Централни халфове си имаме !
Крила и качествени нападатели ни трябват ...
Маркос Маркиньос Е НАЦИОНАЛ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Маркос Маркиньос национал, какво стана?
Според мен Маркиньос има какво да даде на националния отбор, но реално ние загубихме всички шансове за нещо след хикса срещу Швейцария. В такъв случай искам да попитам, не е ли по-добре да се даде път на Г. Миланов от Литекс, при положение, че в момента се намира в добра форма (и от началото на полусезона практически е твърд титуляр, преди това също се включваше редовно) а и е ясно, че такива като него са бъдещето, а не на Маркиньос, към когото нямам нищо лично, но първо е чужденец и второ - това е таванът на възможностите му, т.е. няма накъде повече да се развива.
Та това е моето мнение за конкретния казус, иначе нищо против Маркиньос или чужденците в националния.
П.С. Относно Гаджев, не знам дали сините колеги ще се съгласят, но и според мен той се намирма в отчайваща форма пролетта...
Та това е моето мнение за конкретния казус, иначе нищо против Маркиньос или чужденците в националния.
П.С. Относно Гаджев, не знам дали сините колеги ще се съгласят, но и според мен той се намирма в отчайваща форма пролетта...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Твърдо против
- george_speed75
- Контакти:
crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
Ти нещо май бъркаш позицийте на Гаджев и вашия.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- BLUE CHAMPIONS
Бла-бла-блааа... колкото и Жо го направихме национал... след 2 месеца ще го шитнат перничанчетата нейде из Русия 
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Re: Маркос Маркиньос национал, какво стана?
Дано никога не стане! 100 пъти по-добре е Бадема (но не сега, а само при условие, че си върне формата), пък и си е Българин. Маркос не е чак такава невероятна класа, че да заема мястото на българин!
george_speed75 написа:crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
Ти нещо май бъркаш позицийте на Гаджев и вашия.
Не ги бъркам, просто го давам за пример...
YA GUNNERS YA
- hristo1306
- Контакти:
от тоз по - калпав /мързелив / бразилец не е имало до сега в България. Дано ЦСКА да го разкара по - бързо, ако може и някое евро да му вземе ще е супер. Никакъв национал не става от него !!!
Колкото и да ми е неприятно трябва да го кажа... Маркос не е за националния през есента играеше,вкарваше голове,а сега нещо се загуби той играе като 2-ри нападател,а има 1-2 гола от пролетта,човека играе но за националния сигорно няма да го викнат.
Deluxx написа:Колкото и да ми е неприятно трябва да го кажа... Маркос не е за националния през есента играеше,вкарваше голове,а сега нещо се загуби той играе като 2-ри нападател,а има 1-2 гола от пролетта,човека играе но за националния сигорно няма да го викнат.
Прави страхотни пасове, задържа, все неща, които липсват на националите ни.
YA GUNNERS YA