Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот MapTo_D » 01 май 2011 21:59

Л^Геша написа:САМО ЩЕ КАЖА,ЧЕ...!!!
ЧЕЛСИ ЩЕ Е ШАМПИОН ДОРИ И ПРИ РАВЕН!!! ДА!!!ДА!!!ДА!!!
...манЮ има гостуване на Блекбърнннннннннн :) :mrgreen:

При равен резултат не виждам как Челси ще станат шампион, този сезон Блекбърн са доста зле и съм убеден, че отбора на Ман Ю ще изядат тревата ако трябва, но няма да загубят там. Последния кръг мача с Блекпул ми се вижда протоколен, а тогава Челси гостува на Евертън, като според мен няма да могат да вземат мача. Само дано дъвката не излезе с днешния състав, видя се, че мексиканчето не играе нищо, много надценен нападател, но балона се спука. Дано не излезе и за равен, защото тогава ще загуби и в последствие ще трябва да си взимат 2-та оставащи мача и да вкарват по много голове. Не искам да давам прогнози, само искам Ман Ю да не загубят в никакъв случай! :evil: :roll: GGMU!!! :twisted: :twisted: :twisted:

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 01 май 2011 22:03

1:0 с гол в продължението на мача,както Манчестър си знаят. ;)

sitnev1912
Контакти:

Мнениеот sitnev1912 » 01 май 2011 22:12

kalata80 написа:1:0 с гол в продължението на мача,както Манчестър си знаят. ;)

В 90 мин.дузпа за Челси и изпълнява Тери :) :) :)
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!

Потребителски аватар
milennelim
Контакти:

Мнениеот milennelim » 01 май 2011 22:18

Който не може да гледа мачовете по телевизията или не хваща желаната ТВ програма, може да гледа на живо по интернет ТУК

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 01 май 2011 22:24

Юнайтед вече са рухнали психически. За какъв гол в 90-та минута ми говорите :lol: Манчестър загуби от отбор, чийто капитан беше на трибуните. От един много добър отбор, но отбор, който допуска да му изравнят след като повежда с 4-0. Отбор, който повежда в 98 минута и въпреки това не печели. Отбор, който не можа да бие градският си съперник след като на два пъти през сезона му повеждаше с два гола разлика и т.н. и т.н. Отбор абонат на Ман Юн последните години ги направи да изглеждат жалки. Абсолютно никой не трябва да мисли, че Шалке са се примирили с отпадането си и ще дойдат да изиграят един протоколен мач. Шалке е турнирен отбор, който ако му потръгне играта може да създаде проблеми на всеки отбор. Полуфиналът ще се играе в сряда, а мача им с нас е в събота. Едва ли САФ ще посмее да излезе с втория състав, което ще доведе до крайно изцеждане на силите на отборът му, а по случайност ако Шалке поведе.....не знам. Втората световна война една армия размаза целият свят, но загуби битката при Сталинград след което отпадна психически, разконцентрира се и това, че водеше война на три фронта я доведе до гибел. Аналог на тази решителна битка е мачът на Ман Юн с Арсенал....мач който никой не предполагаше, че може да свърши по-подобен начин. Мач, който ни отвори вратите към титлата. Ние просто трябва да преминем през тях и да си я вземем, а повярвайте това няма да е особено трудно след развоя на кръг във ВЛ. Честно казано съм убеден, че ще бием Юнайтед. Притесненията ми са относно последният кръг, но ако там се решава титлата....бъдете убедени, че ще отнесем Евертън.

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 01 май 2011 22:27

Поздравявам те за темата ! Направена е перфектно :!:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 май 2011 22:29

0-1 за Челси

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 май 2011 22:33

Иска ми се мача да е 2-ка. 1-2, време е МЮ да изгуби през този сезон на своя стадион. ;)

chaflio79
Контакти:

Мнениеот chaflio79 » 01 май 2011 22:39

дано Челси бие,после и Барса да им напълни кошничката и така ще спечелят невероятен требъл от калъвки.А кокато съра се махне ще чакат титла пак 26 години :mrgreen:

Тодор Крахтов
Контакти:

Мнениеот Тодор Крахтов » 01 май 2011 22:41

Пак ли в неделя бе.Бахти тъпотията няма да мога да ги гледам,че Ботев по същото време ще домакинства.Иначе 2:0 за Ман Юнайтед.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912

Върни се в “Челси”