Стадиони в България, проблеми, посещаемост

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Нека държавата оправи всички стадиони в България

Мнениеот puf-paf » 01 май 2011 22:45

В цялата история на България няма такова нагло де балансирано инвестиране на държавни пари във време на криза в един град ,може да се докаже с цифри ама не е за този форум .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 01 май 2011 22:50

tarikat написа:Изумявате ме...
Мнението ми, което ще изразя по-долу ще е абсолютно обективно. Ще ви го кажа кратко, точно и ясно.
Да, базите, които ще се продадат на търг са държавни, както и почти всички стадиони у нас. Държавата е инвестирала пари в тях, същото е направила и във всеки един град в страната. Сега тези обекти в София ще бъдат продадени, а ПАРИТЕ ОТ ТЯХ - РЕИНВЕСТИРАНИ в същия град.
Неразбрали?

!!
Постирам отново, по случай коментарът над моя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2011 23:07

tarikat написа:
tarikat написа:Изумявате ме...
Мнението ми, което ще изразя по-долу ще е абсолютно обективно. Ще ви го кажа кратко, точно и ясно.
Да, базите, които ще се продадат на търг са държавни, както и почти всички стадиони у нас. Държавата е инвестирала пари в тях, същото е направила и във всеки един град в страната. Сега тези обекти в София ще бъдат продадени, а ПАРИТЕ ОТ ТЯХ - РЕИНВЕСТИРАНИ в същия град.
Неразбрали?

!!
Постирам отново, по случай коментарът над моя...

Първо:Пише се поствам, а не постирам, защото това е пост, а не постир ;)
Второ:Защо трябва парите да се реинвестират в нещо, което не носи приходи на държавата?Сега ми обясни по какъв начин държавата печели от стадионите, за които не прибира наем!
Трето:Дотук се иписаха тонове мастило, че само в София стадионите са държавни, а ти сега ни обясняваш, че не е така
Четвърто:Как могат в Ловеч, Каварна, Бургас да направят нещо и без да ходят да плачат на Мухобойково рамо
Пето:Май след това "реинвестиране" ще започне масираната атака за отдаване на концесия, или това е същото, но завоалирано леко.

На Славия стадионът като е общински, що са се наредили и те на опашката, а Левски.. нали им е отдаден безсрочно и безвъзмездно?И за техния се бият в гърдите, че е общински-чий го дири Батков от държавата тогава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 май 2011 00:10

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, и тай май се правиш на неразбиращ?Как да няма разлика между държавна и общинска собственост?Защо тогава Мухобойко с такава помпозност отне стадион Хр. Ботев от МО и го даде на Община Пловдив-нали е все едно?Ми нека вземе и БА от МФВС и го даде на Община София, а тя да се разпорежда с него.Било все едно държава и община.. ама само за София е така, щом общински обект (метрото) се строи с държавни средства... поне с такова впечатление останах от предколедното обръщение на Мухобойко.
Казах вече, че държавен трябва да е само Националният стадион, а всички останали-общински, а дали ще са отдадени на концесия, или не-да го решава общината.

Не мога да коментирам стадион Хр. Ботев,защото не съм запознат за там!Ако ти си запознат,няма проблеми,агументирай се...
Метрото,до колкото знам,не се строи с държавни средства,а с такива от ЕС!Ние пари за една магистрала нямаме,а метро ще си строим...

То е видно, че ти с абсолютно нищо не си запознат, ама само знаеш да дуднеш: шопия тва, провинцията онва...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 май 2011 06:43

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, и тай май се правиш на неразбиращ?Как да няма разлика между държавна и общинска собственост?Защо тогава Мухобойко с такава помпозност отне стадион Хр. Ботев от МО и го даде на Община Пловдив-нали е все едно?Ми нека вземе и БА от МФВС и го даде на Община София, а тя да се разпорежда с него.Било все едно държава и община.. ама само за София е така, щом общински обект (метрото) се строи с държавни средства... поне с такова впечатление останах от предколедното обръщение на Мухобойко.
Казах вече, че държавен трябва да е само Националният стадион, а всички останали-общински, а дали ще са отдадени на концесия, или не-да го решава общината.

Не мога да коментирам стадион Хр. Ботев,защото не съм запознат за там!Ако ти си запознат,няма проблеми,агументирай се...
Метрото,до колкото знам,не се строи с държавни средства,а с такива от ЕС!Ние пари за една магистрала нямаме,а метро ще си строим...

Би ли обяснил на мен и другите тъпи и невежи провинциалисти откога се строи метрото в София и кога България влезе в ЕС?Като се строи с пари от ЕС, що за тъпотия беше това предколедно изказване на премиера?Виж, ако кажеш, че има И пари от ЕС, ще е друго.В други теми се тръшкат някои цесекари, че стадионът ви вече бил отдаден на концесия-за чий тогава търсите помощ от държавата.. или всичко това с концесията е още мираж далечен?Ако вече ви е отдаден, както тук пуснахте амнайси теми по въпроса, нали вече си е ваша грижа стадионът-какво тогава прави ЦСКА начело на това Сдружение?За Левски и Славия се казва, че стадионите им са общински-какво търсят и те на тази опашка за цицане от държавата?
Сега очаквам да кажеш, че и от това не разбираш, както не разбираш и за стадиона в Пловдив, нищо, че по всички медии миналият май се кипреха репортажи от събитието-и Мухобойко с жълто-черно шалче, Славчо Атанасов (кой ли пък е тоя, а :mrgreen: ), както и Бареков, само ти си пропуснал да го видиш и чуеш ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 май 2011 09:26

Ха-ха, държавата търси легален начин, да преобразува апетитните спортни обекти в молове, като за целта са "наети" шепа футболни президенти, да вдигнат малко пушилка и ето го ефекта. Никой не се притеснява, че десетки спортни площадки, ще се превърнат в интернет клубове и сладкарници. Софиянци са заслепени от бъдещите бляскави проекти за стадиони, а всички останали крещят: Дайте и на нас! Спокойно, столицата е само началото. Всеки ще го "огрее" този хубав, здравословен, насионалноотговорен закон! Или си мислите, че в Малко Търново, няма кой да плати рушветче, за спортната площадка?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 02 май 2011 14:32

delqnski47 написа:София е центъра на България мой човек!Това е факт и не може да се отрече!

Център на Вселената може и да е... Реално в центъра са Стара Загора и Велико Търново! Уж говорим за децентрализация, а сме напът да превърнем столицата в държава в държавата... Колкото до стадионите - всички са държавни и общински (имаше няколко военни, но Бойко раздаде "ключове" и станаха общински). Собствени са само стадион "Марица" и "Лазур". И все пак решенията са две - собствениците сами да оправят базата и да продължат да отдават под наем или да пуснат концесии. Но май никой не иска концесия, особено ако не е апетитен имот!

fero
Контакти:

Един от малкото стадиони реалност този в Созопол

Мнениеот fero » 15 май 2011 23:42

Доста малко се пише за новия стадион в Созопол, а той вече е почти готов. За съжаление снимки не успях да намеря и ако някой намери снимки може да ги постне, но открих уеб камера от новия стадион, който трябва да бъде открит съвсем скоро.

http://vsichko-polezno.blogspot.com/201 ... -grad.html

Този стадион и Беркут на Брестник са последните новооткрити хубави стадиони в България. Надявам се да има повече такива и за бъдеще.

Ето и инфо за стадиона:

http://www.sozopol.org/%D1%81%D1%82%D0% ... -2223.html

http://www.sozopol.org/%D1%81%D1%82%D1% ... -2693.html

http://football24.bg/novina/46193-sozop ... ion-mechta

http://football24.bg/novina/49219-sozop ... ya-stadion
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Re: Един от малкото стадиони реалност този в Созопол

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 16 май 2011 02:27

Много интересно име са си избрали от Брестник - Беркут. Дано това пернато им е на късмет. ПС: дано няма общо с летящият танк на име Беркут :mrgreen:
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Идва ли краят на порутените стадиони?

Мнениеот bigbonusprize » 15 юли 2011 13:10

Здравейте,

Прочетох в Спортал думите на Камата.
Няма да издавам повече тайни. На 25 юли ще разберете за какво става въпрос. След като представим проектите, държавата е на ход. Един път трябва да кажем баста. Няма само да ни мачкат и ние трябва да се почувстваме господари. Мечтата ми е в България да се играе финал - дали на юноши или мъже, ще видим. Това може да бъде постигнато, след като видите проектите на 25 юли. Имам договорка с министър-председателя и министъра на спорта. Тръгнем ли веднъж, трябва да го направим. Защо да не го направим, трябва да го направим"

Засега Камата само уточни, че се предвижда изграждането на модерни съоръжения в Пловдив и две в София, но е твърде вероятно да бъде изградено такова и в друг голям град.

От една страна Камата си е мъж отвсякъде. Аз лично вярвам на неговите думи. От друга страна управляващите и в частност премиера, заявиха не веднъж готовност да се погрижат за спорта в България. Аз искрено се надявам до 3 години модерните стадиони да са факт! Само така можем да направим крачка към подобряването на нашият си футболен продукт. Мнения и коментари? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”