Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новата селекция на ЛЕВСКИ
Едно нещо знам със сигурност: ако се прави селекция,като предните години-нищо хубаво не очаква любимия отбор!!!
Sleepwalker написа:А,трябва ни и нов треньор!![]()
Това изобщо не го обсъждаме - то се вижда от слепите и се чува и от глухите

- Sleepwalker
- Контакти:
kalo написа:Едно нещо знам със сигурност: ако се прави селекция,като предните години-нищо хубаво не очаква любимия отбор!!!
Прав си.Миналото лято с голяма точност изкопирахме трансферната политика на Цска,която червените провеждат до сега и резултатът се видя още до есента!Сега трябва да махнем поне 5-6 човека,да вземем не повече от трима,а останалите места да се попълнят от юноши.Това е начина.

Опорен халф трябва, но в България няма добър. Нападател задължително голмайстор.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- silver_sky_boy
- Контакти:
mikata написа:Дайте мнения на кой постове трябват нови попълнения.
Според мен трябва да се вземат Даксон и Акалски от Локо пд
Даксон ще е последниа човек с който ще се раздели Локото
- Sleepwalker
- Контакти:
silver_sky_boy написа:mikata написа:Дайте мнения на кой постове трябват нови попълнения.
Според мен трябва да се вземат Даксон и Акалски от Локо пд
Даксон ще е последниа човек с който ще се раздели Локото
Но ако някой втълпи на наш Борат,че вече е крайно време да си развърже кесията,защо да не дойде?Галка е доказала,че за пари и гащи сваля,тъй че...

В България има добри опорни халфове.Мога да ти изброя поне четири такива.Тодор Янчев-ЦСКА,Милен Петков,Атанас Борносузов,Даниел Димов-и тримата от Черно море.Проблема е че няма как да ги вземете.
А са наистина добри.А и бъдещето е пред Димов.Страхотен халф,висок,с много добра техника и поглед върху играта,отнема топките чисто и има страхотен пас.След 1-2 години ще е основен футболист на Черно море.Но според вас,няма!Защото гроздето е кисело,нали?

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Защо левскарите от татово време са зад малък Тошко
ros написа:Дайте ми логично обяснение защо левскарите от татово време са зад малък Тошко. Май ще се прецака приказката ви кой е комунистически отбор.
хахаха, аз даже не гледам това предаване... Обясни ми защо си толкоз глупав да правиш такива сравнения? Няма как да избягаш от това кой е комунистическият отбор

- Sleepwalker
- Контакти:
Veso1913 написа:В България има добри опорни халфове.Мога да ти изброя поне четири такива.Тодор Янчев-ЦСКА,Милен Петков,Атанас Борносузов,Даниел Димов-и тримата от Черно море.Проблема е че няма как да ги вземете.А са наистина добри.А и бъдещето е пред Димов.Страхотен халф,висок,с много добра техника и поглед върху играта,отнема топките чисто и има страхотен пас.След 1-2 години ще е основен футболист на Черно море.Но според вас,няма!Защото гроздето е кисело,нали?
Ами не защото е кисело,а защото с изключение на Димов,другите са на 32-33 години и реално нямат още много време да играят!

Според мен халфовата линия е най-слабото звено в отбора.Трябва качествен халф
но трябват и пари 

България има природни богатства,