Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот tatusindo » 02 май 2011 21:34

marmi52 написа:
Kallachew написа:Ако идва друг треньор нека той да бъде Виаш Бояш... 8-)

8-)

Моуриньо ! Ако не той, по-добре Татко Карло да си остане.
Тоя Виаш Бояш е твърде млад и не се е доказал още ... От друга страна пък Моуриньо също тръгна така от Порто ...

Именно!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 май 2011 21:54

Изображение

АНЧЕЛОТИ: НЕ МИСЛЯ, ЧЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ ЮНАЙТЕД

Карло Анчелоти предизвика своя Челси да не изпуска "момента" и да победи Манчестър Юнайтед следващата неделя, за да запази шансове за един от най-великите обрати в преследването на титлата в историята на Висшата лига.Преди два месеца би изглеждало нелепо, че победа на шампионите във визитата им на "Олд Трафорд" на 7 май би ги върнала на върха в класирането, но сега това е реалност."Трябва ти характер и силна личност, за да спечелиш този мач, твърди босът на сините. - И двата отбора имат това, но моментът е на наша страна.""Сега е най-добрият момент да играеш срещу тях, защото състоянието ни е по-добро и защото имаме импулс, допълни той. - Все пак ще бъде трудно да играем там.""Не мисля, че сме по-добри от Юнайтед, продължи специалистът. - Мисля, че имаме същата сила, същата стабилност, същите умения."Удивително, дори да стане шампион, Карлето не може да е сигурен, че ще запази работата си."Футболът е странен. Такива неща се случват", коментира той евентуалното си уволнение.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 02 май 2011 22:00

finnan написа:Рафа не е чак толкова лош вариант , при силно финансиране от собственика е във състояние да извърши подвизи .

Според зависи

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 май 2011 22:02

Gary Shaw написа:
finnan написа:Рафа не е чак толкова лош вариант , при силно финансиране от собственика е във състояние да извърши подвизи .

Според зависи

Всеки говори за така прословутия финал 2005 в Истанбул и всеки ще си го спомня с знаменития обрат,аз ще си го спомням с първото полувреме и как Милан не даде на Ливърпул да си подадат 3 паса........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 03 май 2011 08:57

Челси хвърля 80 милиона паунда за нови играчи през лятото

Изображение
Сеск, Бейл и Ван дер Вил са сред трансферните цели на лондончани
Челси хвърля 80 милиона паунда за нови играчи през лятото
Собственикът на английския шампион Челси Роман Абрамович е готов да похарчи 80 милиона паунда за нови попълнения през летния трансферен прозорец, твърди таблоидът "Сън".

Руският милиардер ясно осъзнава, че тимът има сериозна нужда от подсилване и поради тази причина ще отпусне сумата на треньорското ръководство.

През зимата той развърза кесията и плати 72 милиона в английска валута за трансферите на Фернандо Торес и Давид Луис, които пристигнаха съответно от Ливърпул и Бенфика.

Очаква се иначе въпросната сума от 80 милиона паунда да бъде платена за трима футболисти - класен полузащитник, крило и десен бек.

Смята се, че сред целите на клуба са капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас, Гарет Бейл от Тотнъм и бранителят на Аякс Грегъри ван дер Вил.

Уесли Снайдер, Томас Мюлер, Адам Джонсън, Мат Джарвис, Ашли Йънг, Джак Родуел, Маруан Фелаини, Лука Модрич и Андрей Аршавин също са сред играчите, които са в радара на лондончани.

Самият Абрамоввич иска отборът му да демонстрира атрактивен футбол.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 03 май 2011 13:06

Абрамович пак ще развърше чувала с кинти! :mrgreen: Той и неговия "секси" футбол! :mrgreen: :mrgreen: Дано направи разумни покупки и да се запази широчината на състава!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 май 2011 15:18

Изображение

Анчелоти: Не ме интересува, че Калу е недоволен

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че не го интересува дали Саломон Калу е недоволен от своя статут на резерва в клуба, тъй като в тим като този конкуренцията винаги е огромна."Не знам дали Саломон е недоволен от нещо и не ме интересува. Щастлив съм от това, че той отбеляза победен гол и това е най-важното. Не е празнувал, защото е бил разочарован? Подобни неща не ме интересуват. Разбирам, че играчите ми не винаги са доволни от статута си, но те трябва да разберат, че най-нормалното нещо в подобен клуб е високата конкуренция", коментира Анчелоти.

Изображение

Подготвя се мегасделка между Манчестър Сити и Челси

Ръководствата на Челси и Манчестър Сити готвят да направят звездна размяна на нападатели през лятото, пише "Манчестър Ивнинг нюз".Собственикът на лондончани Роман Абрамович желае да привлече Карлос Тевес, който на няколко пъти през този сезон разкри, че желае да напусне Сити. От щаба на "гражданите" били готови да обмислят оферта за Тевес, но само ако Челси включи в сделката и своя таран Дидие Дрогба. Според "Манчестър Ивнинг нюз" при предложение от 30 милиона паунда плюс Дрогба, Сити ще пусне Тевес на "Стамфорд Бридж".

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 03 май 2011 15:21

Глупости ... По-скоро ще ни дадат 30 милиона и Тевез за Дрогба.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 май 2011 15:22

А не мерси ...
Аз съм навит само на - и Тевез и Дрогба в Челси ! ... :mrgreen:

Може да им дадем Нико Анелка или Калу ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”