Манчестър Ю. - Манчестър С.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord of memories
- Контакти:
Re: Манчестър Ю. - Манчестър С.
Първо Мартин няма да играе със сигурност, защото Робиньо е в добра форма, Валери е под въпрос, може да се случи така че освен Бербатов да няма друг българин на терена, а може дори той да не стартира, което значи че въобще няма да има българин на терена, казвам го за всички куклички, който гледат отборите само заради българите.
GGMU
- bomberman64
Е нищо ще гледаме Рууни електробойс,тоя преди мача сякаш е презареден със енергия и Роналда наричам го така щото има някакви леко смущаващи неща в поведението на това момче.Като футболист обаче няма равен ,това неговото е божествен футбол.

Победа за Манчестър Юнайтед!
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Иска ми се 3-2 с 2 гола на Божи и хеттрик на Бербо 
ПП. Лорде да не ме разбереш грешно и да кажеш че сам фен на манчо заради Бербо.Фен сам им откакто се помня...

ПП. Лорде да не ме разбереш грешно и да кажеш че сам фен на манчо заради Бербо.Фен сам им откакто се помня...
България
а дано
Последна промяна от smpt на 08 май 2009 20:11, променено общо 1 път.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
На всички би ни се искало да е така. Д а стискаме палци нашето момче да е титуляр!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- jeff hardy
- Контакти:
Саар, Рафаел, Рио, Видич, Евра, Парк, Карик, Скоулс, Гигс, Тевес и Роналдо това е състава и напред КЪМ ТИТЛАТААА

- Lord of memories
- Контакти:
- Todor_united
- Контакти:
Днеска Юнайтед ще победят доста убеждаващо няма как да пропуснат 3-е точки понеже вчера Ливърпулци биха,а колкото до схемата на старта можем само да гадаем,а аз съм 100% сигурен,че Съра пак ще изкочи с нещо добро главата му е пълна само със схеми 

"Just like thе Busby babes in days gone by,
We’ll keep the red flags flying high"
We’ll keep the red flags flying high"
Дано бие Юнайтед,ама Марто и Божинов да вкарат по-един гол,просто да играят добре,Резултат 3-2.Голмайстори за Юнайтед Роналдо,Видич и Бербо последния в 91м.А за Сити Марто открива резултата,и Божинов изравнява през мторото