледам тоя мач. Дали ше ми издържи сърцето :Д
Няма по велик от Челси, но който и да бие ще заслужава да е шампион. ДАНО, ЕДИНСТВЕНО ИСКАМ ДА НЕ СЕ РЕШИ ОТ СЪДИЯТА !
Това е единственото. Няма смисъл от омрази между феновете. Аз дълго отричах Ман Ю, мислех ги за стари дръти кранти, но не съм прав, хората си играят. Гледам как бутат барселона всяка година и се мола да е честно и да бие по добрия.

С тоя треньор ако станем шампиони ще е чудо. Гледам го всеки мач как мъчи отбора. Яд ме за Дрогба и Торес. Ако беше Моуриньо щеше да им намери мястото. Тъжно но на тоя етап не виждам как може да играят заедно. Немога да разбера мрази ли го Дрогба, защото иначе няма логика. Дрогба може да играе навсякаде, даже е по силен при центрирания сега и по пробиви и по всичко от другите крила. Немога да си обясна защо е толко слаб Челси с 2мата.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2011 07:49

Sylvax написа:Аз не съм фен на Юнайтед, но е трудно е фен на Вила да подкрепя Челси, явно има доста омраза с марка Македа и финали на Карлинг, трябва да има уважение, което демонстрира горе фена на Ливърпуул.

Челси просто ще изстрада още веднъж липсата си на голяма история като другите отбори и феновете им не трябва да се филмират особенно от тоя факт и не - подхлъзването не беше случайно. Да не говорим че не трябваше да са в тая позция на първо четене още, просто не заслужаваха много от точките си последните 2 месеца, УХ заслужаваха поне точка на собствения им стадион..., накрая фортуна слага на везната всичко преди удара на Нани/Рууни/Чичарито/Гигс.

Оооо daredevil май се е завърнал :lol: Друго толко малоумно нещо няма кой да напише освен него!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 03 май 2011 08:01

Santiago Munezz написа:
Sylvax написа:Аз не съм фен на Юнайтед, но е трудно е фен на Вила да подкрепя Челси, явно има доста омраза с марка Македа и финали на Карлинг, трябва да има уважение, което демонстрира горе фена на Ливърпуул.

Челси просто ще изстрада още веднъж липсата си на голяма история като другите отбори и феновете им не трябва да се филмират особенно от тоя факт и не - подхлъзването не беше случайно. Да не говорим че не трябваше да са в тая позция на първо четене още, просто не заслужаваха много от точките си последните 2 месеца, УХ заслужаваха поне точка на собствения им стадион..., накрая фортуна слага на везната всичко преди удара на Нани/Рууни/Чичарито/Гигс.

Оооо daredevil май се е завърнал :lol: Друго толко малоумно нещо няма кой да напише освен него!

:mrgreen: Същия стил, обаче казва,че не е фен на United..
А сега де :? :)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 03 май 2011 08:28

Вие отговорихте -
Кой ще спечели мача ? Манчестър Юнайтед
Ако Челси играе 4-4-2 победа за Юнайтед 1-0 , ако Челси играе 4-3-3 мачът е Х/2.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 03 май 2011 08:34

Murmur написа:НЯМА да давам прогнози. Само искам да кажа че незнам как ше гледам тоя мач. Дали ше ми издържи сърцето :Д
Няма по велик от Челси, но който и да бие ще заслужава да е шампион. ДАНО, ЕДИНСТВЕНО ИСКАМ ДА НЕ СЕ РЕШИ ОТ СЪДИЯТА !
Това е единственото. Няма смисъл от омрази между феновете. Аз дълго отричах Ман Ю, мислех ги за стари дръти кранти, но не съм прав, хората си играят. Гледам как бутат барселона всяка година и се мола да е честно и да бие по добрия.

С тоя треньор ако станем шампиони ще е чудо. Гледам го всеки мач как мъчи отбора. Яд ме за Дрогба и Торес. Ако беше Моуриньо щеше да им намери мястото. Тъжно но на тоя етап не виждам как може да играят заедно. Немога да разбера мрази ли го Дрогба, защото иначе няма логика. Дрогба може да играе навсякаде, даже е по силен при центрирания сега и по пробиви и по всичко от другите крила. Немога да си обясна защо е толко слаб Челси с 2мата.

:!: :!: :!: :!:

Върни се в “Челси”