Jorkorazporko написа:Типично по американски да трепат свой!
Хаха.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jorkorazporko написа:Типично по американски да трепат свой!
shotgun blues написа:по CNN дават как излезли по улиците и се радват и празнуват![]()
![]()
![]()
и пеят USA USA USA![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
batmanlevski написа:крадеца вика дръжте крадеца
AndreyBG написа:Изключително интересна новина. Преди Обама да се включи от Белия Дом, официалната информация бе, че бин Ладен е бил убит преди седмица в някакво имение в Исламабад. Узнали, че е бин Ладен със съдействието на негови роднини, които съдействали. После по време на речта си Обама обяви, че е знаел от седмица къде е бил Осама, но едва днес е пуснал бомбите, с които е бил ликвидиран. Каза, че е имал информация от сигурен източник. Ал Джазира пък обяви, че Осама е ликвидиран на границата на Афганистан със Пакистан, като заедно с него са били убити още 20 човека. На кое да вярва човек? Едно е сигурно - това става поради някаква причина, която ще разберем много скоро. Аз предполагам, че може би американците искат да се изнесат от Афганистан, и сега, когато Осама го няма, ще го направят. А може и Барак да иска да си осигури подкрепа на предстоящите избори. Все пак каза, че именно той казал на шефа на ЦРУ да заловят бин Ладен и му поставил такава задача. Ще видим какво ще стане, но нищо не е случайно. Някой някъде има интерес от всичко това.
dark_knight написа:То пък на света да беше само един като Осама.. те много бе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта