Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:0 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед

Мнениеот BigBGballZ » 02 май 2011 07:50

Да не пипна много топката, но само факта, че с едно докосване може да направи голове положение,повлича играчи около него и отваря положения за другите, докато Хернандез е предвидим.Единстевеното при което превъзхожда Бербо е бързината,нито паса, нито техниката, нито головете му са като на Бербо,може би пласирането му е почти толкова добро, но е рано да се каже.Може като порасне малко да стане по добър, но засега не е, а това че Бербо няма самочуствие съм много съгласен и това е вина на Съра!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

batpesho90
Контакти:

Мнениеот batpesho90 » 02 май 2011 10:03

хаха колко сте смешни и жалки самоооо ... Изведнъж както нямахте никакъв шанс и бяхте на 5то място в класирането изведнъж МЮ като падна някой друг мач и взехте че се надъхахте за титлата . Спокойно бе сини фенчета ... до преди 1-2-3-4-5 месеца неможехме да ви чуем , а сега много ли сте ербап като сте на 3 точки само ? На ОТ САФ няма да остави така нещата не берете надежди и не се надахвайте много много знаете вътрешно че МЮ ще си е шампион какво изобщо флоодите тук ?

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 02 май 2011 10:11

Оооо Съра има много вини... И в другата тема го писах, за грешките които прави напоследък. И то не веднъж. Чак да се е изчерпал, както питат някои - не, той не е изчерпан, но съм убеден, че трябва да си намери други помощници... Мисля че се води по чужди акъли.
Аз например не разбирам, как може да кажеш - Титлата трябва да дойде след победи над Арсенал и Челси.
А после да се изсереш с - И 1 точка е достатъчна.
И да излезеш с хипернемотивиран състав, когато имаш абсолютно психологическо надмощие. Отиваш да те смачкат.
Сега сигурно пак Бербатов ще изкарат виновен. Не я видях великата нападателна и бърза двойка Рууни - Ернандез. Вярно, че не гледах първото полувреме, но това което видях второто... мъкааа... Виждаш, че играта не върви и правиш смяна в 75-ата минута... нападател за нападател... И после сигурно се е изцепил, че го е сменил, щото е по-висок. Пълна дивотия. Не можеш да изнесеш топката, да завържеш една свястна атака, вкарваш още един нападател...
Ако на Фърги му липсва адреналина, да ходи да скача с бънджи, вместо да експериментира така в края на сезона.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 02 май 2011 20:42

а това че Бербо няма самочуствие съм много съгласен и това е вина на Съра!

Това не е негова вина.Всеки човек се ражда със съмочувствие.Въпроса е на кой колко е голямо.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 май 2011 21:00

batpesho90 написа:хаха колко сте смешни и жалки самоооо ... Изведнъж както нямахте никакъв шанс и бяхте на 5то място в класирането изведнъж МЮ като падна някой друг мач и взехте че се надъхахте за титлата . Спокойно бе сини фенчета ... до преди 1-2-3-4-5 месеца неможехме да ви чуем , а сега много ли сте ербап като сте на 3 точки само ? На ОТ САФ няма да остави така нещата не берете надежди и не се надахвайте много много знаете вътрешно че МЮ ще си е шампион какво изобщо флоодите тук ?

Горкия...Много си зле.. :lol: :lol: :lol:
Пък и ако помислиш малко(явно неможеш) ще видиш,че като си 5-ти на 15 точки от първия не е много оптимистично да мислиш за титла,но след като си 2-ри на 3 точки от първия +директен двубой,кво ни пречи да вярваме?Титлата в момента е достижима.
Защо такива "капацитети" като теб,като няма кво да напишат,поне не си мълчат,само се излагат като кифладжии :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BigBGballZ
Контакти:

Мнениеот BigBGballZ » 04 май 2011 22:23

george_speed75 написа:

Това не е негова вина.Всеки човек се ражда със съмочувствие.Въпроса е на кой колко е голямо.

И ти да си голмайстор на лигата и да те направят трети нападател и на теб ще ти падне самочуствието, дори и да си роден с него.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 май 2011 14:54

BigBGballZ написа:
george_speed75 написа:

И ти да си голмайстор на лигата и да те направят трети нападател и на теб ще ти падне самочуствието, дори и да си роден с него.

Митко прави хеттрик срещу Ливърпул и в следващия мач е резерва. Какво самочувствие трябва да има човек за да приеме подобно нещо нормално и философски?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Sylvax

Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:0 (FT)

Мнениеот Sylvax » 14 май 2011 11:18

Mитко ви беше резерва 3 месеца след въпросния хет-трик.
А 2 месеца след въпросния хет-трик нямаше гол в общо 10 мача, непостоянен, така титли не се печелят.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 14 май 2011 22:01

Sylvax написа:Mитко ви беше резерва 3 месеца след въпросния хет-трик.
А 2 месеца след въпросния хет-трик нямаше гол в общо 10 мача, непостоянен, така титли не се печелят.

Направо да се чудиш от къде има 21 гола... Май има човек в статистиката и му ги пишат без да ги вкарва...

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 16 май 2011 12:57

naduvko написа:
Sylvax написа:Mитко ви беше резерва 3 месеца след въпросния хет-трик.

Направо да се чудиш от къде има 21 гола.../quote]
Ами в 5 мача общо са му.
Това е статистиката.

Върни се в “Манчестър Ю”