Един град-един отбор написа:Берое много често дава точици на Локо. 0-1 /както миналата година/ гола ще е нещо от сорта на тези в Каварна срещу Калиакра ...
Жълт гледай си отбора... там където се ритат атове няма място за магарета.....
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Един град-един отбор написа:Берое много често дава точици на Локо. 0-1 /както миналата година/ гола ще е нещо от сорта на тези в Каварна срещу Калиакра ...
storm написа:Берое ще бие, помнете ми думата !
 Иначе очаквам да ги победим,макар и много трудно!Успокояват ме малко думите на Илян Илиев,че мисли да налага юноши до края на пьрвенството,ама вьпреки всичко Берое са корави...Ще идем да подкрепим отбора на Пловдив,пьк каквото стане!
 Иначе очаквам да ги победим,макар и много трудно!Успокояват ме малко думите на Илян Илиев,че мисли да налага юноши до края на пьрвенството,ама вьпреки всичко Берое са корави...Ще идем да подкрепим отбора на Пловдив,пьк каквото стане!Neftochimic1892 написа:1 ; 6 : )

! 1000 човека от Пловдив и яко пеене! САМО ЛОКО! В Заара ще пристигнеем всичките пияни като г*з
 ! 1000 човека от Пловдив и яко пеене! САМО ЛОКО! В Заара ще пристигнеем всичките пияни като г*з  . Града ще обърнем, 3-те точки ще си вземем! Публика пияна шаляляля ооо публика пияна шаляляля!
 . Града ще обърнем, 3-те точки ще си вземем! Публика пияна шаляляля ооо публика пияна шаляляля! 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта